וולדמורט

mushig

New member
וולדמורט

בספר הרביעי, בפרק 8 (אליפות העולם) פוגש השר הבולגרי בהארי(היי, יצא לי חרוז
). הוא מבחין בצלקת שלו ומתחיל למלמל בהתרגשות. האם זה אומר שוולדמורט השליט את פורעונותיו לא רק באנגליה אלא בכל העולם? מעניין...

mushig

New member
כן אבל העובדה שמשרד הקסמים האנגלי עשה כמעט את

כל העבודה, נותן לנו הנחה שהוא התפרע בבריטניה בלבד!

BigMan3TheOne

New member
אולי כבר העלו את זה

אבל אף פעם לא אמרו שמשרד הקסמים ,שמתעסקים בו בספרים, הוא רק של אנגליה, בנוסף גם לא מזכירים שום משרד קסמים אחר...

Dana Argamen

New member
אני חושבת ..

שזה רק על אנגליה ..
כיאלו שלכל מדינה יש "משרד קסמים" משלה, זה מסתדר הגיוני כי הרי בספר השני מוזכר שר הקסמים הבולגרי. כנראה שוולדמורט השתלט לא רק על אנגליה, ועורר מהומות גם במקומות שונים ..

The T Shirt

New member
בהחלט

אני מניח שבהתחלה רק בבריטניה, ולאחר מכן גם ברחבי אירופה כולה. אני לא חושב שמדניות ביבשות אחרות הושפעו כל כך מוולדמורט, שהרי הוא בקושי הצליח להשתלט על בריטניה עד ליל כל הקדושים 1981. בכל מקרה, אם הוא לא היה "מת" כשהוא ניסה להרוג את הארי, סביר להניח שהוא כבר ממזמן היה מגיע לשאר העולם.

מצד שני...

אם וולדרמורט באמת פעל בכל העולם אז איך זה שכל אוכלי המוות בריטיים?.... אין קוסמים מרושעים בשאר העולם?...זה לא מסתדר....או שפיספסתי מישו אני יודעת.....

ShirLola

New member
נכון,

ובנוסף רולינג מדגישה בספרים שלה שיש המון תומכים לוולדמורט.. מן הסתם, היא בעיקר מתמקדת בכמה אוכלי מוות שרובם הם בריטים. אני מניחה שהרבה משאר התומכים של וולדמורט הם משאר העולם ולאו דווקא מבריטניה.

AtOmIcBoMb

New member
לא

קרקוף הוא בריטי בספר הרביעי אין לא מבטא כמו שיש לויקטור קרום שהוא בולגרי הוא פשוט עבר לשם לאחר שנתפס ע"י משרד הקסמים ואם אינני טועה הוא חבר של סנייפ עוד מהגוורטס

מה יא

New member
לא חושבת..../images/Emo96.gif

לא חושבת שהוזכרת שהוא חבר של סנייפ עוד מהוגוורטס.. לא נשמע הגיוני. אני חושבת שהוא גם יותר זקן (יש לו זקן אפור, לא?). אני גם לא חושבת שהוא בריטי אבל אין לי שומדבר שיסטור את זה

noosh

New member
האמת שתמיד תהיתי בעניין הזה.

איפה וולדמורט בדיוק פעל, כי לפעמים זה מצטייר כאילו רק תושבי בריטניה (או אירופה) הושפעו. תמיד שומעים רק את משרד הקסמים של בריטניה, רק על "אזקבאן" אחד בו יש אוכלי מוות ורק על אוכלי מוות מבריטניה. מצד שני, זה הגיוני שזה השפיע בכל העולם. אני די מבולבלת

למעלה