....
טוב,עכשיו ראיתי את השידור כי בוקר הלכתי למועד ב' למרות שבכלל לא ברור לי אם הייתי צריכה אבל אתם יודעים אני הולכת על בטוח(כן,בטוח...),היו בעיות וחיכינו שלושים תלמידים קרוב לשעתיים בשמש...חכו,תיכף הפירוט המלא באוף טופיק... בכול מקרה טאקויה וקוג'י היו היום ביחד כול הפרק,מה שהטריד אותי הייתה העובדה שטאקויה כול שנייה אומר לקוג'י "כן,מה שאתה עושה/אחריך/מה שאתה תגיד" למה שלא יריבו קצת?...הריצה שלהם אגב ממש הזכירה לי את דיוויס וקן
ג'יי.פי וטומי הזכירו לי היום את טי.קיי וקודי(בהתאמה) ו...כן,נכון יש לי דז'ה וו רציני בקטע עם הלוויתן. שתדעו שההשתנות של הדבר המתכתי ההוא(הרע,אני לא יודעת את השםפשוט מבחיל,אני כחובבת זוחלים(בבית הקודם היו לי שתי שממיות קטנות וכתובות ליד תמונה בקיר מול המיטה קראתי להם חלי וחזן,רק אחר כך גיליתי שאין זכר ונקבה...),אחת שאספה פעם חיפושיות זבל עם הבנים(מה אני אשמה שהרבה יותר מעניין איתם מאשר עם הבנות?זה היה בכיתה ו',מה שלא אומר כי עדיין יש לי בבית ספר יותר חברים בנים מחברות בנות)ו...
איזו התפתחות מגעילה,הרגשתי משהו מתחיל לעלות בגרון בדרך להקאה(ולא,זאת לא נשמה
)... יפה מצד ג'יי.פי שהוא התעקש להילחם למרות הכאבים,אני מחבבת אותו יותר ויותר,הפתיע אותי שהוא שלט מהר מאוד בנשמת החיה. ציטוטים?אין לי היום(התלהבות יומית כי גם היום...)אבל אני אפצה מחר בחתיכת מגילה,אתמול לא הגבתי על הפרק,למעשה בקושי הייתי כאן בגלל שהיו לי כאבי ראש עצומים,עכשיו אני טסה לצלם משהו במגזין הקהילתי(בחירת נוער שיהיו מגישים,האחראי על המגזין הציע לי להשתתף כי בגלל שאני במגזין אני יכולה להתקבל בקלות אבל יש לי פחד קהל וחוץ מיזה שאני מעדיפה להיות מאחורי הקלעים),אני אחזור ואקשקש לכם גם על איך התייבשתי בשמש ביחד עם עוד הרבה תלמידים,למה המורים מניאקים ואיך יכול להיות שמשרד החינוך מעצבן יותר מתמיד,גלו זאת בהמשך היום(ערב,לילה,6 בבוקר...
)רק בפורטל תפוז,פורום דיג'ימון(453)מפלצות דיגיטליות