וועדת פורום

וועדת פורום

אז הרבה אנשים שאלו, ובנתיים, אני החלטתי לנסות להריץ את ה"וועדת פורום" בנתיים בלי מנהל נוסף, אבל אל דאגה, הוא ייתווסף עם הזמן...
אז כל מי שרוצה להיות חבר בוועדת פורום, ולהיות אחראי על משהו, שישרשר לכאן, וייכתוב מה הוא רוצה לעשות... וזהו, נקווה לטוב...
! סיימתי 3 נושאים, נישאר עוד אחד. נועה.

2003 SkiPeR

New member
א-נ-י בפנים ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif ב-100% ../images/Emo98.gif

אני רוצה לעסוק בכל הקטע של מאגר פעולות/מרכז הדרכה וכאלה ! בשלב הראשון אני רוצה לעשות את זה בשלוש דרכי פעולה עיקריות :
להעתיק את כל הפעולות הטובות מאתר הצופים.
להכניס את כל הפעולות שהעלו בפורום.
להתחיל להכניס חומרים חדשים.

matansolomon

New member
גמני בפנים ../images/Emo45.gif../images/Emo127.gif

ואני מוכן לעזור בכל מה שצריך עזרה, זה לא ממש משנה לי, אני יעזור אולי בגלריות וקישורים וכך זה...

../images/Emo128.gifלהעתיק את הפעולות מאתר הצופים../images/Emo128.gif

זה אסור ..... אי אפשר סתם להעתיק את הפעולות לכאן !!!

2003 SkiPeR

New member
|../images/Emo132.gif למה מה קרה../images/Emo35.gif ../images/Emo70.gif- לא משנה

באמת מה קרה?, הפעולות לא נכתבו הן הועלו ע"י גולשים (צופיפניקים שונים !). בסה"כ, המטרה היא ליצור מרכז הדרכה לטובהת הכלל, זה לא שאנחנו פוגעים בזכויות יוצרים או עושים שימוש לרעה בחומרים !!! וחוץ מזה... האינטרנט הוא מקור מידע זמין ופתוח, וזכתך לעשות שימוש בכל מידע שאת מוצאת בו
השופט החליט

סקר ......

מי בעיר שלכם עושה את טקסי יום הזיכרון / יום השואה ? *שבט צופים *העירייה *תנועת נוער אחרת

2003 SkiPeR

New member
יום הזיכרון- צופים

יום הזיכרון לשואה, עשו תלמידי בצפר יסודי, ואנחנו לקחנו חלק טקן (משמר הכבוד של הדגל+ הדלקת המשואה). ויום העצמאות, זו כבר הפקה עצמאית. יהיה עוד מה להוסיף, אבל בנתיים שששש.......

Trranger

New member
כולם!

תמיד יש 3 טקסים במקביל של תנועות הנוער(הצופים, הנועל, וצבר(תנועת נוער מפגרת ביותר)) ואז אחרי זה טקס של העיריה בגן הגיבורים(זה גן שמוקדש לכל החיילים שמתו מהעיר שלנו)

Mashina Girl

New member
../images/Emo28.gif

גמני מוכנה להיות בפנים. אין לי בעיה לעשות.. כמעט כל דבר. :)

-מצויין - ....../images/Emo13.gif!

אז מי אמר שהוא בפנים? אלעד מתן רועי ניב "mashina girl" ורועי.... אז מה עושים בעצם האנשים שבוועדה? אחד מהם יהיה גם מנהל.... ואני עוד צריכה לחשוב מי זה
(ושיהיה מישהו עם זמן ואינטרנט מהיר!) ויהיה אחראי פרסום, אחראי מאמרים, גלריות+טאג ליינס, סקרים+קישורים, מילון מונחים ושונות. אז מה בעצם עושה האחראי? זה לא שאחראי הפריסום אחראי בלעדית לפרסם את הפורום בכל התנועה... אלא שהוא אחראי ודואג שאנשים אחרים יעשו את זה... כנ"ל לגבי כל האחרים - אחראי המאמרים מוזמזן ליכתוב כמה מאמרים שבא לו - אבל גם לעודד אחרים שייעשו את זה.... עכשיו צריך לחלק את התפקידם בין האנשים...
שכל אחד ייכתוב מה הוא רוצה!

2003 SkiPeR

New member
../images/Emo124.gif: אני מגיש מועמדותי לתפקיד..

:אני מגיש את מועמדותי לתפקיד ה-מ-נ-ה-ל !!! אני חושב שאני מתאים בגלל הקישורים שלי, ובגלל הנסיון שיש לי- חוץ מזה, אני צופיפניק ב-נ-ש-מ-ה! (ויש לי זמן+אינטרנט מהיר!) במידה, ואני ממלא תפקיד אחר בוועשה, אני אשמח למלא כל תפקיד ! (מבין הבאים: אחראי פרסום, אחראי מאמרים, מילון מונחים, שונות או דבר שלא הזכרת, מרכז הדרכה !!! )
- אין קשר....

למעלה