וידוי לגבי amy winehouse

וידוי לגבי amy winehouse

רק השבוע גיליתי שהיא שרה את rehab המדהים. שמעתי אותו פה ושם ברדיו והייתי בטוחה שאת השיר שרה בחורה שחורה, גדולה, בת 40 פלוס ושזה שיר ישן, 60יז כזה. במקביל וללא קשר, צפיתי באיזו תוכנית בערוץ הבידור עליה, וכמובן גם קראתי כתבות באינטרנט והחלטתי לראות אם היא באמת כשרון מבוזבז (בגלל כל הסמים והפרשיות סטייל פיט דוהרטי). כשראתי ביוטיוב שהיא שרה את rehab הייתי ממש בשוק, היא פשוט גדולה! אני לא אוהבת את הסגנון הזה, אבל יש לה קול מיוחד נורא וזה שיר מאד קליט ומצויין.באמת חבל עליה...

Volldemort

New member
../images/Emo45.gif הוצאת לי את המילים מהפה!

בלי קשר לסמים ולכל הבעיות שיש לה (ע"ע בריטני), היא עדיין יודעת לעשות מוזיקה! Rehab זה פשוט שיר מהפנט! אני חורש עליו בלי הפסקה.

גם אבל Rehab יותר קליט

כבר כמה ימים אני מחפשת עליה כתבות באינטרנט ותמונות, יש לי חולשה למוסיקאים שהם/היו ג'נקיז (ראה פיט וסיד ז"ל).

האמת שנמאס לי לחלוטין

מהשיר הזה. קשה לי קצת להביע דעה על הקול שלה לאחר טחינה בלתי רצונית של שיר אחד...

Lady in red2

New member
צודקת, אבל אני אומרת את מה שחשבתי

בפעמים הראשונות ששמעתי את השיר וזה היה "וואוו, היא זמרת מעולה בסגנון של פעם".

Almighty Efraty

New member
../images/Emo176.gif../images/Emo181.gifהיא מצוינת,אין ספק. האלבום שלה

הוא הכי טוב שיצא בשנה שעברה,והכי נחרש שהיה אצלי. אם אהבת,נסה לשמוע גם את דאפי(Duffy),היא די דומה.

מעניין.

לא אהבתי אותו מההתחלה, ובחלוף אני כבר לא סובל אותו

Almighty Efraty

New member
../images/Emo176.gif../images/Emo181.gifאצלי דיי ההפך.

בהתחלה שנאתי את איימי ממש,כמעט זרקתי נעל על הטלוויזיה כל פעם כשהיא הייתה שם,אבל בסוף נפל האסימון של איזה מצוינת היא.

למעלה