וול.. עדכון קצר

LoverGirl1

New member
וול.. עדכון קצר

רק רציתי לעדכן אתכם, שהעצומה די מצליחה בינתיים:) כמובן שזו ההתחלה, ויש דהירה של מיליון אנשים וזה יירגע בקרוב, אבל בשביל התחלה זה בהחלט הרבה! (נכון לעכשיו 139 חתימות מאתמול בערב). ורק להבהיר משהו קטן... זה רק ניסיון! זה לא אומר שברגע שנשיג אלפי חתימות או משהו כזה הם יבואו. המטרה שלי היא לא שאוונסנס יבואו, אלא לפני כן, המטרה היא לגרום לאיימי ולבן להבין שיש להם כאן מעריצים, ושיש להם מה לחפש פה, ויש אנשים שרוצים אותם כאן. זו המטרה! בראש ובראשונה. והאמת היא שאני בעצמי לא האמנתי שיש כל כך הרבה אנשים... שביום אחד יהיו כל כך הרבה חתימות.. לא ציפיתי לכזה דבר ב כ ל ל! כמובן שהמטרה הזו מובילה ללהביא אותם לכאן... אז לא לפתח ציפיות אנשים. בכל מקרה... אני חושבת שהם ממש יופתעו מכמות החתימות גם כמו שהיא כרגע, אני בטוחה שהם לא ידעו שיש להם כל כך הרבה מעריצים כאן, וזה עוד לא הכל. זה באמת ירגש אותם לשמוע על זה. איימי עוד תבכה מרוב התרגשות;) וול.. אל תשכחו לפרסם לכולם, לכל מי שאתם מכירים! האוצר מילים שלי מסתכם כרגע בזה...: 139 אנשים כבר חתמו!!! ומה איתך?! http://evanisrael.vze.com ל-ה-פ-י-ץ!!!!! חג סוכות שמח לכם;) בהביי

Torn

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

רק עוד משהו קטן, ראיתי אנשים שמתכננים לחתום פעמיים, אז בבקשה אל תעשו את זה!, כי זה גורם לעצומה להיראות לא ראלית. וחג שמח לכולם
.

למעלה