וידוי

FRENZalY

New member
זה לא יאומן...

כמה את מאוהבת בדניאל שיוווו... איזה מסכנה, אני מרחם עליך!

NiKi†a

New member
נכווווווון?

גם אתה שמת לבבבב? יואו....דסי מעריצה אותך

FRENZalY

New member
לא שמתי לב לזה כבר מזמן אבל עכשיו

זה התחיל להיות ממש פתטי.

YaLdoNet 4 EveR

New member
דסי יש לך תסביך קנאה עמוק.. ../images/Emo88.gif

חחח אוי מה, עכשיו אני מאוהבת בעופרי?!?!
אוי דסי'לה חמוד אף אחד לא הגן עליו אף פעם אז הוא מקנא בדניאל שיש לו חברים..
אוו... דסי אתה אפס. אה כן אני מאוהבת בכולם חוץ ממך כן כן יש לי לב מאוד גדול והרבה אהבה לחלק.

FRENZalY

New member
אשכרה אני לא יודע מה את רוצה ממני!

ןלמה את חושבת שאין לי חברים?

YaLdoNet 4 EveR

New member
יש הבדל ../images/Emo88.gif

בין חברים לבין חברים אמיתיים זה מסביר למה ה"חברותה" שלכם מתפרקת...

FRENZalY

New member
חחחחחח... מטומטמת!!!

"החברות'ה שלכם מתפרקת" יווווו... את דפוקה לגמריי חחחחחח... דבר ראשון "החברות'ה" מתפרקת כי זה ממש התחיל להיות דבר מגעיל בזה שאנשים מתלהבים שהם בחברות'ה ואנשים מ"החברות'ה" הם יעני יותר טובים. דבר שני החברות'ה זה: דניאל, גוטי, שי, אורי, ארן, אני ואביב וכל האחרים שמשחקים אותה שם אז הם לא שם. וחוץ מזה זין על החברות'ה למה אני מדבר על השטות הזה בכלל. "גוד גאיס" חחחחח... לקחתם את הכל הקטע קצת ברצינות. דבר שלישי אני לא מסותבבים איתם יותר בגלל שיש שם מישהו שלא נוח לי להיות לידו (אני חושב שאת יודעת מי זה) ותאמיני לי שיש לי חברים אחרים. אז סתמי ת'פה שלך ותמצאי לך מישהו אחר לקבל ממנו צומי יא מסכנה.

YaLdoNet 4 EveR

New member
חחח איך אתה תוקף בחזרה.. ../images/Emo88.gif

זה מה שקורה שלוחצים למישו על נקודות רגישות - הוא תוקף בחזרה. ועכשיו כמה תשובות... לא ממש אכפת לי מי בחברותה ואולי אתה צודק שזאת הסיבה להתפרקות החברותה - אניווי, אתם עדיין אנשים (טוב סליחה, רק אתה) שבאים והולכים מתי שצריך. לא סובלת אנשים כאלה והם עפים לי מהרדיוס תוך שניה.. (אני חושבת שאתה יודע מי זה) ואני לא מחפשת צומי, אבל תודה על הדאגה.

FRENZalY

New member
מה את רוצה שאני בשקט כמו ילד טוב?!

את יורדת עליי תני לי סיבה טובה לא לרדת עליך?! אה בגלל זה את עצבנית עליי בגלל שפעם דיברנו קצת ובאתי אליך פעם אחת ועכשיו אני כבר לא מדבר איתך?! אז אני מצטער אני רציתי להיות חבר טוב שלך את זאת שלא הראתה עניין. ואם בשבילך שנה זה קצת זמן אז זה באמת קצת זמן.

YaLdoNet 4 EveR

New member
יווו זה ממש לא קשור!! ../images/Emo88.gif

אני לא כועסת עליך בגלל זה!!! חחח כל הזמן חשבת שאני כועסת כי "לא דיברת איתי אחרי זה"? חחחח אני מתה.. ואני לא כועסת עליך אין לי שום סיבה אתה פוזר ואנלא סובלת אותך, את דרך ההתבטאות שלך, ואת חוסר הנאמנות שלך לאנשים. אה ואת הצביעותתתתתתתת אוייי הצביעות... מופנה גם לעוד אנשים אבל עזבו אין לי כוח לפתח עוד ריב.

FRENZalY

New member
אם את תסתכלי 2 הודעות למעלה היית

רואה שכתבתי שאין לי מושג על מה את מדברת, אני הסקתי מסקנות שגויות מההודעה שלך ממקודם. אופיר תאמיני לי שאת לא חייבת לדבר עליי או להסתכל עליי אבל לסתום ת'פה את כן, כי את ממלמלת שטויות. ואני לא יודע מה קרה לך שפתאום התעצבנת עליי יכלת להגיד לי את זה ובשמחה הייתי מתרחק ממך (כאילו שהייתי קרוב מתישהו) זהו.

YaLdoNet 4 EveR

New member
די כבר להשתיק אותי סעמעמעמק! ../images/Emo88.gif

דיייייי זה כל כך מעצבןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן ואני לא ממלמלת שטויות - אני אומרת מה שאני חושבת. אה אופס בעינייך זה שטויות, שכחתי. מצטערת. ואם בשמחה היית מתרחק - So please do so, ותחסוך לכולנו הרבה שעות של "אקשן" בפורום.

FRENZalY

New member
שתקי שתקי שתקי שתקי שתקי שתקי שתקי

שתקי שתקי שתקי שתקי שתקי שתקי שתקי שתקי שתקי שתקי שתקי שתקי שתקי שתקי שתקי שתקי שתקי שתקי שתקי שתקי שתקי שתקי שתקי שתקי שתקי שתקי שתקי שתקי שתקי שתקי שתקי שתקי שתקי שתקי שתקי שתקי שתקי שתקי שתקי שתקי שתקי שתקי שתקי שתקי שתקי שתקי שתקי שתקי שתקי שתקי שתקי שתקי שתקי שתקי שתקי שתקי שתקי שתקי שתקי שתקי שתקי שתקי שתקי שתקי שתקי שתקי שתקי שתקי שתקי שתקי שתקי שתקי שתקי שתקי שתקי שתקי שתקי שתקי שתקי שתקי שתקי שתקי שתקי שתקי שתקי שתקי שתקי שתקי שתקי שתקי שתקי שתקי שתקי שתקי שתקי שתקי שתקי שתקי שתקי שתקי שתקי שתקי שתקי שתקי שתקי שתקי שתקי שתקי שתקי שתקי שתקי שתקי שתקי שתקי שתקי שתקי שתקי שתקי שתקי שתקי שתקי שתקי שתקי שתקי שתקי שתקי שתקי שתקי שתקי שתקי שתקי שתקי שתקי שתקי שתקי שתקי שתקי שתקי שתקי שתקי שתקי שתקי שתקי שתקי שתקי שתקי שתקי שתקי שתקי שתקי שתקי שתקי שתקי שתקי שתקי שתקי שתקי שתקי שתקי שתקי שתקי שתקי שתקי שתקי שתקי שתקי שתקי שתקי שתקי שתקי שתקי שתקי שתקי שתקי שתקי שתקי שתקי שתקי שתקי שתקי שתקי

FRENZalY

New member
ת'סתכלי על ההודעה שהאשמת אותי

בצביעות ואז תסתכלי מה את עושה ואז תדברי

YaLdoNet 4 EveR

New member
שוב, אני לא מבינה.. ../images/Emo88.gif

כתיבת הודעות בפורום זה צביעות? זה גג גמ"מיות מתקדם, אבל אני לא רואה שום הקשר לצביעות. אבל אם תמצא סיבה אחרת שבגינה אני צבועה אתה מוזמן לשתף את כולנו.

למעלה