אוקיי, זה מוקדש לכל המעפנות כאן....
כן, שתיכן. אוקיי, זה מקרי שרוב מועדון שונאי שירה הוא שתי ג'ינג'יות עם בעיות קשות מבחינה אסטטית שלא קיבלו, מקבלות או יקבלו זין לעולם? אני חושב שלא. אז ככה, אתן כונפות, קובבות, ג'ינג'יות, קפצקות ומעפנות לגמרי. עקב משברים וטראומות ילדות ככל הנראה, פיתחתם לעצמכן בעיות של הערכה עצמית נמוכה, עקב כך, אתן מנסות להעלות לעצמכן את הבטחון העצמי בכך שאתן יורדות על שירה, דניאל, עופרי ובעצם כל מי שאתן הייתן חולמות להיות. אבל לא, לכן לא יהיה תחת יפה כמו של דניאל לעולם. אז צאו מזה. תפסיקו להוציא את התיסכולים האישיים הלא מעניינים שלכם על כל הפורום ותקנו לעצמכן דילדו או מינימום מלפפון (המיתון פוגע בכולנו

ותתחילו למצוא לעצמכן עיסוק קצת יותר מספק מלרדת על אנשים בפורום. אתן נורא מנסות להיות שנונות וחדות אבל ברור לכולן שאם היו לכן קצת כישורים של אינטרקציה בין אישית כבר הייתן מקבלות זין. אז תעבדו גם על זה, כי אולי את השיער הג'ינג'י המעפן שלכם ואת הפרצוף תחת לא תצליחו לשנות, אבל חבל שגם האופי המסריח שלכן ישאר כמו שהוא. ואל תתחילו לזיין לי בשכל שאני לא מכיר אתכן אז אני לא צריך לשפוט אתכן. זה בדיוק מה שעשיתם כאן לחצי פורום. אני לא צריך להכיר אתכן לעומק כדי לראות איזה אופי שטחי, עלוב ופאטתי יש לכן. אה ושירן, כל הקטע של הלמרוד במוסכמות בלה בלה בלה, לא עוברים את זה בכיתה ז'? צאי מהפוזה העלובה שלך כי את שקופה, כולם צוחקים עלייך ויודעים שמאחורי החזות הסו-קולד קשוחה שאת מציגה בפורום מסתתרת אותה ג'ינג'ית מכוערת עם בטחון עצמי בגובה ברך שהייתה חוטפת מכות ביסודי והיו דוחפים לה את הראש לאסלה בהפסקות. הפורום הזה לא צריך לסבול בגלל שלכן יש בעיות לא פתורות עם עצמכן, לכו לפסיכולוג, פסיכיאטר או פאקינג ג'יגולו שמוכן לעשות מספר עם ג'ינג'ית. אה, שירן, אל תטרחי להגיב לי בקללות נבובות וחסרות תוכן. זה לא יבטל את כל מה שאני כתבתי, מקסימום יחזק את כל מה שכתבתי כאן. אופיר, אני יודע שבטח יש לי טעות או שתיים, מצטער שאני לא מושלם כמוך. אל תתחילי להתעסק בקטנות ודקויות. זה רק יוכיח כמה את קטנונית ושאת לא מסוגלת לבסס את הדיעות שלך אז את תופסת טרמפ על טעויות מקריות. סתמו.