וידאו שיר שלי

flame keeper

New member
וידאו שיר שלי

בהשראת הרבה כוכבי רשת כמו פרוייקט RNL רק שאני החלטתי לעשות הכול לבד. מקווה שתאהבו. קישור ליו טיוב חפשו אותי בפייסבוק !

deathOrat

New member
נחמד

מבחינת ביצוע -מעולה שליטה בכלים שהלוואי עליי. מבחינת קומפוזיציה\הלחנה (לטעמי האישי בלבד) אני שמעתי את הקטע מס' פעמים כדי לראות שאני לא מפספס פה איזה משהו אבל אני נאלץ להגיד שהקטעים כשלעצמם טובים (במיוחד הקטע פסנתר והריף שמופיע גם בסוף) אך הדבק שמחבר ביניהם הוא מאוד רופף , באיזור 0:40 הליד והרית'ם משהו שם לאזניי נשמע לא במקום. זה חוזר לעצמו בריף (המצויין אגב) ב1:15. היציאה לפסנתר לדוג' היא יציאה חלקה וגם היציאה מהפסנתר היא חלקה אבל משהו קורה באיזור 0:30-1:00 שאני באופן אישי לא אהבתי כמעט כאילו התפקידים "נלחמים ביניהם"

flame keeper

New member
תודה

גם על השמיעה וגם על הביקורת. אני מבין את מה שאתה רושם אבל כנראה שזה באמת עניין של טעם. עוד מישהו רשם לי איפה שהוא שניסיתי לדחוף יותר מדי דברים לשיר... אני דווקא פחדתי שהחסרתי כי בכל זאת אינסטרומנטלי זה משהו שחייב לעניין כל הזמן עם מוטיבים מאוד ברורים (לדעתי). תודה רבה אחי.

deathOrat

New member
תודה רבה לך שאתה לוקח את הביקורת באופן

בוגר :) הבעיה היא אם מותר לדייק היא לא שיש יותר אלמנטים הבעיה לטעמי היא הדבק - איך שהם מקושרים אחד לשני. ודווקא עניינת! (אחרת לא הייתי טורח לכתוב ביקורת) אני אתן דוג' של אינסטרומנטלי שנכנס להיסטוריה ואין בוא לכאורה הרבה אלמנטים -'cause we've ended as lovers של jeff beck או for the love of god אם תסתכל יש 2 מוטיבים שחוזרים על עצמם וזה בעצם מקשר בין כל מה שקורה שם שבכל קורוס(במובן של סיבוב) מתווסף משהו קצת או באינסטרומנטלים במטאל\שרד יש איזה משהו שמדביק כל חלק קשה להגיד בדיוק מהו לפעמים זה סתם dip עם הוואמי בר אני אגב מעדיף אינסטרומנטלים על שירה אני אשמח לשמוע עוד דברים שלך, חלק מהדברים שכבר פרסמת בעבר היו ממש מגניבים אז בהצלחה. כל זה כאמור ע"פ תפיסתי וטעמי ולא יותר מזה

flame keeper

New member
לא לא, תודה לך

חחח אני דווקא רציתי לעשות מין נקודה שבה מתחיל משהו חדש לגמרי ואז יש תזכורת קטנה לטאפינג שקורה בתחילת השיר ומשם ממשיך לקטע השני שבסופו מתחבר לראשון. שוב, אני מבין מה אתה אומר וכנראה שזה היה יכול להיות קליט יותר אבל אני לא ממש בוחר אחי - אני פשוט מנסה לנגן את מה שאני שומע בראש... אני שמח ששמעת דברים אחרים ושאתה זוכר בכלל - תודה.

Wonderboy Blues

New member
מעולה בנאדם!

קטע מצוין, ממש נהניתי להקשיב לו. אהבתי במיוחד את החלק השקט של השיר (ברגע שבו התחיל הפסנתר), ונראה שהוא יכול לעמוד כקטע אינסטרומנטלי בפני עצמו (מבודד מהגיטרות והתופים). בקיצור, כל הכבוד!

למעלה