ויזה לארה"ב

Rשף

New member
לפחות הם מספקים ארוניות ננעלות ללא תשלום

ולא עשו עלי חיפוש גופני, רק שלל שאלות מגוכחות

h a j b i

New member
לא היה כזה נורא

אבל הקטע עם הסלולרי באמת היה מרגיז ונאלצתי להפקיד אותו בעסק ממול תמורת 20 ש"ח ואת זה גיליתי אחרי שעמדתי בתור כ- 20 דקות סתם (איבדתי את המקום בתור כשהלכתי להפקיד).
&nbsp
אבל מלבד זה כל התהליך היה די מהיר. הגעתי עם מכתב מהעבודה שאני צריך לנסוע לארה"ב לצורכי עבודה מידי פעם אז אולי בגלל זה כמעט לא שאלו אותי שאלות. טיפה על החברה ומה היא עושה, כמה שאלות בסיביות עלי וזהו.
&nbsp
גם התור היה נסבל יחסית. הודעתי בעבודה שאני לא מגיע ובסוף הספקתי להגיע לפני ארוחת צהריים.

vinney

Well-known member
לא גבוה במיוחד

הבעיה היא לקבוע תור מספיק מהר. כדי לך לעבוד על זה כמה שיותר מהר (ז"א לא מחר - היום). אם אני זוכר נכון, התורים הם בדרך כלל לפחות כמה שבועות קדימה, אבל אולי יתמזל מזלך.... אחרי שתגיע לשם לראיון, תצטרך לחכות עוד איזה שבוע עד שתקבל את הדרכון חזרה.
&nbsp
שווה לנסות להתקשר לשגרירות האמרקאית ולשאול אם יש להם איזה הליך מזורז, אני חושב שפעם היה להם משהו שאפשר היה לעשות תוך כמה ימים עם מספיק תחנונים ומכתבי "דחוף דחוף" מהמעסיק...

אני הוצאתי תוך שבועיים

תקדיש שעה למלא את הטפסים, ותעשה את זה כמה שיותר מהר.
ואז תקבע תור. לפעמים אפשר למצוא תור כמה ימים קדימה, ואז עוד כמה ימים עד שהדרכון חוזר אליך וזהו.
אם לא תמצא תור מהיר תנסה להרים טלפון ולראות מה אפשר לעשות, אבל בתור התחלה תסיים עם עניין הטפסים, זה החלק המתיש...
(נראה לי. לא חקרו אותי בשגרירות עצמה, כנראה כי בעלי אזרח. באתי עם הדרכון האמריקאי שלו וזה הספיק. כל השאר באו עם ערמות של מסמכים וקלסרים).

למעלה