וויברטור ראשון

דנטל

New member
ואתה לא רוצה לנסות לרכך אותי?

אני לא קשה, אני קשוחה.

דנטל

New member
כל אחת ועקב האכילס שלה

אותי מרככים עם חתולים ובלונים. חתולים זו קצת בעיה להביא לי, אז יש לי מלא בלונים (לא מנופחים או כאלה שכבר יצא מהם האויר) בבית. הרבה מהם מרמי ודווקא הוא לא כזה שצריך לרכך אותי, כי מספיק שאני שומעת את הקול שלו בשביל להתרכך. על ידו אני חננה.

דנטל

New member
דולפין? |איקון שלי תוהה על הבחירה|

כאילו, כזה, תביא בלון הליום של חתול חמודי, כאילו. אפילו לא צריך להאכיל אותו (מאיפה אני אביא כסף לעוד חתול? חוץ מזה, עוד חתול אצלי בבית והפומה שלי בוחרת בטקטיקה חדשה בה במקום לנסות להרוג את חמש שלי, היא מנסה להרוג אותי). מילון מונחים: פומה = היא בעצם פומה השניה (מתוך שלוש). לפניה היתה אחת שנעלמה, והיא קרויה על שמה כי היא ממש דומה לה. השלישית גם דומה ולכן נקרית על שם שתיהן. פה בגהנום אנחנו נורא מגוונים בשמות של החתולים השחורים שלנו, כמו שניתן לשים לב. חמש = חתול אפור מנומר שנמצא לפני פחות משנה בתחנה הראשונה של קו חמש (שהיום כבר לא נמצאת שם) כשהוא עוד היה גור. פומה לא סובלת אותו. הוא שם עליה קצוץ. רמי = גם חמוד, אבל לא חתול. יזיזי האהוב מכולם. עלם חמודות מקסים שאם רק הייתי מרשה לעצמי הייתי מתאהבת בו.

על האש

New member
דולפינים יותר חמודים ../images/Emo9.gif

והרבה יותר חכמים,אבל אפ'עם לא אהבתי חתולים... אולי טראומה שעברתי שהיתי קטן,שגרמה לי לתעב אותם. כמו שרועי לוי אמר במערכון בלא נפסיק לצחוק : חתול מביט לכלב בעיניים כאילו אומר לו אני לא יודע מה איתך אבל אני יודע לעשות ככה עם הגוף (הסתמרות) בקטע הזה רועי מדגים עם הגוף דווקא דיי מצחיק. ואז הוא אומר מה זה ככה?,כאילו מה הוא חשב לעצמו,בצורה הזאת רק יותר קל לבעוט בו..
. אבל אני מתאר לעצמי שזה לא יצחיק אותך... נחזור לאופצייה של
בדמות חתול? (גארפילד אולי? :).

ב6/5 זה קורה. אני נרשמתי. ואת/ה?

דנטל

New member
מכירה את המערכון

כי זה היה חלק מיום השידורים "יומטוב" וסאבלימינל והצל הופיעו, אז כבר ראיתי עד הסוף. אין לי בעיה עם בדיחות כאלה... בתנאי שהן מצחיקות. רועי לוי דווקא מאוד מצחיק אותי. חולה עליו. טוב, בלון של גארפילד זה אחלה. באחד הפרקים של גארפילד הוא מתאר את אהובתו וכמה שהוא אוהב אותה. איך הוא אוהב להסתכל עליה, איך נהיה לו הכי כיף שבעולם כשהיא איתו וכל מיני תיאורים רומנטים כאלה... אהובתו היא לזניה.

lizard

New member
תקני אחד שעמיד בפני מים ואפשר

להשתמש בו במקלחת. תקני אחד בגודל נורמלי
לא צריך להגזים

sagi24

New member
תקני רוקט פוקט

תקני רוקט פוקט זה הכי מומלץ זה קטן בגדול של פנס כיס ורוטט על הגדגן שמעתי בכמה מאמרים ובכמה תוכניות בטלויזיה שנשים סיפרו שזה מביא אותך לגן עדןויש לו יתרון שהוא קטן וקל ואת יכול ולא עושה רעש אז יכולה לשים אותו בתיק ואז אם בא לך החשק את הולכת לשירותים ונהנית

חופ שיה

New member
רוקט פוקט - עיניין של העדפה

חברה שלי קנתה והתגובה שלה היתה -
נחמד אבל "משחק ילדים". מה שאני מנסה להגיד זה, שכל אחת והעדפות שלה יש כאלו שיסתפקו באורגזמה של דגדגן, ויש כאלו שרוקט פוקט רק מעורר אותם לרצות חדירה ואגינאלית. אז בתור פורפליי זה אחלה, אבל עם אין בן זוג או ויברטור אז זה קצת מתסכל לא? סתם עוד שיקול בקנייה של צעצועים.

שוגרית

New member
אני רק מתחילה

זוכרת ?
מתחילה במשהו קטנטן וצעצועי ואז נעבור לדברים הגדולים יותר... חוץ מזה, אני מקווה שבקרוב יהיה לי פרטנר אמיתי שלא צריך סוללות

חופ שיה

New member
תתחדשי ../images/Emo3.gif

אין ספק שהרוקט עושה את העבודה שלו ,רק רציתי להביע עוד דעה בעיניין הרוקט פוקט על מנת שכל אחת/ד יעשה את השיקולים שלו. תהני

דנטל

New member
גם אצלי זה מעורר לפעמים צורך לחדירה

אז בשילוב איתו אני גם מחדירה מרקש (את הידית כמובן) שקיבלתי פעם באיזו מסיבה. ולא, זה לא מרשרש כשאני מתפתלת, או שאולי אף פעם לא שמתי ממש לב...

שוגרית

New member
אנשים יקרים :)

יש לנו זוכה! היה ממש קשה לבחור כי המבחר ע צ ו ם! אבל בסוף בחרתי בויברטור למתחילים "רוקט פוקט" מדהיםםםםםםםםם ומומלץץץץץץץץץץץ תודה לכולכם

למעלה