וויכוח על השוטרים

pentagon89

New member
וויכוח על השוטרים

במגרשי הכדורגל בפורום משמר אזרחי כנסו!

ג מ ב ה

New member
היידהההההה הפועלללללללללל

מי שלא קופץ שוטר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מי שלא קופץ שוטר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! --------------------------------------------------------------------- לכל אותם אוהדים סמויים שלא מגיעים למגרשים!!!!!!!! שחקני הקבוצה חייבים תמיכה ביציעים... ולמרות שיש הרבה קהל, הם עדיין צריכים את העידוד שיחזיר לחיים את אהבתם לכדורגל......... --------------------------------------------------------------------- נא להגיע למגרשים!!!!!!!!!!!!!!!

pentagon89

New member
כנסו לוויכוח...

כרגע התשובה שלהם הא " מגיע לאוהדים שמתפרעים מכות, אין כזה דבר שוטרים שעוצרים אנשים שלא עשו כלום, צריכים להרביץ להם אפילו עם אלות" זה מסיק אותי למסקנה שפעם הבאה שעוצרים אותי או את חבר שלי.. אני נותן לשוטר חכה בראש

ילד מסכן וקטן

"אני יתן לשוטר חכה בראש" וגם ראיתי בפורום של משמר אזרחי שאמרת שתיתן לשוטר אגרוף בפרצוף?! תגיד, על מי אתה עובד? על עצמך? אתה לא תעיז לעשות משהו ששלושה שוטרי יס"מ לידך. בקיצור תשתוק! אתה תיתן לשוטר חכה בראש תקבל תיק על תקיפת שוטר וברור לי מאליו שלא תיתן שום ליטוף אפילו לשוטר כי אתה לא תעיז כל האלו שמדברים לא עושים כלום, מדברים ונשארים בחיים! אז תמשיך לדבר ולהרגיש כלי! הלוואי שכל הקהל שלנו היה כמוך, רק מדבר, אבל יש גם כאלו שעושים לצערי! היתי בדרבי, ונכון, היה פשוט ב-י-ז-י-ו-ן עם מה שקרה עם השוטרים כלפינו, אבל אנשים, בחיאת ראבק!! זה שוטרים!!! אנחנו לא יכולים כל הזמן ללכת נגד המערכת! אין לנו סיכוי נגדם וחבל שיש לנו עצורים ודברים כאלו סתמיים עם השוטרים! נכון הם לא התנהגו כמו שהם היו צריכים, ונכון, הם עצרו סתם אנשים, אבל תבינו אותם, הם נגיד 10 שוטרים מול יציע שלם!!! הם אבודים אז סבבה עצרו מישהו גילו שהוא לא עשה את זה ושיחררו אותו..ומי שבאמת עשה את זה למרות שאסור, ולמרות שהזהירו שבמקרה ויתפסו הוא יענש, מגיע לו!

XSuperKi11erX

New member
שואה למשטרה../images/Emo47.gif

ניאו נאצים. דרך אגב אם השוטרים מרביצים, אפשר להרביץ ב"הגנה עצמית"!.

טוב מה אני אגיד לכם

פשוט חבל שאתם חושבים ככה.. שאתם חושבים ככה זה הופך אותם ללא פחות גרועים מהשוטרים שבאמת פעלו לא נכון. חבל, בושה שיש להפועל אוהדים כאלו שחושבים שלהרביץ לשוטר זה גבר. פשוט בושה.

pentagon89

New member
אחי אתה שפוי?

ראית מה הם כתבו שם?!? לשוטרים שבפורום שם תאמין לי הייתי נותן אלה בראש ושישכבו בבית חולים כמו הנער שכרתו לו אשך! והם מצדיקים את זה! הם כותבים "בטח הוא עשה משהו שמגיע לו את זה". בושה שיש שוטרים שבעד להרביץ לאוהדים!! תראה הם אמורים להגן עלינו! הם אומרים שמגיע לנו אלות בראש, שמשחק נגד חיפה שנמחצו אוהדים זה לא אשמתם שהם לא פתחו ת'שער.. כי אז היה להם סכנה ממשית.. השוטרים האלה לא שפויים!! ובשיר אחד אני יסכם את הכל שואה למשטרע! אני שונא מג"ב אני שונא יס"מ אני אדום בדם!! שימותו אמן!! מדינה מושחתת

Red Spirit

New member
ל-"תל אביב אדומה"

מסכים כמעט עם הכל... אבל אמרת משהו בסוף שלא אהבתי... "עצרו מישהו גילו שהוא לא עשה את זה ושיחררו אותו"... חחח. שיעצרו ויבדקו. זה כן. אבל למה להרביץ לאותם אוהדים? בדרבי כדורסל שהיה השנה, הדליקו אבוקה שורה אחת מעליי. אני לא עשיתי כלום, פתאום אני קולט איזה שוטר מצביע עליי,ואיזה 5 שוטרים באים אליי ומורידים אותי למטה. אמרתי להם "אני בא,אני בא"... ביקשתי בלי מכות. אבל הם דווקא נהנו לדחוף אותי ולהרביץ לי בדרך למטה,ושוב אני אומר אני לא התנגדתי... בסוף הם עשו השוואה עם המצלמות ווידאו וראו שזה לא אני, לקחו אותי וזרקו אותי ליציע. אז הפסדתי קצת משחק לא נורא,שיעשו את העבודה,חשדו בי? אז בסדר אבל למה להכות? זאת שאלה שאף אחד לא יכול לענות עליה!

Red spirit

נכון אתה צודק, לא צריך להכות סתם, וזה באמת ביזיון וגם אמרתי את זה. ואבל פנטגון ילד קטן ומתלהב שלא מבין מהחיים שלו וחושב שהוא גבר וחושב שהוא כלי ושהוא יכול לתת מכות לשוטר.. הוא רק מתקרב אליו ישר מלבישים עליו אזיקים ומעיפים אותו בבעיטה

pentagon89

New member
נכון

דבר ראשון אתה מכיר אותי? אתה יודע מי אני? אז תסתום ת'פה שלך אולי אותך לא עצרו והשפילו ושלחו אותך לאבו כביר.. נראה מה תגיד אחריי שיעשו לך את זה ולא עשית כלום..אחר כך תדבר.. השוטרים האלה לא שפויים אתה יכול לראות לפי התגובות האלה ואני כבר יכול להגיד שהשוטרים במדינה שלנו ביזיון..ואני לא מדבר רק במשחקי כדורגל אלא בכללי.. ברור שאני לא יכול לתת מכות לשוטר.. אתה חושב שלא ידעתי את זה? את זה אמרתי מאיך שהם מדברים...כמו נאצים..

pentagon89

New member
כבר פתחו לי

תיק זה לא משנה.. הם עצרו סתם אנשים.. יופי אתה יודע איזה טראומה זאת? יש לי ניסיון מזה.. וחבר שלי נעצר בדרבי והוא לא עשה כלום! הוא הניף דגל על המעקה! הוא לא ישכח את זה.. ומה איזה 10 שוטרים?! אתה יודע כמה שוטרים היו בדרבי? 300-400 שוטרים שרוב השוטרים שומרים על שער 5 ו11.. אז איזה 10 שוטרים? במיוחד שהם מזיינים לי ת'שכל שהםם אחת מהמשטרות הטובות בעולם.. ביזיון של משטרהה

למעלה