וידוי

CAROUSEL

New member
די כבר מה הבעיות?

פשוט אל תגיבי לנושאים שלא קשורים אליך. (במיוחד לא מה שדניאל ועופרי כותבים) אוקיי?

ofrikit

New member
וואייייי שירן אני מסוגלת להרוג אותך

את חתיחת פוסטמה מעצבנת ועכשיו רציני שלא תגיבי, לא עכשיו ולא לשומדבר שאני כותבת,את ילדה מעצבנת ובמיוחד התגובות החסרות טקט והטפשיות שלך! אז בבקשה תסתמי ותחשבי שוב פעמיים לפני שאת עונה לטובת כולם ולא רק לטובתי, תודה! אני לא מאמינה כמה בנאדם יכול להשתנות.. וזה חבל,מאוד!!

NiKi†a

New member
למה שלא תחשבי קצת..זה קשה אני יודעת

אבל...למה שלא תחשבי לעצמך- 'אולי אני השתנתי במשך השנים?' חחחחח.....למי יש תגובות חסרות טאקט? (אה ותלמדי לכתוב
) אם יש לי תגובות חסרות טאקט אז למה את עונה להם? פוסטמה? חחחחחח....לא הייתי אומרת שזאת אני. ולא זכור לי ששאלתי רשות אם להגיב לך או לא,ואני לא שואלת אותך אם לסתום או לא, אני יענה למה שבא לי, אם זה לפוסטמות כמוך ואם זה סתם כדי לענות לילדים. לטובת כולם? אני לא שומעת שאומרים בבית ספר ששונאים אותי..הייתי אומרת ששמעתי 'עופרי' ברקע. אז לא כדאי לך לדעת את מה זה מעניין לי מה שאת כותבת.

NiKi†a

New member
אענה? מה אענה?

אני יודעת לדבר נחמד מאוד למי שמדבר אלי נחמד מאוד, לא במקרה הזה. ואשכרה תלמדי לכתוב.

Heavy Thought

New member
וגם תלמדי להבין...

סתםסתם, הכל בהומור :) פשוט כתבת "יענה" במקום שהיית צריכה לכתוב "אענה" לזה הייתה הכוונה :)

CAROUSEL

New member
חחח

שירן לקחת חזק את הקטע של: זכותי לכתוב מה שבא לי אני רואה ששיננת יופי יופי את "זכויות הכותב בתפוז" חחח מה הקטע?

הרשו לי להתערב

שירן מאיפה בדיוק את יודעת אם היא עושה משהו עם החיים שלה או לא ומה? אחת התגובות היותר גרועות שראיתי

למעלה