ווילמון

Kenny Girl

New member
ווילמון

היה היום פרק מגניב!!! ג'יי פי קיבל נשמת חיה, הוא הצליח לשלוט בה (בערך...X_X) ו... זהו.. אה כן וזואי קיבלה את הנשמה שלה חזרה "אתה יכול לנסוע יותר מהר?" זה הדבר היחידי שאני זוכרת

יאקומו

New member
"זה לא טוב לתינוק!!!!"

היה היום פרק יפה (די! מתי אני אמצא מילה יותר מקורית מ'יפה'?!?!) אהבתי מאוד!!!
ווילמון זכור לי לטובה מהעונה הראשונה, היום הוא רק איכזב אותי (תינוק בכיין...). הוא החזיק את החבורה כמו שהוא החזיק את השאר בעונה הראשונה כשהם ברחו מהרשעים (כשהם לא ברחו, הם בדרך כלל היו על הגב שלו...). איזה חמוד ג'י.פי!!! אהבתי אותו היום כמו שלא אהבתי אותו אף פעם! זואי הייתה די מגעילה איתו, אבל בסוף היא הבינה שהוא לא סתם מדבר, אלא באמת רוצה לעזור לה. אהבתי (מאוד!) את קוג'י היום, מיום ליום אני אוהבת אותו יותר!
טאקויה היה היום כזה מאמי! איזה רכושני בוקומון! לוקח לזואי את הביצה, ואז לא מרשה לאף אחד לגעת בה! איך הוא שם אותה ב... שמלה (???) שלו!!!!
ציטוטים: קוג'י: "יש סיכוי שאתה יכול לנסוע מהר יותר?" טריילמון: "בטח! תחזיק חזק את הבנדנה שלך!" כולם: "קוג'י!!!!!!" קוג'י: "מה?!?!" קוג'י: "לא התכוונתי ברצינות!" (בתגובה למשפט הקודם) ג'י.פי: "זה לא נראה כמו בחוץ! למישהו זה נראה כמו בחוץ?!" ג'י.פי: "היי! איך זה שאף אחד לא צעק את השם שלי?!" גרומבלמון: "זה נראה מקום טוב לאכול בו צופן פרקטלי..." (אין לי מושג למה, אבל נקרעתי מהמשפט הזה!) קוג'י: "אתה לא חייב להיות כזה תינוק בכיין!" קוג'י: "אתה שד קטן ומעצבן, אתה יודע את זה?!" טאקויה: "כן! מה שהוא אמר!" דיג'ימון האבן הזה עם הקסדה: "לרקוד, קדימה לרקוד!" טאקויה: "לרוץ! ברחו!" ג'י.פי: "אתה לא יכול לקבל נשמה, היא שלי! שלי!" (רכושני, כמו טאקויה בפרק הראשון
) שומר המכנסיים: "מחבוא זה טוב! לא יודעים איפה אתה!" (או משהו כזה...)

Kenny Girl

New member
צ'יטוטים

הלבן הקטן: "התחבאתי" שומר המכנס: "וואו אפילו שומעים אותך!" הלבן: "אני מתחבא רק בשביל התינוק" שומר המכנס: "ממממ (כאילו כן בטח)"

זה באמת היה פרק יפה!!!

ג'ייפי היה כזה מתוק!!!!!!!אני מתחילה ממש לחבב את ג'ייפי ^_^ קוג'י שולט!!!!אני באמת מתחילה לאהוב אותו *_* ואין עוד הרבה מה לומר רק שזה היה פרק מאוד יפה!! הם סוף-סוף ניצחו את המכוער הזה,גרומבלמון!..בעעע..הוא מכוער \:

Apikachu L

New member
איזה פרק אילונאה איקוגו

הכוונה ליפה ומגניב וכו' אהבתי את הסוף שזואי סוף סוף מיתייחסת לג'י פי יפה "העיקר שאת שמחה" משהו כזה לי ניראה שזואי עיוורת וחרשת עם היא לא שמה לב עד עכשיו שג'י פי מאוהב(יצא חרוז) מי ששואל את עצמו מה זה אילונאה איקוגו ובאיזה שפה זה אז זה בשפה הפרטית שלי..... זה מאוד כיף להמציא מילים ומספק ביטויים לכל דבר..... עזבו אותי והחירטוטים שלי....

Digi Lista

New member
....

טוב,עכשיו ראיתי את השידור כי בוקר הלכתי למועד ב' למרות שבכלל לא ברור לי אם הייתי צריכה אבל אתם יודעים אני הולכת על בטוח(כן,בטוח...),היו בעיות וחיכינו שלושים תלמידים קרוב לשעתיים בשמש...חכו,תיכף הפירוט המלא באוף טופיק... בכול מקרה טאקויה וקוג'י היו היום ביחד כול הפרק,מה שהטריד אותי הייתה העובדה שטאקויה כול שנייה אומר לקוג'י "כן,מה שאתה עושה/אחריך/מה שאתה תגיד" למה שלא יריבו קצת?...הריצה שלהם אגב ממש הזכירה לי את דיוויס וקן
ג'יי.פי וטומי הזכירו לי היום את טי.קיי וקודי(בהתאמה) ו...כן,נכון יש לי דז'ה וו רציני בקטע עם הלוויתן. שתדעו שההשתנות של הדבר המתכתי ההוא(הרע,אני לא יודעת את השםפשוט מבחיל,אני כחובבת זוחלים(בבית הקודם היו לי שתי שממיות קטנות וכתובות ליד תמונה בקיר מול המיטה קראתי להם חלי וחזן,רק אחר כך גיליתי שאין זכר ונקבה...),אחת שאספה פעם חיפושיות זבל עם הבנים(מה אני אשמה שהרבה יותר מעניין איתם מאשר עם הבנות?זה היה בכיתה ו',מה שלא אומר כי עדיין יש לי בבית ספר יותר חברים בנים מחברות בנות)ו...
איזו התפתחות מגעילה,הרגשתי משהו מתחיל לעלות בגרון בדרך להקאה(ולא,זאת לא נשמה
)... יפה מצד ג'יי.פי שהוא התעקש להילחם למרות הכאבים,אני מחבבת אותו יותר ויותר,הפתיע אותי שהוא שלט מהר מאוד בנשמת החיה. ציטוטים?אין לי היום(התלהבות יומית כי גם היום...)אבל אני אפצה מחר בחתיכת מגילה,אתמול לא הגבתי על הפרק,למעשה בקושי הייתי כאן בגלל שהיו לי כאבי ראש עצומים,עכשיו אני טסה לצלם משהו במגזין הקהילתי(בחירת נוער שיהיו מגישים,האחראי על המגזין הציע לי להשתתף כי בגלל שאני במגזין אני יכולה להתקבל בקלות אבל יש לי פחד קהל וחוץ מיזה שאני מעדיפה להיות מאחורי הקלעים),אני אחזור ואקשקש לכם גם על איך התייבשתי בשמש ביחד עם עוד הרבה תלמידים,למה המורים מניאקים ואיך יכול להיות שמשרד החינוך מעצבן יותר מתמיד,גלו זאת בהמשך היום(ערב,לילה,6 בבוקר...
)רק בפורטל תפוז,פורום דיג'ימון(453)מפלצות דיגיטליות

הלדין

New member
זה היה צפוי.

הדיג'יכלי של טאקויה עשה בעיות בפעמיים הראשונות אבל אחר כך בכל פעם שהם רצו לבצע התפתחות נשמה הדיג'יכלים שיתפו פעולה. אותו דבר עם התפתחות חיה. ניתן גם לייחס את זה לכאב הבטן של ג'יי.טי. או למיצי העיכול של וואמון או לכל גורם אחר. אני חשבתי שגרומבלמון הוא בן אנוש כמו הילדים. זה די הפתיע אותי שהוא הפך לדיג'יביצה. אני חושב שהם יכלו להביס את הדיג'ימונים בפרק הקודם אם סראפימון היה מוחל על כבודו והיה מבצע התפתחות לאחור למגנה אנג'מון. הייתי רוצה לראות כיצד הדיג'ימון עם המראות היה הופך את מתקפת "השער השמיימי" של מגנה-אנג'מון כנגדו. שאלה: האם העובדה שהנשמות של גרומבלמון וג'יגאנקמון נמצאות בידי הילדים אומר שג'יי.טי. וטאקויה יכולים להפוך לגרומבלמון וג'יגאנקמון בהתאם?[נו, לפי מה שהבנתי מדיג'ימון נטוורק, המפיקים לא חשבו על זה...-].

Apikachu L

New member
הנה תמונה ששיכת לפרק

מצאתי בגלריות אבל לא ממש הראו את זה.......

Apikachu L

New member
אופס,שוב:הנה תמונה ששיכת לפרק

מצאתי בגלריות אבל לא ממש הראו את זה בפרק....... אבל תמיד טוב ליראות את זה שוב בום

star_female

New member
*מגיבה* פרק 14 - וואמון

פרק מעולה!! היה הרבה זואי/ג'יי פי (אני אוהבת את הזוג הזה עכשיו ^^), היה מצחיק, הם סוף סוף ניצחו את גרומבלמון.. היה הרבה אקשן.. *_* זה נראה כיף כשהם רכבו על הטריילמון ההוא.. כל העולם הדיגיטלי הזה הוא כמו פארט שעשועים אחד גדול ^^; ראו את דאסקמון (בקושי, אבל..) ^^ ראו את וואמון ^_^ הוא מופיע בכל עונה.. (חוץ מהשלישית שאני לא זוכרת ^^; ) זה היה ממש מטריד כשהטריילמון שר o_O ג'יי פי וטומי התחבקו XD האוקיינוס היה ממש יפה *_* הידיים הנמתחות של, אמ, איך שקוראים לו.. היו מטרידות. אני לא מבינה למה ג'יי פי וטומי לא התפתחו ישר בהתחלה.. והיו עוזרים לטאקויה וקוג'י --; ג'יי פי קיבל את נשמת החיה שלו ^_^ הוא באמת השתלט עליה ממש מהר... קאבוטרימון מתכתי, היה כבר גריימון וגארורומון ועכשיו קאבוטרימון, מה הלאה?.. זואי סוף סוף קיבלה את הנשמה שלה בחזרה ^^ ציטוטים: "כולם בסדר מאחור?" (מה אתה דואג להם, אתה זה שיכול ליפול מהטריילמון כל רגע..) "יצא לך להיות אמא בעבר?" (XD אהבתי את הבוקומון-אמא) "זה ממש לא טוב לתינוק!" (בוקומון מאוד אימהי..) "זה לא.." "טוב בכלל...!" (טאקוייה וקוג'י מסיימים משפטים אחד של השני! D: ) "אתם חינניים מאוד.." (o_O)

Lilindil

New member
עכשיו כשאני חושבת על זה...

יכול להיות שהתפתחות נשמת החיה של טומי תהיה אנג'מון!

Apikachu L

New member
../images/Emo58.gifלא!!

זה משהו פרוותי כזה ומכוער למדי לפי מה שראיתי בשיר הסיום....

למעלה