וויברטור ראשון

mr_lonely

New member
מה אתם אומרים ?

לקנות כזה כמתנה ליום ההולדת של האישה ? לא לקפוץ....לא חסר לה יחסים רגילים....כמו שהרבה יקפצו עכשיו... וכמו שהיא בוודאי תגיד....אבל כדאי לקנות כזה או דומה לאישה ? מה דעתכם ?

T r i l i a n

New member
אין קשר בין חסר או לא לבין ויברטור

תקנה - קח פתק החלפה... מקסימום - היא תחליף למשהו אחר

mr_lonely

New member
זו לא הבעיה....

לפני שהיא תחליף היא תהרוג אותי...מבינה ?

שוגרית

New member
לדעתי..

זה משהו אישי שכל אחת צריכה לקנות בעצמה.. יש מיליון דברים שאתה יכול לקנות לה!

mr_lonely

New member
יש משהו בדברייך....

יש כאן גם עניין של בשלות נפשית ומי שלא שלם עם זה ... ממילא לא ישתמש בזה.... מליון דברים ? למה אני לא מוצא ? כבר סיימתי עם כל חנויות הספרים והתקליטים והפרחים והבגדים ( עליונים ותחתונים ) מסעדות סרטים הצגות ומה עכשיו ? כל פעם ...חודש של התלבטויות וחיפושים.....

THEQA

New member
קניתי לאשתי מתנה בדיוק כזה

גיוון נחמד רק אחרי שימוש בו - כל האזור שם רוטט

שאייאן

New member
יש לי המלצה אבל בסוד ..פסס בואיי ..

שמעי תחזרי לחנות...תבקשי ממנו יש ויברטור דומה לפוקט אבל צר ממנו ונדמה לי מגיע בצבעים מתכתיים...סגול וכאלו...הוא צר הוא רוטט מה זה מהר והוא בן זונה בשביל לדחוף לתחת תוך כדי שהפוקט עובד לך על הדגדגן...זה משהו מטורף... כמובן רק אם את פתוחה עם עצמך...אבל בינינו אין הרבה אנשים שלא נהנים מגרוי רקטאלי במיוחד אם זה כזה דבר צר וקצר...ולא מאיים.. בהצלחה.

sagi24

New member
שאלה?

יפה לראות שבנות הפורום ובנות ישראל פעילות עם עצמן זה כבר שובר את הסטיגמה שבחורות לא מאוננות או לא מדברות על אוננות למה אבל לקנות ויברטור אם אין לכן חבר אז תחזיקו איזה יזיז או מספר יזיזים למקרה הצורך:) לא עדיף?????

דנטל

New member
זה לא קשור

גם כשיש יזיז/חבר/בעל, זה נחמד שיש במגרה ויברטור. חוץ מזה, כבר יצא לי להשתמש ברוקט פוקט כשהייתי עם יזיזים. זה מגוון וזה נחמד והם נהנים להפעיל אותו.

משפט לא קל להבנה .

יש לפחות שתי דרכים סבירות להבין אותו . את מתכוונת שהם לא תחלופה אחד של השני ?(כאילו שזה לא "או זה או זה ")

fazer

New member
דווקא מאוד קל להבנה...

לכל מי שלמד/לומד מנהל עסקים...
טרילי, ניסית פעם ללכת למרצה שלך ולשאול אותו האם אלו מוצרים תחליפיים מושלמים, או אולי דווקא משלימים מושלמים?
Fazer

Turambar

New member
אני ארשה לעצמי לענות בשמה...

הם לא תחליפים מושלמים כלומר אינם תחלופה אחד של השני... זה לא שאם יש לך ויברטור את לא צריכה בכלל גבר (או ההיפך). אולי הם תחליפים חלקיים - אם יש לך ויברטור, עדיין את רוצה גבר, אבל במידה פחותה...

Turambar

New member
ועוד..

אם הם תחליפים לא מושלמים - אז הויברטור אכן מספק חלק ממה שגבר מספר (ואולי אפילו טוב יותר) - הוא מספק רטט מהיר על הדגדגן (למשל). הוא לא מספק חום, אהבה, או אפילו יכולת שיחה ברמה שטחית כמו של גבר. לכן הוא תחליף חלקי. הוא עשוי להחליף גבר אם מה שאת רוצה כרגע זה רטט מהיר על הדגדגן. הוא עשוי להחליף גבר אם את רוצה יותר מזה, אבל אין. והוא עדיין לא ממש תחליף.

למעלה