וידוי לגבי amy winehouse

lostharpy

New member
בהמשך למה שכתבו כאן

אני מאד אוהבת את מה שהיא עושה (ואלרי מדבק נורא) וממליצה על You Know I'm No Good

אני מתה על back to black

ועל b boy baby, למרות שלדעתי הוא עושה עוול למקור. אם אהבת אותה, יש מצב שתאהבי את Adele, בחורה בריטית בת 19 שהוגדרה באמי וויינהאוס הבאה. הסגנון שלה שונה לחלוטין אבל הקול דומה. זו הבחורה ששרה את Chasing pavements, ובעייני היא גם יפיפיה :) http://www.ilikemusic.com/images/article_images/full/adele_f.jpg

Happiest Girl

New member
אני חושבת

שהקול שלהן לא ממש דומה, אולי רק בעובדה ששתיהן נשמעות שחורות ומשנות השישים. אני אוהבת יותר את הקול של אדל. לא יודעת למה אבל משהו באיימי ויינהאוס ממש מעיק לי. אגב, בקליפ של אדל יש משהו נורא מעצבן בשפתיים שלה ואיך שהן זזות כשהיא שרה. יו, כמה ביקורת יש לי...

הן באמת נשמעות כמו נשים שחורות גדולות

משנות השישים. אני בעיקר אוהבת באדל את זה שאין בה שום דבר קונבנציונלי. וזה עושה ליהרגשה טובה לראות בחורה כמוהה מצליחה. נמאס לי קצת מהשבלונות.

Happiest Girl

New member
צודקת מאוד

היא ממש לא נראית כמו מה שמצפים ואני אוהבת את זה גם. יש לך מושג איך שאר השירים בדיסק שלה?

האמת שהורדתי

ועדיין לא הזדמן לי לשמוע. החיסרון היחידי לכך שאני לא נוסעת בתחבורה ציבורית (עם שילוב של חוסר בCDPLAYER באוטו ונסיעות ממש קצרות) זה המחסור הפתאומי שיש לי בהזדמנויות להאזין לאלבומים שלמים כמו שאני אוהבת. חוץ מזה, יש לך מסר

../images/Emo99.gifטוב, חברים. אני מודה: התמכרתי קשות

לא מסוגלת להפסיק להקשיב לה ולחפש עליה חומר (תרתי משמע חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח). היא מדהימה.

למעלה