ווסט- הבהרה קטנה

gilad1b

New member
the vest

where nad when have you tried the vest. Please let me know, as it would be most helpfull to me. thanks so much.

jasmine38

New member
לגלעד

ענת דמרי היא אחת מבין הפיזיותרפיסטיות (לסיסטיק פיברוזיס) המובילות בישראל בזמן הזה. ולכן, ולשיטתך.... אני משער שענת דמרי יודעת על הווסט, קצת יותר ממה שאתה יודע על פיזיותרפיה לניקוז ריאתי ולסיסטיק פיברוזיס.

תודה רבה וברוכה השבה

נכון,שיטה זו טובה לכל תחום בחיינו.לא להתקבע על שיטה/דבר אחד אלא לשלב ולגוון. אני מאוד מעריכה התמקצעות בנושא או שיטות ספציפיות ,אבל לפעמים מגיע הרגע שזה לא מתאים למשהו גם אם זה החדיש ביותר והטוב ביותר באותו רגע נתון. כ"זקנה" אני אוהבת להתרפק גם על הישן והטוב. שבוע טוב ו"צהוב" לכולנו.

gilad1b

New member
The vest

I do know know Anat. There are over 40,000 patients that use the Vest. Based on her general negative comments it does not seem that she had an opportunity to apply the Vest to some of her patients . If she would have had the experience her feedback would not be that black and white; she would state her and the patients experience , rather than make judgemental statements. Judgemental statements , without specific experience with the .devise is not healthy irrespective of her skills and knowledge..

ווסט- הבהרה קטנה

כשקראתי שוב את מה שכתבתי על הווסט נראה שהייתי לא חד משמעי. אז ככה - הגישה לגבי כן או לא ווסט היא מאוד אינדבידואלית. אין בארץ נסיון רב בווסט אך הנושא נימצא בבדיקה. יש כיום אפשרות לשכור את הווסט לתקופה מסוימת לנסיון. מציע למי שמעוניין לנסות- שיידון בנושא במרכז שלו עם הצוות המטפל.

למעלה