חחחחחחח........עאלק אוי ווי זמיר. איזו מעפנההההההה....חחח......שיהיה.
N NiKi†a New member 24/9/03 #151 חחחחחחח........עאלק אוי ווי זמיר. איזו מעפנההההההה....חחח......שיהיה.
F FRENZalY New member 23/9/03 #91 חחחח... מה את משחקת אותה שירה נראית פי 8 יותר טוב ממך חחחחח... מצחיקולה
Y YaLdoNet 4 EveR New member 23/9/03 #97 אהה.. ../images/Emo88.gif שירה כוסית ואני לא אז אין לי זכות דיבור.. פאק ידעתי ששכחתי משהו לפני שכתבתי ת'הודעה ההיא. Stupid stupid stupid! שמחה ששיעשעתי אותך.
אהה.. ../images/Emo88.gif שירה כוסית ואני לא אז אין לי זכות דיבור.. פאק ידעתי ששכחתי משהו לפני שכתבתי ת'הודעה ההיא. Stupid stupid stupid! שמחה ששיעשעתי אותך.
F FRENZalY New member 23/9/03 #109 כל מה שאמרתי ששירה יותר יפה ממך. נקודה. את לקחת את זה למקומות אחרים...
F FRENZalY New member 23/9/03 #119 איזה טיעונים?! זה מה שכתבתי בהודעה קודם. את רוצה שאני יסביר לך למה שירה יותר יפה ממך?
F FRENZalY New member 24/9/03 #170 חחחח... ואני הצבוע!!! את מטומטמת אחושילינג. אני וחפי הגענו למסקנה שאת צריכה זין. מישהו מוכן לתת לאופיר זין?
חחחח... ואני הצבוע!!! את מטומטמת אחושילינג. אני וחפי הגענו למסקנה שאת צריכה זין. מישהו מוכן לתת לאופיר זין?
N NiKi†a New member 24/9/03 #172 אם היא תרצה את הזין שלכם, היא פשוט תלך למכולת ותקנה פיסטוק, היא לא צריכה להתאמץ להשיג. אבל עובדה שהיא לא הולכת כי יש מכולת ליד הבית שלה...בערך.
אם היא תרצה את הזין שלכם, היא פשוט תלך למכולת ותקנה פיסטוק, היא לא צריכה להתאמץ להשיג. אבל עובדה שהיא לא הולכת כי יש מכולת ליד הבית שלה...בערך.
F FRENZalY New member 24/9/03 #175 שירן לא רציתי להגיד את זה אבל אני מצטרף לדעה של דניאל, אימרי, שירה, עופרי וכל האנשים האחרים שירדו עליך פה! את פוסטמה...
שירן לא רציתי להגיד את זה אבל אני מצטרף לדעה של דניאל, אימרי, שירה, עופרי וכל האנשים האחרים שירדו עליך פה! את פוסטמה...
N NiKi†a New member 24/9/03 #180 תשמע חמוד, גם אתה לא משהו. ולא חשבתי שאתה כמו כל הזונות פה. אבל...מסתבר שלא הייתי צריכה להסיק מסקנות.
תשמע חמוד, גם אתה לא משהו. ולא חשבתי שאתה כמו כל הזונות פה. אבל...מסתבר שלא הייתי צריכה להסיק מסקנות.
F FRENZalY New member 24/9/03 #192 סבבו../images/Emo6.gif אני יהיה נחמד למי שנחמד אליי ואני בנתיים הייתי נחמד אליך עד שאת לא היית נחמדה אליי...
סבבו../images/Emo6.gif אני יהיה נחמד למי שנחמד אליי ואני בנתיים הייתי נחמד אליך עד שאת לא היית נחמדה אליי...
N NiKi†a New member 24/9/03 #195 תמיד הייתי נחמדה אליך! וזה לא היה אליך אישי...זה סתם משפט מצחיק וקשור סורי אם נעלבת
Y YaLdoNet 4 EveR New member 24/9/03 #181 אממ לא מעוניינת, תודה ../images/Emo88.gif רגשו אותי - איך העלתם בדעתכם את הרעיון הגאוני ובאיזה הקשר? I'm dying to know!
אממ לא מעוניינת, תודה ../images/Emo88.gif רגשו אותי - איך העלתם בדעתכם את הרעיון הגאוני ובאיזה הקשר? I'm dying to know!
Y YaLdoNet 4 EveR New member 24/9/03 #197 ואני חייבת שהזין יהיה שלי?../images/Emo13.gif../images/Emo88.gif איכס איזה שיחה מגעילה. ואני לא צריכה שום זין שיעניק לי צומי, לעומתך דסי שאיבר המין שלך מספק את כל הצרכים שלך בחיים. לא מותחת על זה ביקורת.. בעצם כן.
ואני חייבת שהזין יהיה שלי?../images/Emo13.gif../images/Emo88.gif איכס איזה שיחה מגעילה. ואני לא צריכה שום זין שיעניק לי צומי, לעומתך דסי שאיבר המין שלך מספק את כל הצרכים שלך בחיים. לא מותחת על זה ביקורת.. בעצם כן.