וידוי

לוידעת

New member
וידוי

חברה שלי סיפרה לי שהיא ראתה פרסומות לסרט שיוצא על/של מגרש ביתי... מישו שמע משו כזה??אתם יודעים אם זה נכון?? ולא ידעתי אם לשרשר את זה בשרשור שאלות או לא אז אם טעיתי -סורי....:-\

אממ לא נראה לי..../images/Emo110.gif

לא נראה לי.. איפה היא שמעה על זה? אני לא חושבת את האמת ואם כן זה יהיה מאוד חבל..

WatchMeWatchYou

New member
לא שמעתי על סרט שאמור לצאת

אבל אולי היא התכוונה לזה שבהתחלה מגרש ביתי היה אמור להיות סרט, ובסוף מארק החליט להפוך את זה לסדרה?

henisim

New member
כן

בסרט של מאחורי הקלעים "איך בונים קבוצה מצליחה" שנמצא בדי וי די של העונה הראשונה, מארק שוואן מדבר על שבתחילה, כוונתו בתסריט היתה לכתוב סרט, אך מהר מאוד הוא ראה את הפוטנציאל בדמויות והחליט לפתח את העלילה לסדרה. הוא הציע את זה, נתנו לו צ'אנס וזה הלך.... למעשה, לעונה הראשונה לא היה רייטינג כזה טוב, אבל היא סחפה אחריה מעריצים רבים, בעונה השנייה כבר היה לסדרה ריטינג הרבה יותר טוב וככה הסדרה צברה עוד מעריצים. את מוזמנת לחפש ביו טיוב את סרט מאחורי הקלעים הזה, נראה לי שהוא מופיע שם, או להשכיר רק את הדיסק השלישי מהדיוידי הראשון, כי שם התוספות מופיעות.

אהה הבנתי מגניב, תודה ../images/Emo110.gif

השכרתי את כל העונה הראשונה פעם וניסיתי לראות את כל הקטעים הנוספים שם אבל זה עשה לי את התירגום של הפרקים עצמם ולא של המאחורי הקלעים וזה בילבל אותי אז עזבתי חח אני אחפש ביוטיוב תודה

henisim

New member
קוראים לי חן

ואני אותו פסיכי שקרא לכם "חבורה של סוציופטים", אחד אפילו כינה אותי פסכודרק חחחחחחחחחח... בכל מקרה, קבלו את התנצלותי, אני גם רואה שנעשתם הרבה יותר נחמדים לחדשים.... אני לא יהיה פה הרבה כי רוב הזמן אני עובד (חוץ מסופי שבוע), ואני גם לא בגיל רובכם או כולכם, אבל כשיש לי הזדמנות אני נכנס ומתעדכן.... תמשיכו להנות רק בלי לכעוס... קחו לכם תמונה הזויה שמצאתי ברשת: מסתבר שיש פחיות שתיה של מגרש ביתי. נשמע מופרך אבל הנה זה... מעניין איזה טעם יש לזה חחח

אה אוקיי היי חן../images/Emo110.gif

כן אני יודעת שזה אתה חח ואיזה מגניב הפחיות!! אבל נראה לי שזה סתם המצאה ל נראה ל ישאשכרה קיים דבר כזה

וואי גדול ../images/Emo6.gif../images/Emo15.gif../images/Emo203.gif

אהבתי :] ברוך הבא חן, השתלבות מהירה ומהנה

henisim

New member
קוראים לי חן

אני אותו פסיכי שקרא לכם "חבורה של סוציופטים". אחד אפילו כינה אותי פסיכודרק חחחחחחחחחח בכל מקרה, קבלו את התנצלותי, אני גם רואה שנעשתם נחמדים יותר לחדשים שזה יפה מאוד... אני לא יהיה פה הרבה, כי רוב הזמן אני עובד (חוץ מסופי שבוע), אני גם לא כל כך בגיל של רובכם, או כולכם, אין לי מושג. אבל כשיש לי הזדמנות, אני נכנס... תמשיכו להנות, רק בלי לכעוס...

xX DaNa Xx

New member
ברוך הבא../images/Emo13.gif../images/Emo175.gif

אני בעד שנתחיל דף חדש...
חח

רבההה

New member
../images/Emo45.gif

ברוך הבא
ודווקא דיי טוב שרשמת את מה שרשמת.. אנחנו באמת לפעמים קצת יותר מידי קשים וכאלה =//

רבההה

New member
../images/Emo207.gif ממ רק רציתי להגיד שתוך יום הפורום ממש

התעורר לחיים, ואני מקווה שזה ימשיך ככה, כי זה ממש כיף

אבירם 16

New member
../images/Emo107.gifבאמת היתעורר לחיים כל שניה הודעה הרבה ..

זמן הפורום לא היה במצב כזה הלוואי שימשיך ככה

xX DaNa Xx

New member
../images/Emo175.gif משום מה עשיתי ../images/Emo207.gif במקום ../images/Emo175.gif...:S

למעלה