וזאת רק התחלת השבוע

רווית 53

New member
וזאת רק התחלת השבוע

יש לנו נשיא חדש מנהל 1 שטובל בשלגונים בשקל טומי הצלם המדופלם
אם השמטתי מישו אני מתלמדת...........

ש ר ה לה

New member
אל תהיי עצובה ציפור.. הרי רווית מנתה רק זכרים

דוקא חסרים לי ברשימה שלך רווית קודם כל סימפתי וגם משכיני ונרוצה החביב... וגם השקדן המקורי שלשם שינוי, שם את כל הקלפים על השולחן.... ואמר בצורה ברורה, ענינית וללא משוא פנים את רצונו.. אכן מאוד מקורי בימיינו.... שאאאפוווו

רווית 53

New member
תודה לך שושה

וכל שאר ה"מפרגנים .... ובאמת אניאוהבת זכרים הם לפחות מתיחסים שלא כמוך...............

רווית 53

New member
ציpור אין לי טענות אלייך../images/Emo140.gif

אלא למנהלת הפורום אין מקום לאלימות חחחחחחח בושה

אם ככה אני לאיזון אני אשלח לשרה'לה ../images/Emo24.gif

התשובה שלה הייתה הרבה יותר נחמדה משלי.

ש ר ה לה

New member
ממש מנסה להפנים.רק לא ברור לי מה...

אוביקטיבית, תביטי שוב על פתיחת השרשור הזה. אני ככה ראיתי את הדברים מהצד. תירגעי. גם לי יש יחס חם לגברים שהם אנושיים... כבוד הנשיא החדש שמעון פרס הוא מושא הערצה מס 1 שלי... שאלת אם החסרת מישהו. כיוון שהחסרת בעצם את רובם , ועוד שאלת... קיבלת תשובה פשוטה וישירה.....

ש ר ה לה

New member
רווית. בהמשך שיטוטיי בפורום, מצאתי את המאמר ש

ששמה כאן אמש s h o s h a ."על צפרדעים ונסיכות" אגב מאמר מאוד טוב. בהחלט כדאי להפנימו... עכשיו אני מתחילה להבין למה הגבת לדבריי (המאוד פשוטים) כפי שהגבת. לא מאשימה אותך... גם לי מתערבבים לפעמים הניקים.....המשך ציטוט נעים לך

למה כל שרשרת שלך היא מהולה בכעסים

שימי לב שכל הכתיבה בפורום שלנו היא בעיקר פרגון ורק הכתיבה שלך מהולה בנימה של כעס ונימה שלילית ואולי זה הזמן לשנות את הגישה בכתיבה ואולי גם בחיים לבוא ממקום של ההערכה ופרגון לדעתי בסקירה שלך התעלמת מהנשים אז למה שהן לא יתעלמו ממך ? חומד את צריכה להבין שכל מי שעושה עושה למען עצמו

רווית 53

New member
נסיכה../images/Emo140.gif קבלי...

חיבוק גדול ממני סופסוף אני מובנת...... לפחות ממך .... המשך יום נעים לך ותודה

למעלה