וידוי כואב.

dbd69

New member
מ- dbd

אהבתי את החמשיר שלך! החמשיר שלך מהמם, אבל אם אתה רוצה לפרסם אז תוסיף לו עוד שתי בתים ופזמון ואז תישלח את השיר לדואר הזה: [email protected] ותישלח גם את השם שלך ושם מישפחה ואולי השיר שלך יתפרסם. לפרטים מלאים תיכנסו לאתר www.dbd69.boyz.co.il ולמעטה רשום על הלחצן "חוקי התחרות".

המשך לדפנתי

אני מצטטת אותך מלמטה: "אין מישי שמתאימה יותר בסדרה לסלייד מאבוני". זה נכון. נכון לעכשיו. אבל שימי לב שאם אנחנו "ממתגים אותם" כזוג מיתולוגי שכזה, לא משנה מי תיכנס לסדרה- הם תמיד ייצטרכו לחזור להיות יחד. אבל לא. הזוג נכון לעכשיו סבבה, אבל יכולה להיות דמות אחת אחרת (עזבו שניה את הצחוקים, גם אם לא אני
) שכן תפיל בקסמיה את סלייד, ואז הם יהפכו להיות ה-זוג. אני לא חושבת שהם צריכים לחזור זה אל זה שוב ושוב לא משנה מה יקרה!

אבוני צריכה להיות עם בריי!

האמת היא שגם ג'יי די מתאים לה כמו שאמרת, אבל גם זה רק בגלל שהוא "הדמות המחליפה" של בריי, ואני שונא אותו. אז בריי הרבה יותר עדיף. אבל כמו שזאת שמעלי אמרה, זה באמת נראה כאילו כל ההודעה הזאת הייתה בשביל להגיד שאת צריכה להיות עם סלייד

היי היי! קפוץ לי../images/Emo3.gif

גם אם אני לא אהיה עם סלייד הם לא מתאימים!!!! לפחות אתה מסכים איתי שסלבוני זה לא מתאים
בעעעע ואמבריי זה כ"כ לנצח!!! מה נסגר איתך בנאדם? לא ראית עונה ראשונה?!?!
?!?!

קרניjack

New member
הו..

תיראי, אם אני אהיה בלונדון וארארה בחור שדומה לו, או בדיוק הוא, או מישהוא שעבר ניתוחים כדאי להיראות כמוהו ולהיות הוא. מבטיחה שאני אדחוף למזוודה ואביא לך

Tinkerblack

New member
חיח

את צריכה שום את ההסבר של את לא גרת אז בניו זילנד בצילומי העונה הראשונה?

למעלה