וידוי

NiKi†a

New member
זאת שירן יא הומו.

גם אתה לא משהו תאמין לי, ואף אחד לא ביקש ממך להתערב. כי כמו חצי מהאנשים פה (חוץ מאופיר) אתה פוסטמה.

Oi va av Oi

New member
אוי שיט אני פוסטמה..

חתיכת סתומה את הבן אדם בערך הכי לא חברותי שיצא לי להכיר(בעצם מי מכיר אותך??) ואת את זה אני יודע רק מכמה הודעות שקראתי שלך!

NiKi†a

New member
כייף לך.

אתה כזה אפס, ועכשיו שתוק, אין לי כח לריב שוב. תכתוב מה שאתה רוצה, לא מעניין.

ההודעה הזאת מופנית לאופיר ולשירן

תקשיבו ג'ינג'יות קטנות אני לא מבינה מה הדחף הזה שלכן להגיב לכל דבר שכתוב בפורום, בעיקר אם זה קשור אליי, אל דניאל או אל עופרי.. אוקיי אז זה מילא, כי זה פורום אחרי הכל וזה פתוח לקהל הרחב וכל אחד יכול להגיב על מה שהוא רוצה. וגם אני חוטאת מדי פעם ומגיבה גם למה שלא קשור אליי.. אבל.. מה שאתן אומרות פה בפורום, אתן בחיים לא תעזו להגיד לנו בפרצוף! אז להיות חכמות גדולות מאחורי המקלדת זה גרוע וזה לא חכמה.. אני חושבת שרוב הויכוחים והחיכוכים פה נוצרים בגללכן ואתן רשאיות לתקן אותי אם אני טועה זהו בעיקר אם אני אזכר בעוד משהו אני אוסיף

YaLdoNet 4 EveR

New member
אני מבקשת לתקן אותך ../images/Emo88.gif

הריבים האלה לא היו (לפחות לא אלה שאני השתתפתי בהם) לפני שאת באת. אם זה מציק לך הריב פה, את מוזמנת לעזוב ולעזור לפתרון הבעיה. אבל שוב, זה פורום פתוח לקהל הרחב - אז את יכולה להשאר פה ולשמור על הפה שלך לפני שאת זורקת אשמה. ולא, אני לא אגיד לך את זה בפרצוף אבל יש הרבה דברים שאני לא אומרת בפרצוף (את מוזמנת לשאול את דניאל) ולאו דווקא דברים רעים. גם דברים טובים אני לא אומרת כי ככה אני ומה לעשות - יש דברים שאומרים בעקיפין ויש דברים שאומרים באופן ישיר ואת מוזמנת לסמוך עליי - אם היה לי משהו להגיד לך באופן ישיר - תאמיני לייייייי שהייתי אומרת לך את זה. אני לא פוחדת ממך (ואני מודעת לזה שגם לא טענת לזה) וזהו. אה ותפני את ההודעה הזאת גם לדסי הפוזררררר... חצי מהריבים פה הוא שייך אליהם.

Oi va av Oi

New member
תיקון

דסי מנסה להדחף לכל ריב[ ואחרי זה הוא מציד את עצמו דסי ת'הומו:)

FRENZalY

New member
חחחחח... אני נהנה לריב../images/Emo6.gif

אני רב עם כולם זה היעוד שלי בחיים:)

ofrikit

New member
אופיר, אותך אני אוהבת:) חח

במיוחד לשיר איתך בתחנה במושב! :)

ofrikit

New member
חחחחחחחחח

אוי לילי..מה יהיה איתה:) אבל היה מצחיק.. יש לי כפית קסמים קטנה כפית קסמים שובבה והיא עושה לי לפעמים צרות כאללה...אבל זה הכול קורה רק ל-טובה! כפרה על פלפלת..אחלה שיר!:)

ScHizOphReniT

New member
שירה תשמעי

קצת בוטה... זתומרת לא כל מה שאני כותבת קטן זה דברים שאני מאמינה בהם... ואני לא חושבת שגם אופיר ושירן ככה (תקנו אותי אם אני טועה) אני כרגע מדברת על עצמי שאני נוטה להגזים פה מאווודדד וסתם לדבר שטויות...זתומרת זו ההנאה שלי בחיים, להציק לאנשים בפורומים עם כל מיני שטויות אז אינ לא מביהנ למה לקחת הכל בכלכך רצינות.. פשוט תחיי ותני לחיות...

בעיקרון את צודקת במשפט האחרון שלך

מילא הגזמה, אבל לא מדובר פה בהגזמה בתכלס אני חושבת שזה די עלוב להתחבא מאחורי מסך, ו face to face להיות מישהו אחר לגמרי

למעלה