ווידוי

ווידוי

יצאתי אתמול לדייט. הוא אמר שהוא גבוה, ונשמע חכם, ומשעשע בטלפון החסרון היחיד שלו היה שצלצל יותר מדי פעמים, נשמע נלהב. ראה את תמונותיי, שלח לי אחת קטנה, של פניו נראו מלאות, ושאלתי אותו על כך, כי אמר שמבנה גופו ממוצע. ולא אכפת לו שאני שמנה. אמר לי שאכן, יש לו עודף משקל והוא עובד על זה. טוב. אז יצאנו לדייט מלא ציפיות משותפות. כשאסף אותי, הייתי קצת המומה. חיכה לי הר אדם. אני לא מגזימה. לא הייתי מסוגלת. מודה. וכששאל, למה אמרתי בגלל הסקס אז אמר בואי נעשה ותראי שטוב לא הייתי מסוגלת מודה. לא הייתי מסוגלת. אז מה? אני מתחילה להבין את כל אלו שלא רוצים אותי? מבינה, ומזדהה.

מיכאל42

New member
נשמע דייט מה זה מבאס../images/Emo5.gif

קודם כל קחי
מאיש שמן בגדול. שלא תרגישי לא טוב עם עצמך. משיכה או רתיעה ממבנה גוף וצורה הם לא דבר שנשלט שכלית ואני לא חושב שאת צריכה להרגיש רע עם זה. חוץ מזה מה פתאום הוא קופץ עלייך כבר בדייט הראשון. לי זה כבר נראה חשוד מה גם שהוא כנראה לא סיפר את כל האמת על עצמו. מיכאל

DREAM111

New member
היי קסם יקרה ../images/Emo13.gif

ממש לא. כמו שלכל אחד מאיתנו יש רתיעה או סלידה ממשהו גם לך יש זאת. ייתכן והבחור הנ"ל גרם לך את הריחוק אבל בחור אחר שגם כן יהיה בחור גדול כן ימשוך אותך. זה אנדיבדואלי לכל אדם ואדם. אין קשר בין מה שאת חווית למה שקורה שאת נפגשת. יש כאלו שחושבים שוואו איזה גדולה וזה לא זה, ולעומת זאת יהיו או שיש כבר את אלה שחושבים וואו היא פשוט מדהימה. אז יאללה לעזור אומץ וקדימה לדייט הבא.

ווידוי ו .......

שלום לך הבנה והזדהות זה שלב א´ או יותר נכון צעד ראשון אני מברכת אותך שהיגעת עליו (כותבת מנסיון .....) השאלה מה את עושה בשלב הבא , חשוב לי שתדעי שאני לא שופטת אותך , אני מאחלת לך מעומק הלב שתצליחי בשלב ב´ מה שלא תחליטי חשוב שתהיה שלמה עם עצמך ..... להתראות ושוב בהצלחה שלגיה בלי גמדים

הייתי שם

גם לי היתה פגישה כזאת הוא תיאר את עצמו כאיש גדול שכיך לחבק - נו מה עוד אפשר לבקש שאלתי אותו אם הוא שמן.. והוא אמר שבפרוש לא.. אבל הוא אוהב שמנות אז שלא אדאג כשנפגשנו קיבלתי את חום חיי - פחות הפריע לי המראה שלו כמו שהפריע העובדה שהוא שיקר לי או שאין לו מראה בבית. טוב הגעתי הביתה- נבוכה כולי מהתחושה שדחיתי אדם בגלל משקלו והיום , שנה וחצי אחרי, אני מבינה מה הכי צרם לי.. כשאישה שמנה- נשיותה בולטת עוד יותר (מתפרצת) לעומת זאת כשגבר שמן- נשיותו גם כן מתבלטת.. אני עדיין מבוכה מעצמי על מה שעשיתי, ועם זאת מבינה שאני פשוט לא נמשכת לזה, והכי חשוב הוא שמחברה שמחתי לגלות שיש נשים ש-מ א ו ד אוהבות גברים שמנים כמו שיקירנו אוהבים אותנו. אז ירדתי שני קילו של מבוכה והבנתי שכמו שאמר מיכאל, זה רק עניין של טעם. אז יקירתי- תרגישי טוב עם עצמך כי פשוט לא ידעת את האמת מראש ** דבר חשוב למדתי מזה.. לעולם אומר לבליינד דייט שאני שמנה וזהו. שמנה גאה

AlteX

New member
ולי אין בעיה עם הנשיות שלי ../images/Emo68.gif

ולמזלי ירשתי את רוב הגנים מאמא שלי. אבל נתת לי רעיון... אולי אני צריך לצאת עם לסביות...

AlteX

New member
תראי תשמעי...

קודם כל זה בסדר שלא אהבת את המראה של אותו אדם. כפי שנאמר כאן, זה עניין של טעם אישי, למרות שתאמיני לי אין לזה קשר לסקס - זה רק תירוץ, את פשוט לא אהבת את המראה של אותו האדם, וזה בסדר ומקובל ואין מה לחפש תירוצים או הסברים הגיוניים לזה. סה"כ זה שאת שמנה לא אומר שאת חייבת לאהוב גברים שמנים - אין שום קשר. כמו שרוב הגברים - מה לעשות - אוהבים נשים רזות, כך גם רוב הנשים - מה לעשות - אוהבות גברים רזים, בלי קשר למבנה גופן. זה עניין אישי משני הצדדים - כלומר, מצד אחד יש לך טעם אישי, מצד שני - וכאן אני מסכים מאוד עם מיכאל - זה שלא אהבת את הגבר הזה זה גם אישי וזה לא אומר שאין אף גבר שמן בעולם שימצא חן בעינייך. אני, למשל, עקרונית לא אוהב נשים עם שער קצר, נשים שטוחות חזה או נשים עם תחת קטן ומותניים צרות. אז? בחורה אחת שמאוד אהבתי להסתכל עליה בתיכון היתה דווקא שטוחת חזה ועם תחת קטן... ופה גם הכל יחסי... "שטוחת חזה" אצלי זה "פמלה אנדרסון" אצל חבר שלי. בקיצור, כל העניין הזה כ"כ אישי, שאין מה להשוות, "להזדהות" או "להבין". סה"כ אף פעם לא אמרנו שזה פשע לא לאהוב נשים שמנות, רק אמרנו שזה לא פשע כן לאהוב אתכן. את מדברת כאילו שכדי שיאהבו אותך את צריכה לרזות, כי את "מזדהה" עם אלה שדוחים אותך בגלל המראה שלך. אז עוד פעם - יש בעולם הזה גברים שאוהבים נשים שמנות - ורובם דווקא רזים (פשוט כי לפי הסטטיסטיקה רוב האנשים בעולם רזים), וימצא גם כזה שיאהב את המראה שלך כמו שאת תאהבי את המראה שלו. עוד פעם - הכל אישי ואת צריכה למצוא אחד שמתאים לך ושאת מתאימה לו אישית - זה הכל.

בקשר לסקס - זה לא תירוץ

גברים עם בטן, שמונעת גישה לאותו מקום... ונשים עם בטן וחלק אחורי בולט שגם מונעים גישה. נורא קשה לשמנים לעשות סקס, וזאת מידיעה אישית !

ורד מתוקה,

אני לא מסכימה עם מה שאת אומרת, בהקשר לסקס, זה תלוי בגישה, ובכמה שהאדם חופשי פתוח, כי אז השמיים הם הגבול ואין שום קושי, וזה גם תלוי עד כמה האדם לא עצלן
איך אני אגיד זאת?מבלי שאסמיק.. לי אישית אף פעם לא היתה אף פעם בעיה שכזאת
אישה יפה.

AlteX

New member
מסכים איתך 100%, אוהב אותך!!!

את כ"כ צודקת...!
ודרך אגב, מה זה הדבר המצונזר שקרה לך השבוע??? אני רוצה את כל הפרטים במסר אישי!!!

רוצה לדעת? כנס להודעה הזאת

תתקרב אליי, אני אלחש לך באוזן עוד טיפה, שלא ייראו. נו עוד טיפה, תתאמץ קצת. * אם ירדת עד לפה, סימן שאתה ממש סקרן..... *ואם הגעת עד לפה כל הכבוד אך כמו שאמרתי זה מצונזר

AlteX

New member
לא פר...

אני *ירדתי* עד הסוף... ומה קיבלתי??? שוב מצונזר??? טוב, נו, אצטרך להשתמש בדמיון הפרוע שלי.... לא פעם ראשונה!

AlteX

New member
גם אם הגישה ל"אותו מקום" קצת...

מסובכת ממבט ראשון, זה לא אומר שאי אפשר להיות יצירתיים... לא יודע לגבי האחרים, אבל אצלי איבר המין הכי גדול בגוף הוא... המוח, ואם זה כך גם אצלך - אז אין שום גבולות ושום מגבלות אמיתיות!

z i s y l e

New member
אני מסכימה עם אלכס...

הכל תלוי ביצירתיות ובמידת הפתיחות שלנו ואם רוצים - אין זו אגדה...(זה רק יכול להיות יותר מזה......
)

avielss

New member
אם לגבר יש בטן והאיבר לא משהו../images/Emo9.gif

אז יש בעיה. מזלי שלי אין בעיה

רגעעעעעעעע רגעעעעעע מהר לפה אביאל

אין לך בעיה בבטן או ב...
קדימה, פרט, נמק, ותן דוגמא
אישה יפה.

avielss

New member
מממ....אין בעיה ../images/Emo6.gif

אבל ליד כולם? לא שאני מתבייש אבל את יודעת. עוד נקבל נזיפה מהמנהלים

אז קדימה,

איפה? מתי? ואיך?
גם אני לא מתביישת, ואני חושבת שאף אחד לא מתבייש קצת אקשן לא מזיק אבל קצת נזיפות זה בריא
לא?! אישה יפה.

avielss

New member
במפגש הפורום..אני אבוא עם חוטיני../images/Emo9.gif

נזיפות מלקות סאדו

למעלה