וזו המשפחה שלי

orelie

New member
איפה את חיה אם את חושבת שרק כמורה יש משכורת נ

נמוכה בכל מגזר יש משכורת נמוכה אבל עדיין גם עם הימי חופש שלהם והחצי יום שלהם הן עדיין מגיעות שתשלום שלעה מאוד מכובד את מגיבה בהחלט כמורה במקצועך תגלי לנו
באמת ובתמימים למה את מגינה עליהן

יש לי תחושה

שבאותו אופן ובאותו טון דיבור את פונה למורות ילדייך. וזאת גם אחת הבעיות של מורים. אף אחד לא צריך הגנה !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! גם אני גאה להיות מורה בישראל. וכן, עם הרבה ימי חופשה, עם עבודה מאוד קשה. ואל תשכחי דבר אחד, שמי שאמון על חינוך והוראת ילדייך אלו אותם מורים שאולי בפיך בייביסיטרים. וחבל שכך.

shkedud

New member
אורלי, את תמיד מגדירה כ"שטויות" דברים שאת לא

מסכימה איתם??? את לא מסכימה איתי? סבבה. תאמרי כך. לא נראה לי שכתבתי שטויות. אני לא ביטלתי את דברייך, למרות שלא הסכמתי איתם. וכמו שאמרה קודמתי. אני מקווה שאת לא פונה כך למורות של ילדייך, ובכלל אנשים שאת מדברת איתם. ולעניין שבו אנו דנים. כן. בהחלט. גם אנחנו וגם הילדים זקוקים לחופשה הזו. בקיץ קשה מאוד ללמוד וללמד למרות המזגנים.

גלבועא

New member
סוג הפניה שלך לא מעודד רצון להדיין אתך

צר לי על הבוטות שלי, אבל גם אני מורה. אינני חייב דין וחשבון לאף אחד על ימי החופשה שלי ו/או על שעות העבודה שלי. המקצוע שלי הוא חיברות, תירבות ותיווך של ידע, הקניית מיומנויות של קריאה, כתיבה, הפקת מידע, הסקת מסקנות, יישום, פיתוח רעיונות, ועוד מלים גבוהות ורבות. כאן אבדק ואמדד.

orelie

New member
למה יש לי את התחושה שאתן מרגישות ....

פחותות או איל שקוראים לזה. אני לא ירדתי בשום צורה על המקצוע של המורה או על חשיבות שלו בחברה אתן עושות זאות כל פעם שאתן מנסות להצדיק את המקצוע שלכן אתן פשוט לא מוכנות להסכים ששום דבר - אבל שום דבר לא מצדיק 80 יום חופש בשנה ואתן ממשיכות לדון בנושאים אחרים לגמרי כמו כבוד המקצוע ידע רחב כבוד למורה מה קשור ולא - לא כך אני מדברת למורים של הילדים שלי או לילדים שלי בכלל יש הרבה כבוד אצלי ומעריכה מאוד את מה שהמורה של בני עשתה על מנת שהוא יעבור בשלום את כיתה א' אבל הנושא הוא --- 80 יום בנשה...........80 80 80 80 80 80

shkedud

New member
למה יש לי תחושה שאנחנו מדברים פרלל?

ומי קבע ששום דבר לא מצדיק 80 ימי חופשה? את? ומי שמך לקבוע דבר כזה? יש לך בעייה עם 80 ימי חופשה??? תתמודדי.

orelie

New member
../images/Emo123.gif יש בפורום הזה רק מורות?????

נו מה הפלא - רק הן בחופש כל שאר האמהות עוד לא אחזו כוחות ועוד לא הגיעו לשעת שלווה ומנוחה על מנת להתעסק עם האינטרנט עוברת לפורום אחר מורות - תמשיכו לרכל..... עליי בניכם

אודרי11

New member
אפפפפפפפ לא יפה חברה

לא כולם מורות פה יש גם מורים
תשמעו ...אני חושבת שקצת התנפלתם עליה...כי היא נגעה לכם בעצב חשוף....מה לעשות החופשה הארוכה של המורים והגננות היא לא פופולרית...ואני לא שופטת כרגע אם מגיע או לא...זה לא לעניין כרגע... ההורים של הקטנים ממש אובדי עצות, זה באמת באמת קשה להורים למצוא סידור לכל כך הרבה זמן, באמת אני מדברת מנסיון, אני לא מורה, והמקסימום שיכולתי לסדר זה שבועיים אחרונים של אוגוסט שגם היו עושים לי טובה לאשר לי את החופשה הזאת כל שנה....אז כל מיני התפתלויות, קיטנות זוועתיות, אישורי מחלה פיקטיביים מה לא עשיתי כל קיץ בשביל לשרוד את החופש....אז רבותי המורות והמורים...תצאו קצת מהמסגרת שלכם ..אל תפגעו, אפשר לחוש טיפונת אמפטיה למצוקה של האמא....

orelie

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

אודרי11

New member
עכשיו הערה בונה לך אוראלי

כשאת נכנסת לפורום שאת לא מכירה את הנפשות הפועלות בו....תכנסי לאט לאט, ברוגע ובשקט, תברכי לשלום, תעמדי על אופי הפורום ומשתתפיו ואז תוכלי לדעת האם כדאי לך להפנות את חבריו לבלוג שלך...יכול להיות שהיית מבינה תוך יום יומיים שלא תהיה כאן אהדה לכתובייך.....יאללה לכי לילדים הנחמדים שלך....

אודרי11

New member
אוראלי...תשמעי

המשפט האחרון שכתבתי עלול להתפרש ההיפך ממה שהתכונתי...אז שתדעי ששלחתי אותך לילדים בחביבות רבה...

orelie

New member
זה בסדר - אישה שמדברת עם כל כך הרבה הגיון

לא יכולה להתכוון לרע אני הבנתי את הכוונה שלך הלוואי שגם למורות בישראל היה את ההגיון והנבונות הזו אופסס - אני מקווה שאת לא מורה
הן קפצו עליי כמו חתולה סורטת - למה הן לא יתייחסו לנושא המרכזי של הרשומה שזה - חודש אוגוסט מרוקן לי את הארנק למה חברת החשמל לא קפצה עליי על זה שאני לא יכולה להדליק מזגן, למה החברה שעושה ברית ו- חתונה לא כאסה על זה שאני מציינית שהאירוע שלה עולה לי יקר? אם קראת את הרשומה בבלוג את יודעת למה אני מתכוונת העלתי נושא ספציפי - והן הובילו אותו לכיוון אחר כי הן הרגישו מהיימות בצדק אולי - אבל זה אומר שיש אמת בדבריי

אודרי11

New member
אוראלי ...לא יפה

אני לא חושבת שאת צריכה לתקוף את כל מגזר ההוראה...לא אני לא מורה...אבל יש לי חברות מורות, ויש לי אחיינית שהיא מורה בחסד עליון...אז בכל מקצוע יש ויש...גם אני נתקלתי בחיים שלי במורות רעות ואיומות, וגם בטובות ונהדרות....אז בבקשה לא להכליל ולא להתנפל.... חבל שנתת שיובילו אותך לכיוונים אחרים, גם אם לא הבינו את כוונתך שהיתה טובה, לא צריך להתנפל....

גלבועא

New member
אני מקווה

שהצלחת לשחרר את הכעסים שלך. עכשיו, אם את רוצה להישאר פה, להמשיך לשחק במגרש שלנו, את מוזמנת, רק שאם כל הדיונים יסובו סביב חופשות המורים/ות וכמה האמהות "דפוקות" בגלל זה, נראה לי שלא אתן לזה יד. ברוכה הבאה, אני בטוח שיש לך הרבה לתרום בתחומי המשפחה.

אודרי סליחה, אבל

כאני חולה אני לא כועסת על הרופא, כשמתפוצץ לי הצינור לא כועסת על האינסטלטור. כשלאמא קשה עם ילדיה בקיץ (ואף אחד לא טוען שלא) אין לכעוס על המורים. ולפי הסמייל שלווה להודעתה של הכותבת מעיד הדבר על יחסה לסקטור ולאו דווקא לחופשותיו.

אודרי11

New member
סלחתי לך אמא לה....

אני לא חושבת כמוך....בהודעות הראשונות שלה לא היה לה יחס לא יפה לסקטור, רק אחרי שהיא קיבלה מכם את התגובות הלא אמפטיות...היא התחילה לכעוס.. אמאלה ..אין לי ויכוח לא איתך ולא איתה, אני פשוט אומרת שצריך לפעמים להכנס לנעלים של מישהו אחר בשביל להבין....ומה לעשות אני מבינה אותה מצויין, אני רואה איך הבנים שלי וכלותי מתפתלים כל יום מנסים לשמור על מקומות עבודה חדשים...קשה להם לקחת כל כך הרבה חופש, אז אני מבינה אותה ...היא ניסתה לספר ...על חוויותיה כאמא עובדת שמתמודדת עם החופשה הארוכה של ילדיה

למעלה