וידוי

the xecutioner

New member
למה פרשת מפסיכולוגיה? :)

בכל אופן מסכים פלוס מינוס אם מה שאמרת חוץ מזה ש-סתום ת'פה ודבר יפה לאופיר :)

NiKi†a

New member
חחחח

שיקרא לנו ג'ינג'יות מה אכפת לי. חוץ מזה כבר סיכמנו היום הכל, אין טעם להמשיך, אנא מיחקי את השירשור, תודה.

YaLdoNet 4 EveR

New member
אני מכירה אותך?! ../images/Emo88.gif

כי אתה מדבר כאילו אתה מכיר אותי... וממשששש אין לי מושג מי אתה או איך הגעת הנה אבל נבליג. א. אני לא ג'ינג'ית. ברונטית. ב. תזכיר לי מתי "אל תתחילי להתעסק בקטנות ודקויות. זה רק יוכיח כמה את קטנונית ושאת לא מסוגלת לבסס את הדיעות שלך אז את תופסת טרמפ על טעויות מקריות". תמצא לי הודעה אחתתתת שתפסתי על מישהו טרמפ כי היתה לו שגיאת כתיב (אני מדברת בתוך הריבים האלה, לא בכלליות.) ג. לא ירדתי לא על עופרי ולא על דניאל. אוהבת את שניהם עד מאוד, תודה. רק על שירה. ד. אה ועל הדס. אמממ סתמו?.

YaLdoNet 4 EveR

New member
ועוד דבר ../images/Emo88.gif

כבוד על החלק הראשון... עמוק ומרגש.
אמממ.. ממה שהספקתי ללמוד על עצמי (זה בהתהוות) הבטחון העצמי שלו לא כזה ירוד כמו שאתה מתאר בקטע שעליו דיברתי (ע"ע). בוא נראה מה עוד אמרת ואנלא זוכרת.. אה כן. כן יש עוד דברים שנותנים לי סיפוק חוץ מלרדת על אנשים בפורום. זה נקרא "צעירות תל מונד" וזה כל יום רביעי בשבע וחצי אם תהית
, חטב"ם, והגיטרה שלי (שאני גם מנגנת עליה וזה בכלל מספק). אבל מה יספק אותי בין לבין?!

Bitca

New member
קפצתי לביקור ולא ידעתי שאפשר לריב

פה. קראתי חלק, היה מצחיק.
המשיכו ככה.

YaLdoNet 4 EveR

New member
בשמחה. ../images/Emo88.gif

צוות בידור עשרים וארבע שבע לשירותך האישי תמיד. או שלא?!

Mooa-Numi

New member
חלאסס!

אלוהים אדירים, אתם רבים כמו חבורה של פרחות מטומטמות על לק חדש או משהו. גאד בלס יו אול, כל המלחמות המטופשות האלו לא עוזרות לאף אחד. שירן-די לשחק אותה צינית מגניבה, ולהגיב על כל הודעה בעוקצנות- כי זה א. לא עובד, ב.-פוגע רק בך. הדס- תפסיק לשחק אותה מגניב, כי אתה לא. עופרי- תפסיקי לשחק אותה בעלת דעות ולהסכים בהתלהבות עם כל מילה של הלזנרט. אני-די לשחק את עצמי פיס מייקרית ולהתערב בריבים שלא שלך. חג שמח לכולם

YaLdoNet 4 EveR

New member
../images/Emo7.gif למה אני לא קיבלתי שורה? ../images/Emo88.gif

סתם קסט אני מבינה שאת באה בכוונה טובה והכל.. כבוד לך.

Mooa-Numi

New member
ששש, איתך אני לא מדברת. ../images/Emo11.gif

נראה לך באמת שאני אקרא את הכל?!

the xecutioner

New member
איך היא יכולה לשחק אותה

בעלת דיעות מצד אחד, אבל להסכים עם כל מילה שלי מצד שני?

ofrikit

New member
במחשבה שניה..

תראי (לא בקטע של לריב,ממש לא) את -לא- הכי מכירה אותי בתחלס ואת רואה אותי בתור (אני משארת) פרחה,סנובית וכדומה.. לדעתי לפחות,אני לא! וזה שאני מסכימה עם דעות של בנאדם מסוים לא אומרות שומדבר..ואכן אני מעריכה את דעותיו של דניאל ואת דעותיה של אופיר ומור ועוד.. אז התגובה שלך אליי בוא נגיד..לא מתאימה! סבבה?!

NiKi†a

New member
ושוב, דעתי הלא מעניינת.

לא מעניין אותי בגרוש מה שכתבת, אני לא מנסה לשחק שום דבר, אולי אני נולדתי ככה.

למעלה