וידויים.

וידויים.

בשרשור זה תהיו צריכים להתוודות על משהו שקשור לדעה שלכם על משהו בשיר של אש ושל קרח ששונה מהדעה של אחרים. מה הכוונה? הנה הדוגמה שלי:

אני דווקא אוהב את רוז בולטון* וממש לא רוצה שהוא ימות.

(*אבל הבן שלו זה סיפור אחר לגמרי)

SiriusBlack

New member
אני פשוט לא מת על דיינריס.

נראית לי מזויפת מדי,ולא מבין מה ההתלהבות סביבה.

ראוי לציין,אני לא שונא אותה ובספר השלישי התרגשתי מכל פרק שלה (ובחלק מהחמישי),אבל היא בהחלט לא מהטופ 10 שלי.

paprika88

New member
אני איתך

סבבה שנד הלך

באמת סבבה. אני מבין למה זה חשוב לסיפור.
גם ברוב לא נשברתי. היה קטע קשה- אבל שרדנו.
כשליידי מתה כעסתי יותר משהייתי עצוב.

אבל כשהתיכו את קרח בשביל חרבות לאניסטריות?
זו הייתה כאפה שלא הייתי מוכן אליה. האזניים שלי מצלצלות עד עכשיו. והן מצלצלות: "זה לא שר הטבעות פה, חביבי"

kikona126

New member
ספויילר

אבל אני חושבת שאני בן היחידים שחושבת שג'ון לא יחזור אלינו בספרים הבאים.. (לא אומרת שאני לא רוצה)
אני חושבת שכמו שהיה חיוני שדמבלדור ימות, יכול להיות שהמוות שלו חיוני להמשך העלילה....
מה ששונה בספר הזה מהארי פוטר הוא (חות מהכל) העובדה שפה הדמויות לא כל כך משפיעות אחת על השנייה.

עוד אחד, אני ממש אהבתי את קלגן הכלב ולא רציתי שימות.
עוד אחד, חבל לי שסרחן ברח מראמזי, דווקא עשה לו טוב שם אצלו... שילמד להוריד את האף שלו למטה...

paprika88

New member
אבל..

בכלל לא בטוח שגרגור מת.לפי מה שנרמז במשתה,קלגון חי והצטרף לאיזה מנזר.

אני לא כל כך מסכימה עם ההשוואה לדמבלדור. המוות של דמבלדור היה מתוכנן מראש והיה חיוני לקרב נגד דמבלדור..
המוות של ג'ון..איך הוא חיוני להמשך עלילה? לפחות כרגע הוא עדיין רק ממזר(ממזר עם המון פוטנציאל
).. אני לא חושבת שמרטין השקיע כל כך הרבה בפיתוח הדמות שלו ובשתילת רמזים לגבי אימו(ואולי גם אביו..) רק בשביל להרוג אותו ואחר כך לגלות לנו עוד פרטים לגביו.

kikona126

New member
כי זה מה שאתה מצפה (ספוילר)

המחבר כבר הוליך אותנו שולל עם כל כך הרבה דמויות, אז למה לא איתו?
הרי זה ברור שהוא יקום לתחייה אז למה בכלל להרוג אותו? שישאר חיי...
ואם מרטין רוצה להוכיח שהוא לא צפוי, או שבספר הבא לא נשמע בכלל על ג׳ון ואז הוא יופיע בשמיני, או שהוא מת.
מה גם שלמדנו שכל דמות ראשית שהורגים אותה וחוזרת לחיים, הופכת להיות דמות משנית...

paprika88

New member

כי המוות של ג'ון לא מקדם את העלילה לשום מקום. כי אין שום היגיון שמרטין ישקיע בדמות שלו כל כך הרבה ואז יהרוג אותה ואז מה..? מרטין לא הורג סתם דמויות.
עוד משהו, כל הדיון הזה מתבסס על התיאוריות שקיימות על ג'ון. אם אנחנו הולכים נטו לפי הספרים, ג'ון הוא אמנם אחת הדמויות הראשיות אבל לפחות כרגע די חסר השפעה בכל מה שקשור למשחקי הכס.
אמנם אף פעם אי אפשר להיות בטוחים במאה אחוז כשזה נוגע למרטין, אבל כנראה שאנחנו לא יודעים הכל על ג'ון והפרט מידע הזה כנראה חיוני להתפתחות העלילה כי שוב,למה מרטין כל כך השקיע בפיתוח הדמות שלו?
למה הוא היה צריך להרוג אותו מלכתחילה? בשביל שיוכל להשתחרר מהשבועה שלו למשמר,בשביל שיגלה באמת את יכולת הזאבנות שקיימת בו. אולי הוא יקום לתחייה שהוייט וולקרס יפרצו את החומה ויציל את כולם..אין לי מושג
. מה שבטוח,שעד הרגע האחרון אני אכחיש את מותו:)

kikona126

New member
ואולי

הוא יוציא עליו ספר שאיזה דמות ראשית תקרא אותו ולא תאמין לסיפורים...

kikona126

New member
יכול להיות שהוא כן מקדם

שזה מה שיגרום לבראן ואריה לחזור הביתה...
אי אפשר לדעת...
אולי המוות שלו יחזק את הכוחות של הזאבים האחרים?

זה כמו שאני חשבתי כבר מהספר הראשון שמי שתמות מהאחים תהיה סאנסה, כי אבא שלה הרג את ליידי. לדעתי, היא היחידה שתשאר בין האחים בסוף. הזאבים שלהם מסמלים משהו... נד חזר על מה שג׳ון אמר לו לפני שמת... מה גם שהמוות של הזאב של סאנסה מסמל גם את העובדה שהיא בגדה במשפחה שלה...

מה קרה עם הנשמה של רוב? האם היא גם קפצה לדמות אחרת? אולי לאמא שלו? אולי לאחד מהפריי?

paprika88

New member

בשורה התחתונה באמת שאי אפשר לדעת..אישית,ג'ון הוא אחת הדמויות האהובות עליי,אז כל עוד זה תלוי בי,הוא לא מת

לא הבנתי את המשפט על רוב. את מתכוונת מה קורה עם הנשמה שלו בגלל שהוא גם זאבן? כי עד כמה שאני זוכרת ,לרוב לא היו את היכולות האלה..

kikona126

New member
אי אפשר לדעת בקשר לרוב

הוא היה דמות משנית, לא היה עליו פרק ככה שאנחנו לא יודעים מה באמת הלך שם...
אנחנו כן יודעים שהיה זאבן כי הזאב שלו היה איתו כל הזמן וביטא את הרגשות שלו

Black Balloon

New member
אני מאמינה שכן, אבל

הזאב שלו מת, ואני לא מאמינה שרוב פיתח את היכולות שלו כמו ג'ון ובטח שלא כמו בראן. אז אני בספק אם חלק ממנו נמצא איפשהו.... אבל אי אפשר באמת לדעת.

kikona126

New member
אין בעיה...

אבל בסופו של דבר בכל פנטזיה הדמות הכי אהובה מתה...
בכל מקרה הארי פוטר הוא הכנה לילדים לעולם האמיתי של הפנטזיה..

Black Balloon

New member
ספוילר לסופת החרבות/מי שלא ראה עונה 3

המוות של רוב לא העציב אותי.
כן, החתונה האדומה הייתה טראגית ביותר, אבל היה לי עצוב יותר על קייטלין, ג'ון אומבר ודייזי מאשר על רוב.
למה? כי הוא הביא את זה על עצמו (אני לא מדברת על הסדרה, שם עשו אותו עוד יותר טמבל שהביא את אשתו לחתונה
).
ובכלל, לא חיבבתי אותו יותר מדי...

אה ודאינריז בלתי נסבלת ברוב הפעמים.
פלוס, ממש לא ריחמתי על סרסיי בווק אוף שיים.

למעלה