וזה כואב...

את טיפשה

אני מצטער על ההתקפה הישירה - אבל אני מצטער פשוט אין לך מסספיק ידע בכל מה שקשור לשואה - ממליץ בחום לפתוח מספר ספרים בנושא או לראות כמה סרטים בנושא ולא רק בגלל ההתנתקות. אני חושב שעל כל יהודי לדעת מה הייתה השואה. חישבי שניה לאן נסעו הרכבות בשואה ולאן נוסעים האוטובוסים עכשיו ואז תביני כמה שאת טיפשה פרובוקטיבית וחוצפנית. לכי ללמוד קצת ואז תחזרי. בושה שהנוער בארץ לא יודע מה הייתה השואה.

רק לצורך ריענון הידע...

כאשר הנאצים פינו את היהודים מבתיהם לגיטאות (בתקופה הקצרה שבה עדיין לא דובר על יותר מזה) הם הורשו לקחת עימם רק מזוודה אחת ומעט מטלטלין. אף אחד לא הכין להם קרווילות ולא עזר להם לארוז, ולא סיפק להם קונטינרים לאיפסון הציוד. ואגב, אף אחד גם לא הקשיב בסבלנות אין קץ (וכל הכבוד לחיילי וקציני צה"ל
) לטענות שלהם, לבכי, לקללות ולנסיונות המלחמה הפסיכולוגית. אני משאיר לכם לדמיין מה קרה למי שהעז לפצות את פיו.... אז לפני שאתם מעלים על דל שפתותיכם את זכרון השואה - שלו נעליכם מעל רגליכם כי הנושא בו אתם מדברים - קודש הוא!!!

רק לצורך הענין לא לכולם יש פתרון די

דיור זה דבר שלא יודעים. אולי תקבל אותם בבית שלך.

מי שפנה בזמן - יש לו פתרון דיור

וגם זה עדיין לא מצדיק השוואה עם השואה. (אגב, הנאצים דווקא כן סיפקו פתרונות דיור לכולם....)

כן, נכון

זה בדיוק כמו בשואה. עכשיו האוטובוסים האלה נוסעים למחנות השמדה שם ישמידו את כל המתנחלים. בדיוק כמו בשואה. עזבי את הפיצויים והדיור וכל מה שהם מקבלים בואו נשווה את המסכנים האלה שעוברים דירה ליהודים שרוצחים אותם. טיפשה. זה מה שיש לי להגיד לך. לכי תלמדי מה הייתה השואה

מדינת ישראל ../images/Emo8.gif

זו שכפופה לחוק הישראלי. זו שלא ניתן לסגור בה מרפסת מבלי לקבל את כל האישורים לכך, מכל הרשויות והמוסדות הרלוונטיים.... זו שמפנים בה אנשים מבתיהם כי פיטרו אותם ולכן אינם מסוגלים לעמוד בתשלומי המשכנתא.....

להזכירך

גם אנשים שגרים בהתנחלויות משלמים כסף על ביתם, וצריכים אישור לתוספות בניה. גם הם שילמו משכנתא שנים רבות - ואולי עדיין משלמים. הקראווילה זה קראוון (וכל עוד לא גרת בכזה - לא תוכל להבין במה מדובר. ווילה זאת מילה צינית למדי לתאר את זה), ואוי ואבוי לנו אם מדינת ישראל היתה מגרשת אנשים מביתם ול נותנת להם דיור חלופי.

ראינו את הבתים גם מבפנים - שכחת?

קחי את הסכום שהמתנחלים שילמו עבור הבתים שלהם ונסי לקנות איתו בית כזה במרכז....

silverhawk

New member
פה את טועה

לכל מפונה יינתן פיתרון. בין אם זה קרווילות, בין אם זה חדר במלון ובין אם זה דירות - לכולם יינתן פיתרון.

amitbl

New member
תתביישי לך על ההשוואה הזו

אני שייך למשפחה שכולת שואה. לא שולחים אותם למות. להפך - מחזירים אותם לארץ. גם אני מתחבר לשורשים. ברוכים השבים הביתה.

amitbl

New member
את היא זו שלוקחת את זה לפסים אישיים

כי בהשוואה לשואה את יורקת לפרצוף של כל ניצולי השואה ומשפחותיהם. את יורקת לפרצוף של כל מי שעבר גיהנות והצליח בנס לחזור ממנו חי. תתביישי לך.

זה רק השוואה כדי להראות כמה כואב

וכנראה כנוגעים בפסים אישים זה כואב אבל כשמדברים על ההתנתקות אז זה לא

תתבייש לך שאתה תומך בגירוש יהודים

מבתיהם בארץ ישראל. לאנשים שימותו מהפיגועים שהבאתם עליהם זה גם שואה.

למעלה