אני באמת משתדלת להגיב להודעות שאף אחד לא הגיב עליהם (לא נעים שאף אחד לא מגיב לך[למרות שאני משתדלת לעשות את זה יותר בפורומים אחרים כי כאן לא חסר]) ואגב, כותבים את השם שלי "מיתר" את יודעת- כמו בגיטרה.
קואיצ'י: מה? מיני:היא אמרה למסדר איילי:מה היא רוצה? קן:בובו איילי:קן סתום תפה עם אתה לא יודע לדבר קן:וווווווווווואאאאאאאאאאאאההה! מיני:לא יפה איילי פוצ'ו: יאנה! יאנה! איילי: מה כפת לי? קואיצ'י:אה, חברה >שם לב שאני תוקעת בהם מבט מיני:את לא חייבת להיות לא נחמדה! איילי: אבל אני רוצה! קן: ווואאאאההה!!!!! מיני: אוי את כזאת.... קואיצ'י:היי חברה... איילי: תשתקי חתיחת יפת נפש!!! קואיצ'י-
קרמבו? כולם: קרמבו!!!!! >קופצים עליי ^________________________________^ בית משוגעים
כולם ביחד ! צוציק:" תגיד לי אתה בסדר ? אתה יודעה מה השעה ?!" המלכה וויקטוריה:"שש וחצי !" אני: סתמי תפה שלך כבר ! להקת הפו פייטרס: "מתחילים לשיר את השיר טיימס לייק דיס כולם ביחד:"..." המלכה וויקטוריה:"שש וחצי !" מר גבינת נקניק:"..." צוציק:"מישהו יודע למה יש כאן גוש גבינה עשוי מנקניק?" אני: הוא לא מריח טוב... המלכה וויקטוריה:"שש וחצי !" אני:סתמי כבר !
כולם:שלום איילי: צוציק!!! >רצה עם צוציק לאכול מישהו< טוב תסתדרו "המבוגרים" צריכים לדבר מיני: שלום הוד מלכותה המלכה:שש וחצי! מיני:כן גם אני חושבת שזה יום יפה >מיני מבינה כל שפה< קואיצ'י רוקד עם מר גבינת נקניק וראש נחש לצלילי >מה שמם?< קן משחק עם פוצ'ו
שלא מיתכוונים עלי... *דורך בכעס על מר גבינת נקניק* תמות כבר ! תמות כבר ! כולם: *דממה מביכה* צוציק: "למה עשיתה את זה ?!..." *דרוך בכעס על צוציק* תמות כבר !! תמות כבר !!!