וזאת לתואר!!!!!!!!!

OFIRB9

New member
רק רציתי להחמיא קצת

רוונת ההתחלה שלי הייתה לתת תואר לפורום על זה שישצ לנו את השירשורים הכי ערוכים, אבל נפלט לי....

meytar

New member
יאי תודה!

אני באמת משתדלת להגיב להודעות שאף אחד לא הגיב עליהם (לא נעים שאף אחד לא מגיב לך[למרות שאני משתדלת לעשות את זה יותר בפורומים אחרים כי כאן לא חסר]) ואגב, כותבים את השם שלי "מיתר" את יודעת- כמו בגיטרה.

שגעונות? חה!

ואם כבר מקום ראשון, אני אוהב להיות משוגע... חי חי חי סיילם: יש לך תקלה במוח... תקלה: קראתם לי?

OFIRB9

New member
ורטואלים

ת'יודע... כמו הקואיצ'י והקן שלי ^^ והקוג'י המכור לקרמבו של מיכל כולם:קרמבו?^^ אני:לא לפני השינה!

אה...

סיילם: היי! תקלה: היי! מה זה היי? ארק: משעמם... פריזה: גם לי! ווילי: me willie! גוהאן: מיאו דנדה: ? מיסטיק: מו-אה-הא! תקלה: מה זה? סיילם: מו-אה-מיאו! אני: סתמו כולכם!!!!!!!!

OFIRB9

New member
גם לי יש! כולם למסדר!!!

קואיצ'י: מה? מיני:היא אמרה למסדר איילי:מה היא רוצה? קן:בובו איילי:קן סתום תפה עם אתה לא יודע לדבר קן:וווווווווווואאאאאאאאאאאאההה! מיני:לא יפה איילי פוצ'ו: יאנה! יאנה! איילי: מה כפת לי? קואיצ'י:אה, חברה >שם לב שאני תוקעת בהם מבט מיני:את לא חייבת להיות לא נחמדה! איילי: אבל אני רוצה! קן: ווואאאאההה!!!!! מיני: אוי את כזאת.... קואיצ'י:היי חברה... איילי: תשתקי חתיחת יפת נפש!!! קואיצ'י-
קרמבו? כולם: קרמבו!!!!! >קופצים עליי ^________________________________^ בית משוגעים

Dark SpaWn

New member
גם לי גם לי !

כולם ביחד ! צוציק:" תגיד לי אתה בסדר ? אתה יודעה מה השעה ?!" המלכה וויקטוריה:"שש וחצי !" אני: סתמי תפה שלך כבר ! להקת הפו פייטרס: "מתחילים לשיר את השיר טיימס לייק דיס כולם ביחד:"..." המלכה וויקטוריה:"שש וחצי !" מר גבינת נקניק:"..." צוציק:"מישהו יודע למה יש כאן גוש גבינה עשוי מנקניק?" אני: הוא לא מריח טוב... המלכה וויקטוריה:"שש וחצי !" אני:סתמי כבר !

והיום, בחדשות שש וחצי

למה זורקים פחיות על ספון? למה אני משוגע? למה מון מקום ראשון?!?!?! למה דיאנה אוהבת קופים? כמה ורטואלים יש לי? מי הוא האחד שמריח לא טוב? התשובות- מייד!

OFIRB9

New member
היי חברה! תגידו יפה שלום

כולם:שלום איילי: צוציק!!! >רצה עם צוציק לאכול מישהו< טוב תסתדרו "המבוגרים" צריכים לדבר מיני: שלום הוד מלכותה המלכה:שש וחצי! מיני:כן גם אני חושבת שזה יום יפה >מיני מבינה כל שפה< קואיצ'י רוקד עם מר גבינת נקניק וראש נחש לצלילי >מה שמם?< קן משחק עם פוצ'ו

OFIRB9

New member
היי טריירי

החלב שלנו בא עם חתיחות של משו בפנוכו >נותנת את החלב לצוציק< אז אני אכין לכם תה

Dark SpaWn

New member
כשה אומרים מבוגרים אני מקווה

שלא מיתכוונים עלי... *דורך בכעס על מר גבינת נקניק* תמות כבר ! תמות כבר ! כולם: *דממה מביכה* צוציק: "למה עשיתה את זה ?!..." *דרוך בכעס על צוציק* תמות כבר !! תמות כבר !!!

OFIRB9

New member
לא לא אלייך התכוונתי

איילי>קופצת על ספון< תעזוב אותו!!!!

Dark SpaWn

New member
או קיי

*עוזב את צוציק וחונק את איילי* צוציק:*צובט לספון את שתי הכתפיים* *הידיים שלי נופלות מהמקום* ... למישהו יש פלסטר ?

OFIRB9

New member
לא בשבילך!

מיני שולפת ציפורניים וקופצת על ספון מיני:תעזוב את אחותי!!!

Dark SpaWn

New member
כבר מותר לי ללכת ?

צוציק:"לי יש פלסטר !" *צוציק מדביק לי פלסטר על הפה* *לא יכול להוריד אותו כי אין לי ידיים* *ממלמל משהו* מיני(שמבינה כל שפה):"הוא אומר שהוא הולך"

Dark SpaWn

New member
אני עדיין כאן אבל אין לי ידיים אז..

אני הולך... ברצינות הפעם !

למעלה