וויימרנר..... מה עושים?

be_roo

New member
ככה זה בפורום

זהו מקום פומבי, וכשאת מפרסמת בפומבי את לא יכולה להחליט איזה תגובות לקבל ואלו לא. זכותם של אנשים להגיב כרצונם, גם אם זה לא סוג התגובות שרצת לשמוע. לא נעים לשמוע ביקורת. ואמנם אתם נוהגים בהגינות ומחפשים לכלב בית חם, אך יש צדק מסויים בבקורת עליכם. מציאת בית לכלב היא לא פשוטה, גם כשמדובר בגור חמוד, ועוד יותר כאשר הוא כבר בוגר יותר. טעיתם כאשר לא שקלתם עד הסוף את הבחירה דווקא בגזע הזה שאינו מתאים לתנאי החיים שלכם. אבל שוב, כל הכבוד על סדר העדיפויות ששם את טובת הכלב במקום הראשון.

גלצ

New member
או קיי

הבנתי אתכם.... אין לי כל רצון לענות פה למישהו/י.... אתם יכולים לבוא בטענות כמה שתרצו... אבל העניין עדיין קיים... אכן, זה מקום/פורום.. בו כל אחד/ת יכול להגיד מה שיש לו להגיד ולהגיב איך שהוא רוצה... אך לא אני אהייה זו שתגיב ותענה לכם... ו"תודה"... על כל המאמצים לעזור...

lilithmm

New member
גשי מחר ליום אימוץ בתנו לחיות לחיות

במשק דרור, רמלה

bimbo.

New member
יש גם "שבת אימוץ" בכל שבת

ב- S.O.S. חיות ליד שדה התעופה בהרצליה. חשוב מאוד לתת לכלב את התנאים הדרושים לו כדי שיהיה מאושר. ואם בגלל חוסר תנאים חייבים למסור אותו - אז אין ברירה. צריך למסור!!

מיצטערת../images/Emo7.gif

לפעמים אני לא שמה לב למה שאני רושמת היתי באותו ערב מרוגזת מיצתערת אני לא רוצה לריב עם אף אחד בפורום(טוב יש לי עוד הרבה זמן ללמוד לכתוב יותר טוב אני רק בת 12 ( :
)מקווה שתיסלחי לי

© Tweety ©

New member
היא אמרה דברים נכונים

מי שלוקח כלב בייחוד ווימרנר שדורש המון פעילות גופנית ופריקת מרץ ואחרי זה מבין שזה יותר מבובה והוא דורש המון טיפול-הוא אדם מאוס בעיני. יפה שאתם מחפשים לו בית.אבל רק שתדעי שמגיעים אליי המון כלבים שנפלטו מבתים כמו שלכם.זה יצור אנושי?את אמרת.יצור אנושי לא זורקים ביצור אנושי משקיעים ואוהבים.

נעמי גל

New member
זה קצת לא בסדר שאתם תוקפים ....

הרי הם קיבלו את הכלב כגור - כגורים הם כל כך יפים שלא ניתן לעמוד בפניהם. מעבר לכך הם לא משליכים אותו או זונחים אותו ברחוב , הם מחפשים למסור אותו - למישהו שיהיה מסוגל לתת יותר ממה שהם מסוגלים , מה בעצם רע בכך? אני מסרתי מתוך ידיעה כי הכלב יטופל וידאגו לכל צרכיו, אבל מה לעשות הוא כנראה לא היה מוכן לוותר עלינו - ואני מקבלת את זה עכשו (יותר מכך זה גרם לי להתאהב בו שיבעתיים) אני מבינה לליבכם - אני מקווה שתמצאו פיתרון הולם - יש לי רעיון בקשר להוצאת מרץ לכלב- מה שאני עושה איתו זה להגיע איתו יחד עם הרכב לאיזור פתוח להוריד אותו מן הרכב ופשוט לתת לו לרוץ אחר הרכב - כמובן יש לנסוע במהירות מתאימה - בהצלחה.

lilithmm

New member
רעיון מאוד לא מוצלח../images/Emo18.gif

הכלב נפצע בכפות הרגלים שלו כך, ובנוסף יכול להיפגע מהרכב. גם אני פעם עשיתי את זה, והכלב שלי מאוד מאוד סבל אחרי זה. אני מאוד מקווה שמישהו ילמד מהנסיון הרע שיש לי עם התרגיל הזה.

נעמי גל

New member
מוצלח מאוד מבחינתי

אני בוחרת מקום עם שביל לא בכביש ממש לצד הכביש דרך עפר בה רץ הכלב - מעולם לא נפצעו לו הרגליים- ואין סיכוי שהוא יפגע מין הרכב כי הוא לא רץ על הכביש- ממליצה על כך בחום!!!!

למעלה