וויימרנר..... מה עושים?

גלצ

New member
וויימרנר..... מה עושים?

רצינו כלב.... בחרנו בוויימרנר.... הוא בן 10 חודשים...הוא אצלנו מגיל צעיר עבר אילוף, חיסונים... הכל רק מה אין לנו ת'זמן הנחוץ להיות איתו (כידוע וויימרנר זקוק להוצאת אנרגיות, לרוץ ולשחק) בקיצור, אמרנו נואש... ומחפשים בית בשבילו... מה הכלב אשם? אם מישהו יודע, מכיר אנא צרו קשר, השאירו הודעה פה או במסר אודה לכם מאוד

נעמי גל

New member
ווימרנר כלב אגדי.....

היי גם לי יש כלב שכזה - גם לי היה קשה איתו הוא מרוב שיעמום אכל לי את כל הצמחים בגינה כירסם והשחיט את כל צנרת הטיפטוף התיאשתי מסרתי אותו לזוג שהכרתי לפני כשמונה חודשים. בשבוע שעבר הוא פשוט הופיע בוקר אחד .... התגעגע.... כמה אושר היה בו ברגע שפתחתי את הדלת,כמה מאושרים היו ילדי שראו אותו שוב (הוא ביצע חזרה של כמה עשרות קילומטרים) ולאחר שיחה עם המאמצים שלו החלטנו שאנחנו כבר לא מוותרים עליו. הוא רגוע יותר כעת ושלו. אני מקווה שגם אתם תמצאו מעט זמן להקדיש לו כי הוא כלב נפלא לבית ואם יש ילדים אל אחת כמה וכמה!!! בהצלחה!!!!

SimplyDana

New member
איזה סיפור מרגש ../images/Emo7.gif

נורא עצוב לוותר על חיות. הכלבה שלי פעם נעלמה ליומיים ואח"כ חזרה. אולי לא מרגש כל כך, אבל נחמד

האפי לי

New member
מרגש זו מילה לא נכונה- מרגיז

אם אנשים היו חושבים קצת לפני שהם היו עושים החלטות שנוגעות לחייו של מישהו אחר לא היו כלבים שעוברים מרחקים ומתחננים שיחזירו אותם הביתה

נעמי גל

New member
מרגיז זה,להגיב כמוך!!!!

הרי לא נטשתי את הכלב ברחוב מסרתי אותו מתוך ידיעה כי יטפלו בו - וכן זה באמת מרגש שהוא חזר וזה מרגש מאוד לדעת שהוא חזר אלנו - אל אף העובדה שבבית האחר לא היו מוכנים לוותר עליו !!!!

lilithmm

New member
מרגיז שאת לא מבינה

אם אותך היו מוסרים, ומונעים ממך את משפחתך, היית מבינה מה עבר על הכלב שלך. הבעייה נעוצה בכך שאת מתייחסת לכלב שלך כמו לחפץ חסר רגשות שאפשר פשוט למסור או להעביר. כלב הוא בן בית לכל דבר. הבעלים שלו הם אהבת חייו. לא פחות. כשמוסרים כלב הוא שואל ושואל את עצמו מה הוא לא עשה בסדר ולמה זה קרה לו. הוא סובל ועושה לעצמו רע, ומתגעגע לבית שלו ולבני המשפחה שמסרו אותו. ועניין נוסף, לא קשור אליך נעמי גל. בדיוק מהסיבה הזו שאנשים מתייחסים לכלבים כמו לחפצים דוממים, אני לא רואה לנכון לשים שלט בצב"ח שאמור להזהיר מי שמוסר שם את הכלב שלו, שיתכן והכלב יורדם. מי שמוסר את הכלב שלו למכלאה ולא מתעניין בכלל לאיזה ידיים הכלב יגיע, אולי יאמץ אותו מישהו אלים שרק יתעלל בו ויכה אותו, לא ממש מתעניין מה יהיה עם הכלב שלו. מעניין אותו רק המצפון שלו (וגם זה לא תמיד), ולהגיד שהוא מסר את הכלב ולא זרק אותו בכביש המהיר או באזור תעשיה.

Huan

New member
תפרסם בעיתון...

זהו גזע אהוב, ולצערי... קצת יקר אם הוא גזעי. אז אם זה למסירה- יקפצו עליו. הלוואי ואני לעולם לא אכיר בהרגשה להפרד מכלב חלומותיך. שלי הוא סאן ברנרד גדול ויפה. אני חולה על הגזע הזה. ברגע שאני עובר לדירה משלי אני משיג גור...

סליחה שאני לא הולכת לעזור

אבל למה קניתם את הכלב עם אתם לא מיתעסקים איתו עם קונים כלב עז צריך לדעת שזו לא חיה זה בן מישפחה היתם קונים כלב קטן. חבל שאי אפשר להחזיר מה שקרה בושה

גלצ

New member
תיסלחי לי כן......

קודם כל תלמדי עברית..... אל תפתחי דלת, כשאת לא יודעת מה קורה כשפותחים אותה..... קודם כל, יודעת שכלב זה יצור חי... בגלל זה אני מחפשת עבורו מקום חם ואנשים שכן יכולים לתת את מה שאנחנו לא יכולים... ולא זורקת אותו כך חס וחלילה לרחוב... אז אל תבואי אלי בטענות... לי זה כואב יותר מאשר לך, תאמיני לי.... ועוד דבר.... חוצפנית!!! זה קורה במשפחות הכי טובות! תסלחי לי אם לא אמשיך ולהגיב על השטויות שאת כותבת פה!

יש לך בעיות עם העברית שלי?

רק בגלל שיש כמה דברים נכונים במה שאמרתי את לא צריכה ישר ליתקוף איזה רגזנית

dark spy

New member
הם לא כאלה מרושעים כמו שכולכם אומרי

תראו, נכון שצריך ללמוד קצת על כלב לפני שקונים ולא לקנות כלב שצריך להוציא אנרגיה אם אין לכם זמן להוציא אותו, אבל, הם קנו, עשו טעות, אולי פעם היה להם זמן ועכשיו לא? אולי אמרו להם שהוא לא צריך להוציא כ"כ הרבה אנרגיה? אולי הם פשוט חשבו שיהיה להם זמן אבל טעו, בכל מקרה הם לפחות לא מחזיקים אותו בבית שהוא לא יכול לחיות בו טוב אלא מבינים ועם כל הכאב מחפשים בית שבו הוא יוכל לרוץ ולשחק כמה שהוא צריך

dark spy

New member
יודעת מה?

כן! אם הם היו רואים שהילד מאוד היפראקטיבי או לדוגמה יותר מציאותית לכלבים: מגלים שלילד יש מחלה כרונית ואין להם אמצאים לטפל בו אז הייתי תומך בהם אם הם היו מוסרים אותו למשפחה שיכולה להעניק לו את כל הטיפולים שהוא צריך...

lilithmm

New member
לא

מעבירים במקרה כז את הילד לתקופה מוגבלת למקום אחר. לא מונעים ממנו את המשפחה שלו. את הסביבה שלו.

lilithmm

New member
נראה לך שלא הסבירו להם במה מדובר?

אם לא, אני רוצה לדעת מאיפה הכלב הזה הגיע. שם המוכר. המוכרים בד"כ מסבירים שמדובר בכלב שגודל להיות כלב מאוד גדול ומאוד מאוד אנרגטי.

גלצ

New member
סליחה כן

אבל לא התכוונתי פה לפתוח נושא לשיחה.... סה"כ חשבתי שאם למישהו יש פתרון או יודע על מישהו שמעוניין או מעוניין בעצמו בכלב.... יכתוב לי תאמינו לי שכואב לי לעשות את הצעד הזה... גם אני נקשרתי אליו על אחת כמה וכמה הילדים שלי אבל אם היתה לי אפשרות הייתי מחזיקה בו אם הגעתי לכאן זה אומר שבאמת אין לי ברירה אחרת... אז אני מבקשת... אם מישהו מכיר או יודע על פתרון....כתבו לי אודה לכם מאוד ......אין ברצוני לפגוע במישהו או משהו כזה...... רק לידיעה

למעלה