ויזה לארה"ב

Inna4ka10

New member
ויזה לארה"ב

מה הסיכויים של PR לקבל ויזה לארה"ב אם היה סירוב בעבר (בארץ- ישר אחרי הצבא)? אשמח לקבל עצות ואיזה מסמכים כדאי להביא.. בעלי קיבל לא מזמן את הPR שלו וכרגע לוקח קורס באוניברסיטה ובנתיים לא עובד.. תודה על העזרה!

MiraD1

New member
אם הסירוב היה בגין בחור צעיר אחרי צבא בלי קשר

חזק לארץ, אז הסיכוי גדול. אני קיבלתי סירוב בפעם הראשונה כשביקשתי ויזה, ובפעם השנייה קיבלתי בלי בעיה. חשוב להוכיח קשר חזק לקנדה, קורס באוניברסיטה (מכתב מהם)/תלושי משכורת שלך/חוזה דירה/חשבונות בנק וחשבונות שוטפים על אותה הכתובת בחוזה. בהצלחה

gilad_no

New member
קרה גם לאחי

אחרי צבא, רצה לנסוע לארה"ב. לא עבד ולא למד באותה תקופה - סירבו לו. לאחר מכן ניסה שוב, הציג אישורים מהאוניברסיטה ותלושי שכר - הפעם קיבל ללא בעיה.

Inna4ka10

New member
אתם הלכתם לשגרירות ארה"ב בקנדה או בארץ?

כי אני מדברת על קנדה.

Inna4ka10

New member
עוד שאלה..

ומישהו יודע במקרה מה קורה אם הייתה לך ויזה והדרכון נגנב? האם צריך לחדש את הויזה או פשוט מנפיקים ויזה חדשה?

MiraD1

New member
צריך לחדש את הויזה. כלומר, לעבור את כל התהליך

והתשלום מחדש...

backtotoronto

New member
דרכון שאבד/נגנב עם ויזה לארה"ב

מבחינת האמריקאים - דרכון שאבד/נגנב/הושחת ושבו היתה הויזה - מחייב הנפקת ויזה חדשה עם כל העלויות והתהליך. מבחינתם רק הויזה עצמה מהווה הוכחה לאפשרות הביקור בארה"ב. מבחינתם את חייבת את הויזה עצמה. כל ההנחיות באתר שלהם והם לא מעגלים פינות. אם מרכז חייך בקנדה (ואת יכולה להוכיח קשר משמעותי למדינה - כמו חוזה עבודה, חוזה דיור, חשבון בנק פעיל, פרק זמן משמעותי בקנדה (לא כתיירת וכו) וכל שאר ההוכחות שהם דורשים) תגישי את הטפסים ושאר בקונסוליה/שגרירות בקנדה. אם את לא יכולה להוכיח זיקה משמעותית לקנדה - או שתגישי את הטפסים בישראל כשמבחינתם הדרישה זהה- הוכחת זיקה משמעותית למקום מגוריך, כך שלא יהיה להם חשש שאת מתכוונת להגר לארה"ב/להישאר בצורה לא חוקית או במידה ואת "חדשה" בקנדה - ועדיין אין לך אפשרות להוכיח זיקה משמעותית לקנדה - שווה לשקול ולעכב את הגשת הבקשה לויזה... אם תעשי חיפוש לאחור בפורום - הנושא נטחן מספר רב מאד של פעמים.

dannyk27

New member
חצי שנה

האמריקאים דורשים ויזה תקפה לחצי שנה שכן השהייה המירבית בארה"ב היא כזו.

WarrenBuffett

New member
למיטב זכרוני (מבדיקה לפני הרבה זמן)

אפשר להכנס לארה"ב כל עוד הויזה תקפה, וקצין ההגירה יחליט כמה זמן הוא מאשר לשהות (עד חצי שנה). כלומר, אם הויזה פגה, נניח, מחר, עדיין אפשר להכנס היום, ולקבל אישור שהיה של עד חצי שנה. עם זאת, אני מניח שלפחות חלק מקציני ההגירה יתייחסו לכך בחשדנות כלשהי.

dannyk27

New member
אכן

אפשר להכנס גם יום אחד לפני פג תוקפה של הויזה, כל עוד הדרכון הוא בתוקף לפחות חצי שנה (בילבול שלי) Travellers can enter the U.S. up to the day before their visa expires. Please make sure your current passport will be valid for 6 months from your date of entry into the U.S.

Inna4ka10

New member
אז גיליתי שאני צריכה גם לחדש את הויזה שלי

אז האם כדאי לנו לבוא בתור זוג? האם את הראיון אנחנו נעבור ביחד?

idohatam

New member
הראיון הוא בין חמש לחמישים שניות.

עוברים אותו בעמידה כמו מול פקיד בנק או קופאי של מקדונלדז. לא חושב שיש משמעות אם תלכו יחד או בנפרד.

aisar

New member
הבנתי שבראיון

מפקידים את הדרכון. לאחר כמה זמן מחזירים אותו? אני שואל מכיוון שאני מתכנן לבקר בארץ תוך חודש מהיום, אני חושש שעד אז לא אקבל את הדרכון בחזרה.

למעלה