וידוי כואב.

וידוי כואב.

אנשים. אני נורא נורא מצטערת מראש על מה שאני הולכת להגיד כאן. (דפי, במיוחד את, בבקשה אל תשנאי אותי, אני יודעת שזה ייפגע בך) בבקשה תקראו את מה שאני אומרת בסלחנות, ואל תמהרו לשפוט. זה קשה גם לי. טוב אז ככה. עוד מההתחלת הסדרה, אבוני כמובן התבלטה כדמות הנשית החזקה של הסדרה- אנטיתזה כלשהי של אמבר (טובה מול רעה וכו'). אך בהמשך מדמות "רעה" גרידא הפכה לדמות הטובה-רעה שאוהבים לשנוא (או לחלופין פשוט אוהבים), בתהליך דומה אך איטי יותר לשינוי שעברה הדמות של לקס (שהפך לטוב די מהר עוד במהלך עונה 1<מי שרוצה פרקים מדוייקים שיפנה אליי באישי>). לאבוני היה קראש קשה על בריי, אך היה זה ברור לכל שהם זיווג שלא יבוא לידי מימוש בסדרה (אפילו יותר ברור מקונספט סלין ובריי). בריי כמובן מראש שייך לאמבר, שלא לדבר על העובדה שאבוני עוד הייתה נחשבת רעה כשניסתה "לדוג" את בריי. ככה שממש ממש לא הגיוני שהם קשורים, וזה ברור לכל (חוץ ממך, יוני פוחז). דבר נוסף שברור לכל הוא שחייב להיות מישהו עבור אבוני. צריך שיהיה לדמות ראשית כמוה את "האחד" - בדיוק כמו שלאמבר, לקס, ג'ק וכו' יש. במהלך העונות היו נסיונות שונים ל"שדך" את הדיווה השבטית שלנו, אבל זה לא עלה כ"כ יפה (למרות שג'יי היה נסיון לא רע ויש מצב לוגי לקאמבק). בעונה החמישית בה הפתרון בדמותו של הוד-שקסיותו האביר על האופנוע השחור- סלייד. והמוני המעריצים מכתירים אותם כהזיווג- קרי, סלייד ואבוני לנצח. וכאן מגיע הוידוי הנורא והגדול מכולם. לא. פשוט לא. זה לא זה!!!! לא לא לא!! "גיתית, השתגעת!"- תאמרו. אז דבר ראשון אומר לכם- אמא שלכם משוגעת. דבר שני- 3 או 4 שנים אני בפורום, רק עכשיו שמתם לב? דבר שלישי- אני לא אומרת את זה סתם. אני אסביר. הבה וננתח את המצב. סלייד|~מאוהב~| בחור שקסי, שרמנטי, כריזמטי, בריטי, חכם, מתוחכם, חלקלק קצת אך באופן מקסים, מצחיק, אמיץ, חזק- ולטס פייס איט- יש לו אופנוע סוף. (סליחה על המשלבים העממיים). אבוני מנהיגה, רעה-טובה אף לרוב יותר רעה, תחמנית, חזקה, ערמומית, תעשה הכל כדי לקבל את שלה, חשדנית, מניפולטיבית (שזה כמו תחמנית רק גורם לי להישמע יותר חכמה). שימו לב. אבוני, וויט אול דו ריספקט- בגדה בהרבה אנשים, העיפה אותם עקב חשדנות (מי אמר ג'יי ולא קיבל
{בבקשה קחו, רק קחו!!!}) ועושה הכל איך שבא לה. סלייד הוא חמוד כזה, הוא לא הולך לפי הספר אבל הכל אצלו בקריצה. יש לו נשמה טובה כפרה עליו. סלייד צריך מישהי חמודה. מישהי טובה שתגרום לו להיות מוּשי כזה בסדרה- תחשבו על זה. כך ייעשה בכל תכנית טלוויזיה - מי שמפיל בקסמיו את כל הבנות שנמסות לידו- בסוף נמס ליד מישהי. ליד אבוני הוא לא נמס וזה גם לא הגיוני שיהיה נמס לידה, כי בת הזוג שלו תצטרך להיות אנטיתזה כלשהי לדמות שלו. אין קשר לאבוני. היא יחסית דמות "טובה"- אבל רק יחסית... עד כאן למה לסלייד לא מתאימה אבוני. עכשיו אסביר למה לאבוני לא מתאים סלייד. נשים, בבסיס, נחשבות לבעלות לב רך ועדינות. אבוני מצייגת את ההפך. היא חזקה ואמיצה. בדיוק לפיכך לשדך אותה לדמות שתגרום לה להפוך להיות מוּשי בעצמה זה דבר שלא ייעשה- זה יהפוך אותה למשהו שאנחנו לא אוהבים שקורה לאבוני החזקה שלנו. זה לא מתאים. בדיוק לפיכך, אבוני צריכה גם דמות מאוד חזקה, חכמה, עם צ'ארם וטיפת ערמומיות לכיוון של הרוע. ובגלל התכונה האחרונה סלייד לא מתאים. פשוט לא. הוא טוב מדי. אבוני צריכה יותר מישהו בכיוון של לקס ---- לא לקס... בכיוון של לקס..! {למרות שהרעיון של אבוני ולקס די קורץ לי} (מורן, לא לצעוק חזק מדיי עליי). שילוב הסלבוני הוא לא משהו בכלל והוא לא תקבולת לסוג כלשהו של אמבריי. אבוני צריכה מישהו אחר, וסלייד צריך מישהי אחרת (לא רובי). זה פשוט לא מתאים. וזה מה שרציתי לומר חברים. הסברתי, תירצתי, נימקתי. אתם יכולים לנסות לשכנע אותי אחרת, אבל יש לי רק מסקנה אחת, ולא יעזור לכם---- מישהו צריך להכניס אותי לתכנית ולסדר לי את סלייד. זהו. I've rest my case.

DARk lies

New member
../images/Emo6.gif

תיאוריה מעניינת, יש בזה משהו. צפוי שבסוף המישהי המיועדת תהיה את? נההה.

סליחה, אבל למה לצחוק?

את רוצה למנוע גורל מאושר מסלייד
או במילים אחרות, את רוצה מכות

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo113.gif../images/Emo68.gifגיתת קודם כל, כמובןןן כמובןןן כמובןןןן שאם את היית בסדרה, את היית הכי מתאימה לסלייד../images/Emo70.gif אני מאמינה שעם קצת כסף נוכל לשחד את ריימונד ולהכניס אותך לעונה החדשה [שגם תדרוש קצת כסף../images/Emo122.gif, כי נצטרך לשכנע אותו לעשות אחת../images/Emo3.gif]... אבללל מבחינת הבנות שכן יש בסדרה... אני חושבת שדווקא כן אבוני יותר מתאימה... אי אפשר לדעת מה המניעים של סלייד... מתחילת העונה ועד סופה אף אחד לא ממש יודע מה הוא מנסה להשיג בהצלה הזו של ראם ומה התוכנית שלו עם המחשב... וגם את הדברים שהוא בסוף מנסה להשיג, הוא משיג ביתר ערמומיות, כמו אבוני [רק לא באותה רמת שפלות נסגדת../images/Emo99.gif].... בנוסף לכך, אני מאמינה שאבוני דווקא צריכה מישו [מלבד בריי../images/Emo47.gif, ששייך כמובן לאמבר../images/Emo99.gif, והזוג הזה לעד יהיה הזוג הכי חמוד בהיסטוריה של הטלוויזיה, לא חשוב מה../images/Emo99.gif../images/Emo47.gif] שיהפוך אותה להיות קצת מושית, כי זה סימן לכך שבאמת אכפת לה ממנו.. כאילו עם בריי לא היה ממש איזון, כשהיא זרקה את עצמה עליו בעונה 2 היא הייתה לגמרי מושית, לגמרי פגיעה... עם סלייד זה שונה... היא מושית, אבל לא לגמרי, היא מושית ופגיעה, אבל לא בגדר חולשה... אני אוהבת את זה.... בכל מקרה, סלייד הכי טוב בשבילך, ואת הכי טובה בשבילו../images/Emo9.gif אוהבתותך למרות הכל../images/Emo99.gif

נייט נייט../images/Emo70.gif

איי דיסאגרי
תראי, את צודקת שסלייד מתאים יותר לאבוני עד כה. זה נכון. עם זאת- הם לא צריכים להיות מה שנקרא- "זוג נצחי"! זוג סבבה- לא זוג מיתולוגי! ואולי מבחינת אבוני לא תסכימי איתי שלא מתאים לה- אני עדיין טוענת את מה שטענתי בהודעה הראשית. אבל מבחינת סלייד, זה יהיה כ"כ חמוווד לראות אותו כולו מתאמץ להשיג מישהי ללא הצלחה - הארד-טו-גט כזאת! כמו גמביט ורוג!!!! (וידוי נוסף! כל כך הרבה זמן אני לא יכולה להוציא מהראש את זה שגמביט וסלייד כל כך דומיייייייםםםםםם!!!! מאט רובינסון צריך להיות גמביט באקס-מן 4! (הבאסטרדס האלה סיימו כמעט כבר שלושה סרטים ועוד אין גמביט!!!!
)) איפה הייתי
אה כן. סלייד צריך להתאמץ יותר כדי להשיג מישהי. נכון, היה איזה חלקיק קצר של עונה 5 שהוא אכל מרורים מאבוני. ובדיוק בגלל זה זה היה פאן! כשאבוני נשכה אותו זה היה אדיר! אבל התהליך היה מהיר מדי- אם היו מושכים את זה יותר קצת אולי דעתי היתה אחרת. אבל חוץ מהנשיכה הוא לא היה צריך לצאת מגדרו במיוחד כדי להשיג את אבוני. וזה בעע.

slallum

New member
חחחחחחחחח נחש מי באמת משחק את חיה=]

טובי מגוייר
ממש מתאים לי :X ואני כל כך רואה אקס מן 3, בטח זה על הפיניקס, נכון?

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo113.gif../images/Emo68.gif../images/Emo6.gif טובי מגווייר../images/Emo35.gif חיה../images/Emo35.gif אוקייי זה באמת משעשע../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

דה! אמור לצאת במאי!

אני זוכרת שאמרו שזה יהיה במאי 2006 לפני כ"כ כ"כ הרבה זמן זה היה נראה לי כ"כ רחוק חחח

אוף איתך, כנס למסנג'ר ../images/Emo66.gif

שיפרתי את אפסילון התצוגה שלי בעבורך, ואתה אפילו לא נכנס

קרניjack

New member
רגע רגע רגעעעעעע

התאריך של אקס מן 3? בטוח? אהאהאה! חח אני זוכרת שלפני שנתיים קראתי במעריב לנוער שזה ייצא רק עוד שנתיים, חה איך התבאסתי:p נו לפחות זה מגיע סוף סוף, וכן נראה לי שזה יהיה על הפניקס ואני מקווה שגם יכניסו את גמביט וג'ובלי...

אני רוצה שהוא יעשה לי בת

או בן. או משהו. גיתית אוהבתתתתת אותךךךךךךךךךךך, אל תגיד לי שהוא לא ידע.

למעלה