וידוי

ScHizOphReniT

New member
אוקי תקשיב עכשיו!

דדדדדדיייייייייי להיות כזה ילדותי!!! "אני לא מגלה אני לא מגלה" "חחחח אתם לא יודעים מי אני" "איזה כיך לי אתם מפגרים אתם לא יודעים מי אני" תסתום ת'פהש'ך כבר! העלת לי ת'סעיף!

CAROUSEL

New member
חחחחחחחחחחחחחחחח

א. מה הקשר ילדותי? ב. לא אמרתי אפילו 1 מהמשפטים שרשמת בכל הזמן שכתבתי פה בפורום! ג. אם את כל כך בטוחה שרשמתי אחד מההמצאות שלך תוכיחי לי ותני לי קישור אם צדקת אני מוריד בפניך את הכובע, כי אני לא זוכר שאמרתי אי פעם משהו כמו "חחח אתם לא יודעים מי אני" ד. אף פעם לא אמרתי אל מישהו שהוא מפגר (כאן בפורום) זהו נראה לי. (אה ומצטער שאני מעלה לך את הסעיף, זאת ממש לא הכוונה שלי)

ScHizOphReniT

New member
מסבירה

א. זה שאתה לא אומר מי אתה אוי נו באמת בוא נחזור לכיתה ד'.... אתה יודע מה רוצה להישאר בעילום שם אז בכיף שלך אבל הטענה הזאת כבר לא אליך שאנשים יפסיקו להתעסק במי אתה באמת... ב.אולי לא את אותם משפטים אבל יש דיי בהתחלה ובעיקרון הבעתי את ההתנהגות שלך ... ג.חוזר לב' ואני לא ממש זוכרת אני דיי סנילית...אבל היו דברים דומים ד.אאאאאאאאוווווווו אמרת הרבה ברים מפגרים אבל כולם אומרים... בעיקר אני :) אבל זה ההנאה הקטנה שלי בחיים ואחרי ההתנצלות הזאת קשה לי להישאר כועסת... סליחה על הצעקות לא הגיע לך הפעם ואין לך מה להצטער אבל תודה על ההתחשבות בכל מקרה

double M

New member
אוקיי, זה מוקדש לכל המעפנות כאן....

כן, שתיכן. אוקיי, זה מקרי שרוב מועדון שונאי שירה הוא שתי ג'ינג'יות עם בעיות קשות מבחינה אסטטית שלא קיבלו, מקבלות או יקבלו זין לעולם? אני חושב שלא. אז ככה, אתן כונפות, קובבות, ג'ינג'יות, קפצקות ומעפנות לגמרי. עקב משברים וטראומות ילדות ככל הנראה, פיתחתם לעצמכן בעיות של הערכה עצמית נמוכה, עקב כך, אתן מנסות להעלות לעצמכן את הבטחון העצמי בכך שאתן יורדות על שירה, דניאל, עופרי ובעצם כל מי שאתן הייתן חולמות להיות. אבל לא, לכן לא יהיה תחת יפה כמו של דניאל לעולם. אז צאו מזה. תפסיקו להוציא את התיסכולים האישיים הלא מעניינים שלכם על כל הפורום ותקנו לעצמכן דילדו או מינימום מלפפון (המיתון פוגע בכולנו :) ותתחילו למצוא לעצמכן עיסוק קצת יותר מספק מלרדת על אנשים בפורום. אתן נורא מנסות להיות שנונות וחדות אבל ברור לכולן שאם היו לכן קצת כישורים של אינטרקציה בין אישית כבר הייתן מקבלות זין. אז תעבדו גם על זה, כי אולי את השיער הג'ינג'י המעפן שלכם ואת הפרצוף תחת לא תצליחו לשנות, אבל חבל שגם האופי המסריח שלכן ישאר כמו שהוא. ואל תתחילו לזיין לי בשכל שאני לא מכיר אתכן אז אני לא צריך לשפוט אתכן. זה בדיוק מה שעשיתם כאן לחצי פורום. אני לא צריך להכיר אתכן לעומק כדי לראות איזה אופי שטחי, עלוב ופאטתי יש לכן. אה ושירן, כל הקטע של הלמרוד במוסכמות בלה בלה בלה, לא עוברים את זה בכיתה ז'? צאי מהפוזה העלובה שלך כי את שקופה, כולם צוחקים עלייך ויודעים שמאחורי החזות הסו-קולד קשוחה שאת מציגה בפורום מסתתרת אותה ג'ינג'ית מכוערת עם בטחון עצמי בגובה ברך שהייתה חוטפת מכות ביסודי והיו דוחפים לה את הראש לאסלה בהפסקות. הפורום הזה לא צריך לסבול בגלל שלכן יש בעיות לא פתורות עם עצמכן, לכו לפסיכולוג, פסיכיאטר או פאקינג ג'יגולו שמוכן לעשות מספר עם ג'ינג'ית. אה, שירן, אל תטרחי להגיב לי בקללות נבובות וחסרות תוכן. זה לא יבטל את כל מה שאני כתבתי, מקסימום יחזק את כל מה שכתבתי כאן. אופיר, אני יודע שבטח יש לי טעות או שתיים, מצטער שאני לא מושלם כמוך. אל תתחילי להתעסק בקטנות ודקויות. זה רק יוכיח כמה את קטנונית ושאת לא מסוגלת לבסס את הדיעות שלך אז את תופסת טרמפ על טעויות מקריות. סתמו.

FRENZalY

New member
חחחחחחח.... יווווווווווווווווו....

אני לא יודע מי אתה (או שאולי אני יודע) אבל אתה האליל שלי אתה כזה כלי תעשה לי ילדים חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח.... אני על הריצפה פה אין לך מושג חחחחחחחחחחחחחחחחחח...... ע-נ-ק חחחחחחחחחחח....

NiKi†a

New member
וכמה מתערבים שאתה ילד אידיוט

שמנסה למצוא חברים? חחחחחחחחחח........כל מה שכתבת.....באמת היה מצחיק ומאוד תרם לשירשור, רק הראת כמה מפגר ומשועמם אתה באמת. קפוץ לי, אתה שווה לזין של הכלב שלי.

double M

New member
זה הזין היחיד שתגיעי אליו...

ועלית עליי. את רוצה אולי להיות חברה שלי?

NiKi†a

New member
אתה לא יודע למה אני מסוגלת להגיע.

אבל נשאיר את זה בצד...למרות שאתה נוטה לדבר רק על הדברים שאתה מומחה בהם. לא.

double M

New member
טוב שירן בואי נחזור קצת אחורה....

"אה, שירן, אל תטרחי להגיב לי בקללות נבובות וחסרות תוכן. זה לא יבטל את כל מה שאני כתבתי, מקסימום יחזק את כל מה שכתבתי כאן." תקראי את זה עוד כמה פעמים. שנני. ואז סתמי.

NiKi†a

New member
אוקיי אז אני יחזור על זה שוב.

"אה, מתן, אל תטרח להגיב לי בקללות נבובות וחסרות תוכן. זה לא יבטל את כל מה שאני כתבתי, מקסימום יחזק את כל מה שכתבתי כאן" תקרא את זה עוד כמה פעמים. תשנן ואז תסתום.

double M

New member
בואי נחזור על דברים שעוד לא נאמרו..

בכל אופן, אמרתי לך לא לנסות להכיר אותי. השלב הראשון כבר מתחיל. את מצטטת אותי. תוך כמה ימים זה יגיע לחקירת פרטים לגבי, חיפוש תמונות שלי, מעקב בביצפר, סטוקינג מתקדם וחיפוש מסטיקים לעוסים שלי. צאי מזה כל עוד את יכולה.....

NiKi†a

New member
חחחחחחחחחח..זה אשכרה היה מצחיק.

ממ..אבל סורי לאכזב...לא ממש ניסיתי להכנס. יאללה עזוב את זה, כי זה דיי נמאס לדבר עם אנשים שאני לא מכירה, ביי.

NiKi†a

New member
טוב, מה שתגידי.

פשוט אין לי כח לענות לך כבר, אני מקווה שאת מרוצה מעצמך. שלום.

ofrikit

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מתן לא חשבתי שאני יגיד את זה..
אבל,אני אוהבת אותך!
אוי זה ענק... וואי שירן הוא זיין אותך!

למעלה