וידויי

maayani2295

New member
וידויי

בתוך תוכי הייתי רוצה שאמא שלי תיכנס לי לחדר ותתפוס אותי גולשת בפורום.
תשאל אותי "מה זה? למה את גולשת שם?"
ואני פשוט אענה לה "כי אני ביסקסואלית."
 

Apikachu L

New member


תני לזה זמן. כשתהיי מוכנה תוכלי לומר לה.
הרבה יותר קשה כאשר הם תופסים אותך לא מוכנה להסביר, נראה לי...
 

maayani2295

New member
....

זה היצר הקטן הזה שרוצה להיתפס, כאילו כדי שהסיטואציה תכפה עלייך פשוט כבר להגיד את זה וזהו.
ככל שעובר הזמן אני מרגישה יותר ויותר שזה חלק נכבד ממני.
לא ה-חלק ה-עיקרי באישיות שלי. אני גם הרבה דברים אחרים..
אבל חלק שאי אפשר להתעלם ממנו. חלק שאני מרגישה שאני מחביאה. באלי לצרוח לכולם שזה מי שאני ומה שאני, ובו בזמן בא לי להסתתר מתחת לשמיכה ולחכות שהבלבול יעלם.. (הבלבול מתבהר, אך הרצון לזחול לשמיכה נשאר.)
 

Apikachu L

New member
הרגשה מוכרת

תחושת החלק הקטן הזה שבסופו של דבר תופס די הרבה בגלל תיוג החברה. אני מרגישה שהחלק הזה גדל אצלי דווקא בגלל שהוא נהיה סוד. אבל הוא גם גדל בגלל שהתחלתי להיות פעילה בעיניין. מה שנחמד שהוא לא גדל על חשבון חלקים אחרים, לפחות אצלי.
יתכן ויגיע שלב שבו תגידי זהו, לא יכולה יותר, אני מספרת. לפעמים זה הזמן המתאים.
אולי שווה גם להתחיל להעלות את הנושא באופן כללי מול ההורים, לראות איך מגיבים אליו. אם זה שווה...
 

maayani2295

New member
כע

קיבלנו לפני כמה שנים לכתוב 1000 מילים על נושא שמעניין אותנו.
בלי לחשוב פעמיים בחרתי לכתוב מאמר מתריס נגד הומוביה.
(המורה היתה כ"כ גאה בעבודה שלי ובנושא שלה. היא התגאתה עליו בפני כל הכיתה וביקשה לשמור אותה למזכרת. זה גרם לי לאהוב אותה אפילו יותר
)
הנושא עלה בבית ככה בצורה לא מחשידה למדי (חבר שלוש שנים. הלוו XD)
אבא- ראלי וטכני מאד. חושב שהומוסקסואליות זה ממש לא אידאלי (בעיקום אף) אך מיד אחר"כ נאנח מושך בכתפיים ואומר "שזה בכלל לא בחירה שלהם אם להיות ככה או לא, אז אין כל טעם לכעוס עלייהם".
אמא- אין לה בעיה עם הומוסקסואלים. חושבת שזה לא אידיאלי פשוט מהבחינה שחוטפים מלא הומופוביה. אמרה לי "אם היה נולד לי ילד הומו הייתי עצובה רק מבחינה אחת-
שיהיה לו כ"כ קשה להביא ילדים בעולם הזה
". אגב היא אוחזת בסטריוטיפ שרוב הלסביות (שיניתי לה מ"כל" ל"רוב". זה עוד בתהליך) הן נשים שמתפשרות על נשים כי לא מצאו את הגבר הנכון. אבל היא בהחלט מכירה בכך שיש נשים שאוהבות רק נשים, ולזה כי מושכת בכתפים מחייכת ואומרת "מה עושה להן טוב".
אחותי הקטנה בכלל מקסימה. רק חגגה עשר. ראיתי איתה סדרה דיי איכותית בערוץ הילדים לפני שנה, בה דנו ילדים ומבוגר על כל מיני דברים חשובים. ובתוכנית ההיא- על מה זה משפחה. דיברו על משפחות מאומצות וכדומה, ואז הגיעו להומוסקסואליות. שאלתי את הקטנה- "אם יש שני גברים וילד. זו משפחה?" היא הרימה אלי את עינייה הגדולות ואמרה ללא מצמוץ "בטח. הם ביחד, ואוהבים אחד את השני. אז הם משפחה".
כמה שאני גאה בה
 
למעלה