ההצללה החדשה יפה יותר
P poohandme New member 18/9/05 #37 ../images/Emo115.gif../images/Emo103.gif^____^ . ההצללה בחצאית יפה^^ בקוקיות- בהתחלה השיער בתלתל ואח"כ הוא ממשיך למין בקבוק הקבוצות לקוקיות מגיעות לקוקיה גם מהשביל וגם המקדימה של השיעק באותצה צורה. כדאי לחלק את השיער מהשביל באותה צורה כמו מהקדימה של השיער...תגידי אם לא הבנת ;;
../images/Emo115.gif../images/Emo103.gif^____^ . ההצללה בחצאית יפה^^ בקוקיות- בהתחלה השיער בתלתל ואח"כ הוא ממשיך למין בקבוק הקבוצות לקוקיות מגיעות לקוקיה גם מהשביל וגם המקדימה של השיעק באותצה צורה. כדאי לחלק את השיער מהשביל באותה צורה כמו מהקדימה של השיער...תגידי אם לא הבנת ;;
L lady from the hell New member 18/9/05 #38 ../images/Emo140.gif חמוד מאד השער ממש אהבתי, במיוחד הקוקיות הלמלה של החולצה נראה קצת מוזר. תעשי את הפסים הירוקים יותר רחבים. תצלילי מתחת לחציית יותר, כי לא רואים את ההצללה על.
../images/Emo140.gif חמוד מאד השער ממש אהבתי, במיוחד הקוקיות הלמלה של החולצה נראה קצת מוזר. תעשי את הפסים הירוקים יותר רחבים. תצלילי מתחת לחציית יותר, כי לא רואים את ההצללה על.
S Stinki Winki New member 18/9/05 #79 תודה לכולן אני אתקן הצללה על... לא הבנתי מה לשהות בחולצה אבל אני אוהבת ככה... בשיער אני לא רוצה לגעת, הוא בכוונה מאוד לא ריאליסטי.
תודה לכולן אני אתקן הצללה על... לא הבנתי מה לשהות בחולצה אבל אני אוהבת ככה... בשיער אני לא רוצה לגעת, הוא בכוונה מאוד לא ריאליסטי.
S super cat New member 18/9/05 #118 ../images/Emo118.gif../images/Emo115.gif../images/Emo99.gif הא מדהימה כדאי להוריד את קווי המתאר בלמעלה של הגרב! מאוהב
../images/Emo118.gif../images/Emo115.gif../images/Emo99.gif הא מדהימה כדאי להוריד את קווי המתאר בלמעלה של הגרב! מאוהב
2 2ofir New member 18/9/05 #180 ../images/Emo99.gifואו מדהים עוד גוון בחצאית היא מדיהמה אפשר את הקישור לאתר של הבייס?
א אנבלייי New member 18/9/05 #40 מיייייי"?!?!?!?! *עאחןכםעשק**ע ג/ין'כיהכהגםכ TYYUUUL TBH HFKT HFCUKV KDXCUK T, ZV HU,R ף-ֹׁ T אהההה. ע"פ תיאור של שירע אבל לא עשיתי עד הסוף החצאית כלכך מכוערררררררתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת אוו סליחה איילת בייס... מממ... עהההה סוויט אנד סאסי. וגם החולצה החומה מכוערת.
מיייייי"?!?!?!?! *עאחןכםעשק**ע ג/ין'כיהכהגםכ TYYUUUL TBH HFKT HFCUKV KDXCUK T, ZV HU,R ף-ֹׁ T אהההה. ע"פ תיאור של שירע אבל לא עשיתי עד הסוף החצאית כלכך מכוערררררררתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת אוו סליחה איילת בייס... מממ... עהההה סוויט אנד סאסי. וגם החולצה החומה מכוערת.
P P oo k a New member 18/9/05 #46 ../images/Emo42.gif../images/Emo41.gif../images/Emo26.gifזה ממש יפפה! תוסיפי שיער מאחורה, אחרת זה נראה כאילו בקושי יש לה שיער כמו למורה שלי . והקו מתאר בחולצה הורודה [הקו מתאר למטה] דיי מפריע.. תצלילי אותו או משו:] סך הכל- מדהים:] הכפלים, והכל, ממש יפה:]
../images/Emo42.gif../images/Emo41.gif../images/Emo26.gifזה ממש יפפה! תוסיפי שיער מאחורה, אחרת זה נראה כאילו בקושי יש לה שיער כמו למורה שלי . והקו מתאר בחולצה הורודה [הקו מתאר למטה] דיי מפריע.. תצלילי אותו או משו:] סך הכל- מדהים:] הכפלים, והכל, ממש יפה:]
L lady from the hell New member 18/9/05 #47 ../images/Emo140.gif יצא ממש יפה תצלילי על! הציור שעל החולצה יצא ממש מגניב. את החציית תעשי כולה שחור (הקטע למתה בצבע חום זה חצאית נכון?) ותוסיפי לה נעליים
../images/Emo140.gif יצא ממש יפה תצלילי על! הציור שעל החולצה יצא ממש מגניב. את החציית תעשי כולה שחור (הקטע למתה בצבע חום זה חצאית נכון?) ותוסיפי לה נעליים
א אנבלייי New member 18/9/05 #63 XD הקטע למטה בצבע חום זה חולצה שמתחת אני לא אוהבת להצליל על!!! תחיו עם זה תודה
P poohandme New member 18/9/05 #48 ../images/Emo115.gif../images/Emo103.gifוואו../images/Emo99.gif השיער ממש יפה אבל תעגלי אותו קצת בלמעלה של צד שמאל(שלה) תצלילי מתחת לשיער ממש מעט:] הקפלים בחולצות מעולים . הרגליים קצת ריקות, מה עם נעליים או משו?D:
../images/Emo115.gif../images/Emo103.gifוואו../images/Emo99.gif השיער ממש יפה אבל תעגלי אותו קצת בלמעלה של צד שמאל(שלה) תצלילי מתחת לשיער ממש מעט:] הקפלים בחולצות מעולים . הרגליים קצת ריקות, מה עם נעליים או משו?D:
צ צב אתלטי New member 18/9/05 #54 ../images/Emo99.gif../images/Emo54.gif מדהימהה.השיער ממש יפה. אמרת החולצה החומה, והיא נראית לי אדומה/בורדו שכזו, אז אולי להחליף פלטה?
../images/Emo99.gif../images/Emo54.gif מדהימהה.השיער ממש יפה. אמרת החולצה החומה, והיא נראית לי אדומה/בורדו שכזו, אז אולי להחליף פלטה?
8 8ar8ie New member 18/9/05 #66 ../images/Emo99.gif הסגנון שלך כז היפה... והסוס... יש לו רעמממה... והיא:] כזאת... נחמדה. D:
M Mary00 New member 18/9/05 #98 כלום לא מכוער../images/Emo99.gif זה נורא נורא נורא יפה! אז שבי בשקט ואל תגרמי לי לרצוח אותך במוות יסורים איטי^_^
כלום לא מכוער../images/Emo99.gif זה נורא נורא נורא יפה! אז שבי בשקט ואל תגרמי לי לרצוח אותך במוות יסורים איטי^_^
O o0Invisible0o New member 18/9/05 #107 ../images/Emo133.gif../images/Emo6.gifזה בסדר.XD אבל היא לא מכוערת. הייתי מבהירה גוון הכי בהיר בחצאית ומלמדת את איילת להצליל שיער. ומוסיפה נעליים. ומשתיקה אותך. כן, זהו.
../images/Emo133.gif../images/Emo6.gifזה בסדר.XD אבל היא לא מכוערת. הייתי מבהירה גוון הכי בהיר בחצאית ומלמדת את איילת להצליל שיער. ומוסיפה נעליים. ומשתיקה אותך. כן, זהו.
2 2ofir New member 18/9/05 #182 ../images/Emo99.gifהשיער!! חשבתי שעזבת היא ממש יפה, בחולצה תוסיפי מהגוון הכהה ובסוף יש כפל מקובע גושי כזה תעשי גם כפלים שבאים מהצד. והיא ריקה כזאת תעשילה גרביים ממש ארוכות צבעוניות, ונעלים כמובן.
../images/Emo99.gifהשיער!! חשבתי שעזבת היא ממש יפה, בחולצה תוסיפי מהגוון הכהה ובסוף יש כפל מקובע גושי כזה תעשי גם כפלים שבאים מהצד. והיא ריקה כזאת תעשילה גרביים ממש ארוכות צבעוניות, ונעלים כמובן.