וזה כואב...

silverhawk

New member
וזה כואב...

אני רואה ברגעים אלו את המראות מנווה דקלים. לראות את היישוב הפסטורלי, המדהים הזה - כרי דשא ירוקים, עצי דקל ופריחה בכל מקום, ולדעת שבעוד זמן קצר הכל יעבור לידיים פלסטניאיות. והלב דופק. לראות את הוילות והמבנים אשר ברור שנבנו לצורך ישיבה בשלום, ולדעת שבקרוב הכל ייהרס במקרה הטוב, או יונפו מעליהם דגלי הרשות או החמאס במקרה הרע, והלב כואב. לא ניתן לראות טורי חיילים ישראליים צועדים בלי לחוש גיץ של גאווה, אך לדעת שמטרת הצעידה שלהם היא התמודדות עם אזרחים ישראליים... זה קשה. אל תבינו אותי לא נכון. אני מאמין לחלוטין בצדקת ובנחיצות המהלך, אך לא ניתן שלא לחוש צביטת כאב בלב כאשר רואים את המראות הללו. אני קורא לכל המתנגדים לשמור על איפוק ולא לפנות חלילה לשימוש בכוח. אני קורא לכל המפנים לנהוג בנחישות, אך גם ברגישות, ולהמנע משימוש בכוח. ואני קורא גם לכם, חברי הפורום - לא לפנות לשנאה. זהו רגע קשה למדינתנו, ומי ייתן והוא יעבור בשלום. "רק שלא נתנתק מעצמנו"

noamjen

New member
קשה לי להגיד שאני מזדהה.

אני פשוט לא יכולה להבין איך פיסת אדמה או כמה אבנים מסוידות יותר חשובות לאנשים האלה מהחיים שלהם? איך זה יותר חשוב להם משמירה על החוק? אני מבינה את הכאב של העזיבה, וכל הסימפטיה שלי וכל ההזדהות שלי וכל התמיכה והעזרה שאני אולי אוכל לתת הולכת לכל מי שהתפנה מביתו מרצון. אבל אין לי סימפטיה לכל מי שנאבק בחייל צה"ל וטוען שזה למען המדינה, אין לי הזדהות עם אנשים שלפני שעתיים החליטו שהם מתפנים מרצון ועכשיו טוענים שאין למדינה סידור בשבילם, אין לי סימפטיה לאמא שמחריכה אתה בת שלה לבכות מול מצלמות טיליוויזיה בשביל הון פוליטי.

שכתם מה אנחנו עושים כאן בארץ.

אם את מוותרת על גוש קטיף את מערערת על זכותנו בגוש דן. התור שלך להתפנות גם יגיע. שמירה על החוק? איזה חוק? הממשלה עושה מה שהיא רוצה בלי להתחשב באנשים שבחרו בה. ושולחת שוטרים בלי תגי זיהוי לחנוק ולשבור את הגולגולת למי שמוחה. אם בן גוריון ובגין היו שומרים על החוק הבריטים היו מאכילים את ההורים שלך לערבים.

יוֹאב

New member
על סמך מה

אתה קובע שהיא מערערת גם על זכותנו לחיות בגוש דן?

yellow6

New member
ההתנתקות בתורה:

http://www.hidabroot.org/Site/CodeDetile.asp?id=8129 וזה בגלל ההתנתקות שלנו מהקב"ה...

על סמך שהיא מערערת על זכותנו על

ארץ ישראל. באיזה זכות כבשתם את פלסטין ולקחתם בכח את האדמות של הערבים וגרשתם אותם מבתיהם? בתקופת הבחירות שרון שקר לען ואמר דינו של נצרים כמו דינו של תל אביב. אל תהיה מופתע אם דינו של תל אביב יהיה כמו דינו של נצרים.

די עם התמונה הישנה הזאת..

היא הרבה לפני ההתנקות... תדבר עם מקורות המידע שלך, לתמונות חדשות יותר של אלימות החוק נגד פושעים..

את זאת אני לא מכיר..

אז בסדר.. זה לא משנה.. כל התמונות חוקיות ונחמדות... פשוט טיפול בפושעים ע"י אנשי חוק.. אבל באמת יכול להיות שהתמונה השנייה חדשה יותר.. לא מכיר.

kobik15

New member
אני מבין את הכאב של האנשים אבל...

הוילות??? ממש לא כואב לי הלב שוילות שנבנו על כספי משלם המיסים בסבסוד היסטרי שעה שלאחרים בתוך מדינת ישראל הריבונית אין מה לאכול, נהרסות. ובטח כשהן נמצאות בים של עוני פלסטיני ומנקרות עיניים. כבשת הרש...

noamjen

New member
../images/Emo45.gif בהחלט...

וגם אם זה לא היה מכספי משלם המיסים, וגם אם זה לא היה וילות, וגם אם זה לא היה בלב עוני נוראי שאנחנו אחראים לו - זה סתם כמה אבנים! אני לא מאמינה שכבר מאות שנים אנחנו רבים פה בשם אידיאולוגיה ודת על כמה אבנים וכמה גרגרי חול ואדמה! אתם לא מבינים שזה לא שווה חיים? בטח שלא שהרוב שחושב שסה כן שווה לא מקריב את חייו אלא את חיי אחרים...

amitbl

New member
הסימפטיה שלי

מופנית כלפי מי שכבר התפנה מרצון. למי שנשאר עד עכשיו בגוש אין לי כל הזדהות. שמיצידי ישארו שם, ללא הגנת צה"ל וללא סיכון חיי אחרים. לדעתי גם הם לא צריכים לקבל פיצויים. הדד ליין עבר והם החליטו לשים ז&* על החלטת הממשלה ועל ערכי הדמוקרטיה. אבל כמובן שהם יפונו בכוח ועוד ישלמו להם על זה. כי אנחנו מדינה נאורה מדי לפעמים. הם רוקדים על כמה חתונות במקביל. הם אוכלים את העוגה ומצליחים להשאיר אותה שלמה. בסיפסוד משלם המיסים כמובן.

יוֹאב

New member
אבל מה עם הילדים? מה?

הילדים הולכים לחטוף טראומה נוראית, בגלל ההורים המשיחיים שלהם. לאחרי שיסיימו ההורים להעניק לילדיהם סיוט להרבה שנים, שייטמע במוחם עד אשר יגדלו, ודאי יצעקו ההורים כי "שרון גורם להם לטראומה".

הם לא יבינו את זה אחי..../images/Emo45.gif

בשבילם יש איזה קול נסתר של כוח עליון שאומר להם לעשות פעולות מסויימות לעצמם ולילדים שלהם.. זה עצוב.. אבל מסתבר שהם מאמינים בכל ליבם שזה נכון... מזעזע... רק שנסיים את התהליך הזה עם כמה שפחות הרוגים... זאת התקווה האחרונה..

amitbl

New member
אתמול ראיתי בחדשות

שהנוער הכתום (כנראה שאלה היו הם) הבעיר צמיגים על גגות של בתים ובית הספר בנווה דקלים. כשהשדרנית מערוץ 1 העלתה לאוויר את אחד מראשי המועצה של נווה דקלים, או משהו כזה, ושאלה אותו מי אחראי להבערת הצמיגים הללו, הוא ענה "כמובן ששרון אחראי להבערת הצמיגים..." האנשים האלה הם מופרעים, ומסוכנים לבטחון המדינה. והילדים שלהם יגדלו להיות מופרעים יותר. איזה מן חינוך זה שההורים מתגאים בפומבי שהילדים שלהם עוברים על החוק? הם מעודדים אותם לחסום כבישים ולהכנס לשטח צבאי סגור (וזה עוד המתונים מביניהם). פשוט בושה.

בושה זה כששרון מגרש יהודים מביתם

ומעלה אותם לאוטובוס כמו שהגרמנים העלו אותם לרכבות

למעלה