וזו עוד שאלה.......

וזו עוד שאלה.......

פיזיקה - מיסטיקה זה הולך? כאילו יש קשר ביניהם???? (דרך אגב אני לומד פיזיקה....) ***TAL***

תשאל את ד"ר יואב בן דוב

שמרצה על פיזיקה ועל מיסטיקה באוניברסיטת תל אביב. הוא אפילו אמר בשידור חי בערוץ 2 שהוא פאגאני, ובאתר הבית שלו יש מאמרים על תורת הקוונטים לצד מאמרים על קלפי הטארוט...

Ranger One

New member
אני מצטער...

ולמרות שאני מחבב מאוד את ד"ר בן-דב הן כעמית למקצוע (חקר הלא-נודע) והן כבן-אדם, אין לו שום קשר מוחשי לפיזיקה. האיש כותב תאוריות על ימין ועל שמאל ואני די בטוח שאין לו שום הכשרה לעסוק בפיזיקה באופן מקצועי. וכמו שאמרתי בעבר, אני ממליץ מאוד שלא נחזור על שמו בלי טעם מיותר בפורום. הוא מהווה נציג לא-טוב ומוביל אחריו קונטציות מאוד שליליות. נוודי, אני יודע שזה מוגזם לבקש אבל תמחוק בבקשה את ההודעה המקורית וזו... אין טעם ליצור קשר כאילו אנחנו קשורים אליו. אני מצטער מעיין, זאת דעתי.

ואני רוצה להוסיף, שמה שעושה לי את

זה אצלו זה שלרוב הגברים בגילו יש קרחת - אבל לו אין! וברצינות, אני חושבת שכן יש לו איזה תואר ד"ר בפיזיקה, אחרת הוא לא היה מרצה באוניברסיטה. אבל מעבר לזה אני לא ממש בקיאה בקורות החיים שלו, אז תסלח לי. ואשמח לשמוע מה יש לך נגדו?

Ranger One

New member
לא אתה לא

אני לומד פיזיקה, איינשטיין למד פיזיקה, חגי נצר מלמד פיזיקה, אתה לא עושה שום דבר עם הקשר הקל שבקלים לפיזיקה. מה שמלמדים בפיזיקה תיכונית היה מילא top of the line ב1800-1940 , אבל משם רשימת הנושאים נשארה קבועה. אומנם התכנים משתנים כל עשור בערך ,אבל הנושאים נשארים אותו דבר. שוב פעם, אין כאן מיסטיקנים. ואם יש אני לועג להם עד שהם הולכים. מיסטיקה - קריאת כף יד, נורמרולוגיה, אסטרולוגיה... מקשוף - אנרגיות, מדיטציה , כדורי אש וברקים מהתחת... פיזיקה היא השפה שבה נכתב היקום. היקום בחר לפרק את עצמו לחתיכות קטנות כדי לחקור את עצמו יותר טוב, והדבר המשותף ,השפה האחת שבה היקום מדבר, היא פיזיקה. מקשוף הוא חלק מהיקום (כן!) ובהתאם לכך יש קשר עז לפיזיקה. אומנם אני חושד שמקשוף עומד יותר תחת חוקי פיזיקת חלקיקים וקוסמולוגיה הרבה יותר מאשר חוקי הפיזיקה המודרנית ומכניקת הקוונטום.

עידו10

New member
כמובן. תלעג לאנשים.

כי אף אחד לא חכם כמוך. אלה האנשים שנמצאים פה?

בלי כותרת....../images/Emo13.gif

מכניקת הכוונטים לדוגמה: ממש מתקרבת להוכיך ש(אני יודע...)טלקינזיס אפשרי.. (לו רק היו יודעים מה הם מחפשים). נ.ב אני ממש השמח להיפגש אם מישהו מהפורום הזה... באמת מכל הלב... באהבה בארי.

יואאאאא איזה אנשים יש פה?!

אני שואל שאלה ואתם מתחילים לדון לי בשטויות אחרות..... באותו נושא! אם אתם רוצים תפתחו נושא ד"ר בן-דב ותדברו עליו כמה שאתם רוצים!!!

למעלה