ווידוי

עופר 123

New member
חשבתי שהאזיקים שמורים לי........

עופררר בטח שהם בשבילך

האזיקים הם רק לך,, אני הולכת להשתמש בהם רק איתך, אווווו אתה לא יודע מה מחכה לך אבל אני מתכוונת להראות לו מה הוא מפסיד
יאללה הנה פה בפומבי מה איכפת לי שכולם ייראו קח
וזאת רק ההתחלה
אישה יפה.

גלית34

New member
אז לי לא היתה אף פעם בעיה ../images/Emo20.gif

רק פעם אחת,עם אחד שהיה גם שמן מאוד מאוד ולא ממש מצוייד
גם כשהיתי עם עוד 50 ק"ג

צפרדעית

New member
צר לי אבל אני לא מסכימה ...

אני לא חושבת שלאנשים גדולי מימדים יש מגבלות כלשהן בקיום יחסי מין זה נכון שהגמישות לא משהו, אבל ביננו, גם ככה אנחנו לא נבחנים לאולימפיאדה הבאה בתרגילי קרקע ברגע שאדם שלם עם עצמו ועם גופו ופתוח מבחינה מינית, השמיים הם הגבול...

נחמדת

New member
אחותי היפה והירוקה...

הייתי צריכה לדעת שתהיי פה
בקרוב כבר לא תתאימי להגדרת הפורם
אמן ואמן! לעניינו, רציתי לומר לך שבהחלט יכולה להיווצר בעיה כאשר שני בני הזוג שמנים. היה להורים שלי זוג חברים נשואים ששיהם היו שמנים מאוד ובעלי כרס, מיותר לציין שסקס בתנוחה המסיונרית לא עבדה כיוון שהוא לא הצליח "להגיע" אליה... ולי כיום יש זוג חברים נשואים שמנים מאוד, שיש להם בדיוק את אותה בעיה, אז אומנם אקרובטיקה לא מצפים מהם...אבל הם מוגבלים בתנוחות.

gal33

New member
קני להם מתנה את הקאמה סוטרא

יש שם שלל תנוחות שתתאמנה להם. כמו כן, את יכולה לשלוח אותם מתנה לסדנת טנטרה זוגית שגם תרחיב את אופקיהם תרתי משמע.

DREAM111

New member
נחמדת יקרה ../images/Emo13.gif

אחותי היפה איך אני שמחה לראות אותך כאן.

DREAM111

New member
ורד הגליל חביבה

מה זה? ממש לא נכון. מעולם אבל מעולם לא היתה לי בעיה. ואין קשר בין הדברים. כל הנושא של מין זה עניין של פתיחות. ככל שאת חופשיה ומקבלת את עצמך גם במיטה כך תהיה חופשיה ותגיעי לכל מה שתרצי במיטה. תנסי ותגלי עולמות נפלאים.

AlteX

New member
והנה משהו שנזכרתי בו...

אתמול בלילה, כשניסיתי להרדם... פעם שוחחתי עם בחורה אחת באינטרטנט, שרצתה להיפגש איתי, ושאלתי אותה מה היא מחפשת - היא אמרה שמחפשת סטוץ. למרות שאני אף פעם לא חיפשתי סטוצים, המשכתי את השיחה, כי רציתי לשמוע את התגובה שלה לזה שאני שמן. הנה המפשט שהיא אמרה אחרי שאמרתי לה שאני שמן: "ככל ה-
יותר כבד, כך המסמר נכנס יותר עמוק"
למרות שאני לא בדיוק מסכים שיש קשר לפטישים ומסמרים כשמדובר במין, המשפט הזה הרג אותי מצחוק!

תודה אלכס

זה רק סימן שאתה מלא בקסם אהבתי את תגובתך, והיא גם הרגיעה אותי קצת. תודה.

לך מלאה בקסם..

וכמו שכולם אמרו., כל אחד והטעם שלו, והכל אינדיבידואלי, וזה לא משליח לכיוון של כמו שאת אמרת, שאת מבינה את אלה שלא רוצים אותך. מה שחשוב שתלכי לפי מה שאת מאמינה ולפי מה שאת חושבת. ואני הכי שונאת אנשים שקרנים והיית צריכה להגיד לו מההתחלה, ובכלל האופי שלו נראה לא משהו, ומי יודע אולי אם היה לו אופי מקסים הכל היה נראה אחרת, כי אני חושבת שאופי מתקשר למה שמוקרן החוצה ובכלל יקירתי שיהיה לך בהצלחה בפעם הבאה, ותאמיני בעצמך,
אישה יפה.

גלית34

New member
דעתי היא שהיו כמה סיבות ../images/Emo20.gif

זה שהוא צלצל יותר מידי, אני מכירה את סוג הלחצנים האלו.ומה גם שבזמן שדיבר כל כך הרבה לא סיפר את כל האמת ושלח תמונה מהבר מצווה. ויכול להיות שבתת מודע זה מה שדחה אותך יותר מכל.. ואיך אומר חבר טוב שלי "הבא בתור"

yulinka

New member
ווידוי...+משהו שלמדתי מנסיון ...

לא משנה כמה הבן אדם שמן <או רזה> זה הכל עניין של מה הבן אדם משדר החוצה וכמה בטחון עצמי יש לו .. ותחשבו על זה...

gal33

New member
מקסימונת, על אותו משקל (תרתי משמע

אפשר להביא לך מישהו בדיוק באותו הגודל, אך שאליו כן תימשכי. כמו שציינו כאן רבים אחרים, יכולות להיות עוד הרבה סיבות אחרות מדוע לא נמשכת אליו. משיכה גופנית, כן או לא בסופו של דבר, אך בתחילתו של דבר היא מנגנון משוכלל שמבצע פונקציה מרובת גורמים במהירות הבזק מבלי שבכלל נהיה מודעים אליהם. הגם שפה גם דיברתם קודם, כך שנוספו גורמים נוספים. סתם כך על רגל אחת: פרומונים, ריח, ריח גוף, הבעת הפנים, מבט העיניים, לבוש, נקיון הבגדים, מידת ההגיינה בכלל, הקול ועוד הרבה הרבה גורמים אחרים שקובעים האם בסופו של דבר נימשך לאותו האדם או לא. אז לא נמשכת אליו, ביג דיל, יש עוד 1000 כאלה רזים וחטובים שאת אליהם לא תימשכי מסיבות אלו או אחרות, מכאן ועד למסקנה גורפת שאנשים שמנים אינם מושכים, הדרך עדיין רחוקה. גל

על לא דיברתי על מלאים,

כאלה שהם עד 100 ק"ג (בגובה של 1.70 פחות או יותר). אלא על שמנים עם בטן שופעת, ועל נשים עם בטן וטוסיק, כך שמכל צד, ולא משנה כמה שמנסים - זה לא מגיע. ואם מישהו כותב פה שזה לא יכול להיות, ומדבר על שיטות הקאמא סוטרא, זה אומר שהוא עדיין לא הגיע לממדי גוף כאלה, או לפרטנר עם ממדי גוף.

gal33

New member
גם בסיוטים הכי גדולים שלך את לא

הגעת למימדים בהם אני הייתי. ועדיין, כנראה שיש לי מה לחדש לך. וגם לאקסים שלי יש. ורד הגליל, זה שלאחד לא מצליח משהו, לא אומר שלאחר עם נתוני פתיחה, לכאורה נחותים יותר, זה גם לא הולך. זה היופי שיש אנשים שונים, כך שיש מה ללמוד מהאחר. גל

מיכאל42

New member
לא יודע מאיפה ההצהרה הזו

ורד מה לעשות ואני גדלתי - אבל לכוונים הלא נכונים
אבל מעולם לא נתקלתי בבעיות טכניות כלשהן (ואני בהחלט הרבה מעבר ל100 קילו). אני מניח שישנן פוזיציות שלאנשים רזים ואתלטיים יותר קל איתן אבל אני לא מנסה להיות אקרובט אלא להנות ולהנות. להודים יש מנהגים מוזרים וכמו שלא תשני על מיטת מסמרים כך גם צריך להתיחס בחשדנות לסיפורי הקמא סוטרא.

היו לי שלושה קשרים (3 גברים)

שזה פשוט היה כמעט בלתי אפשרי, ומקרה אחד באמת שלא היה כלום, כי "זה" לא הגיע. בכל מקרה מיכאל, השארתי לך הבוקר הודעה במסרים האישיים, אשמח שתגיב עליה.

מיכאל42

New member
אפילו הסנדלר נתפס יחף../images/Emo122.gif

אני לצערי לא עם המחשב הקבוע שלי אלא משתמש במחשב אומלל שהגיע אלי לניתוח השתלת כמה חלקים ופירמוט ולכן כנראה לא יכול להגיע לתיבה שלי. בכל מקרה מחר אחבר שוב את המחשב הרגיל ואז אוכל לראות וגם לענות. מיכאל

למעלה