וידויים.

paprika88

New member

די התבאסתי שג'ופרי מת,הוא היה אחת הדמויות החביבות עליי.
כל בית טיירל מלבד מלכת הקוצים,בלתי נסבלים בעיניי. בא לי שיהיה כבר איזה קרב שימחוק את הבית המיותר הזה.
וכמו שכבר כתבו:
דאניריז- בלתי נסבלת.אלא אם כן משהו דרסטי יקרה איתה,אני לא אצטער אם היא תמות מתישהו בקרוב.
רוב סטארק- היה לי עצוב על שאר אנשי הצפון ועל המשמעות של החתונה האדומה עבור הצפון, לא היה לי עצוב על רוב או על קייטלין.

kikona126

New member

אחרי השרשור הזה נצטרך לכתוב שרשור סליחות...

אני מעדיפה את הגמד על האבא.. הוא בן אדם טוב, פשוט הוא תמיד נמצא במקום הלא נכון, בזמן הלא נכון... וכל הזמן מאשימים אותו בהכל!!!!

אפרופו זה, מי בסופו של דבר אחראי על הניסיון הריגה של בראן?

rsmb1

New member
זה לא ודאי

אבל יש כמה עדויות שמצביעות שג'ופרי שלח את המתנקש (ונתן לו את הפגיון).

rsmb1

New member
כשטיריון

מביא לג'ופרי מתנת חתונה, הוא אומר שהוא לא זר לפלדה וליריאנית. טיריון מבין שכנראה רוברט אמר שעדיף היה אם הילד שנמצא בקומה/נכה היה מת וג'ופרי שהעריץ את אביו הלוחם (וכנגד זכה ממנו לזלזול) החליט לעשות מעשה.
יש גם את המקרה שג'יימי וסרסיי מדברים, סרסיי מתבדחת על כך שמירסלה שלחה את המתנקש ואז הם פתאום מסיקים שזה כנראה היה ג'ופרי.

rsmb1

New member
ובכן

חיבבתי את ג'יימי לאניסטר עוד מהמבט הנגעל שהוא נתן בסרסיי רגע לפני שהוא זרק את בראן מהחלון.
כשהתחלתי לקרוא את הספר השלישי וגיליתי שהוא pov, בכלל שמחתי.

SilverMoon11

New member
(כשאני כותבת "מהספר הראשון", אני מתכוונת ל

אני מתווכנת למהספר הראשון ועד לכל שאר הספרים שיצאו עד עכשיו)

נאגטס

New member
אני אוהבת ואהבתי את ג'יימי אבל

רק עכשיו אני קוראת את הספרים, ואת ג'יימי אהבתי עוד מהסדרה בטלויזיה בגלל הציניות והדיאלוגים השנונים והקטע קורע הלב עם בריאן במרחצאות.
אולי בגלל שמראש היתה לי "רגישות" לג'יימי כשהתחלתי לקרוא, שמתי לב שבספרים יש הרבה התייחסות לאהבה שלו לטיריון, שלא ניתנה לה בכלל ביטוי בסדרת הטלויזיה.

Stark Bannermen

New member
לא אוהב את

ג'ון סנואו. מבחינתי אחת הדמויות המשעממות בספר, בקריאה חוזרת של הספרים אני עדיין לא מבין על מה כל הבלאגן.

אוהב את סאנסה וליטלפינגר..

Stark Bannermen

New member
וגם

דיי את קייטלין...לפחות לא הבנתי למה אנשים פיתחו אליה כזה אנטי מהפרקים שלה..אני די מקווה לפחות לאיזה איחוד שלה עם איזה ילד, לשיקום כלשהוא מהמצב הזומבי שלה:)..

למעלה