Right On
L Lorelai New member 24/9/03 #141 פאנקיסטים זה חרא! |גושחרא| הו יופי, גרמתי לכם להיכנס. טוב.. רק רציתי להגיד ש.. אני לא מוחקת את זה. אני לא חוסמת אף אחד על זה. ו.. קארוסל אני מעיפה אותך מהפורום- אתה גורם למריבות. זהו.
פאנקיסטים זה חרא! |גושחרא| הו יופי, גרמתי לכם להיכנס. טוב.. רק רציתי להגיד ש.. אני לא מוחקת את זה. אני לא חוסמת אף אחד על זה. ו.. קארוסל אני מעיפה אותך מהפורום- אתה גורם למריבות. זהו.
L Lorelai New member 24/9/03 #156 פחחחחח מה פתאום.. כולנו גמ"מים (תודה לדניאל הלזנרט שהמציא את הביטוי הכל-כך חשוב הזה). מחר יהיה שקט יותר מהרגיל.
פחחחחח מה פתאום.. כולנו גמ"מים (תודה לדניאל הלזנרט שהמציא את הביטוי הכל-כך חשוב הזה). מחר יהיה שקט יותר מהרגיל.
R R a a B New member 24/9/03 #160 קארוסל לא התחיל את המריבה בלי להעליב.. שירן התחילה (אני לא בצד של אף אחד!!!)
L Lorelai New member 24/9/03 #167 אם הוא היה אומר את השם האמיתי שלו.. אה.. לא הייתי כותבת לך את זה! ( )
R R a a B New member 24/9/03 #164 אני לא מאמין שירשור אחד ענק שכולל ריב בין אופיר להדס ובין שירן לשירה (ועופרי בהתחלה) דייי כבר!! זה ראש השנה למען אפיק ! מה עם קצת אהבה? ועוד מעט יום כיפור מה עם איזה אוליי אני נשמע הומו. אבל אני אומר מה שאני חושב כאילו.. ראסמי תפסיקו
אני לא מאמין שירשור אחד ענק שכולל ריב בין אופיר להדס ובין שירן לשירה (ועופרי בהתחלה) דייי כבר!! זה ראש השנה למען אפיק ! מה עם קצת אהבה? ועוד מעט יום כיפור מה עם איזה אוליי אני נשמע הומו. אבל אני אומר מה שאני חושב כאילו.. ראסמי תפסיקו