וזה זורם ומעוות

מוצקלה25

New member
וזה זורם ומעוות

אחרי ההצחלה המסחררת של הפינה הקודמת חזרתי ובגדול לפנית עיוותי השירים "וזה זורם ומעוות" הייתי אומר לכם את החוקים, אם היו כאלה, בקיצור תעוותו ותהנו. השיר הפעם הוא "לא שוכח" מהלבום 11א' מילות השיר ללא מילים ובלי נשימה עולה על גדותי מכל חיוך או נגיעה אני לא זוכר אפילו אם הייתה אז מלחמה הבנתי מה זה, אז עד המוות אהבה זה היה מזמן אבל אני לא שוכח לא שוכח שהייתי כולי שלך אני רוצה שתדעי שאני לא שוכח לא שוכח אותך אני זוכר את הטלטלה כשניסיתי לדבר איתך הקול לא יצא אני זוכר זוכר אותך מדרבנת אותי ב וכמו תמיד אני הרקדן ואת החליל זה היה מזמן אבל אני לא שוכח לא שוכח שהייתי כולי שלך אני רוצה שתדעי שאני לא שוכח לא שוכח, לא שוכח אותך ללא מילים ובלי נשימה עולה על גדותי ללא מילים ובלי נשימה עולה על גדותי מילים: ברי סחרוף לחן: ברי סחרוף ורע מוכיח בהצלחה לכל המעוותורים

לא שוכח? או שמא לא שומע

מרוב פגזים ממרגמה לאט לאט איבדתי את השמיעה אני לא זוכר אפילו אם הייתה אז מלחמה או שהיה משעמם, וירו עלי בכוונה זה היה מזמן, אבל אני לא שומע לא שומע, מה אתם רוצים בחייכם וגם אם תצעקו אני לא שומע לא שומע, לא שומע אתכם גם האשה איבדה תקווה היא לקחה ת'ילדים ומהבית ברחה הלכה לגור באיזה כפר של אמנים והשאירה רק פתק, בשפת הסימנים זה היה מזמן, אבל אני לא שומע לא שומע, מה אתם רוצים בחייכם וגם אם תצעקו אני לא שומע לא שומע, לא שומע אתכם

Elfangor

New member
נחמד... נחמד מאוד :)

גרררר, לחץ, אני כמעט ולא עובר פה לאחורנה... עכשיו אני במחשב אחרי שסידרתי רק חצי מהבית שלי ואין לי כוח להמשיך (זה בסדר, יש לי עוד כמה ימים לסדר אותו...) בכל מקרה, חשבתי כבר על המשך לשירי האהוב "ניצוצות" - אבל הדם תמיד בורח "ללא אוויר בלי מכונה" P: סתם נו, אני ארשום את זה עוד, בקרוב... כשני אסיים לסדר, או אחרי הבגרות מחר... או אחרי המתכונת ביום שישי, מקסימום אחרי הבגרות ביום שני >.<

הקפצה

חבר'ה, תנסו גם, או לפחות תנו פידבק למה שאני עשיתי...

למעלה