ווטרס

tzvika321

New member
בפעם אחרונה שבדקתי, על דגל ישראל היה

מגן דוד. אי אפשר להתלונן על כך שהסמל על הדגל הלאומי שלנו הופך לסמל מייצג של המדינה.
כלל אצבע-אם יש קריקטורה של חייל עם מגן דוד על הקסדה, זו לא קריקטורה אנטישמית.
אם לחייל יש גם אף ארוך, כנראה שכן.

oren29at

New member
בואי ו ווטרס הם לא אותו הדבר

היתה לבואי פאזה יהירה ומטומטמת, עם כמה התבטאויות (סוג של) פרו נאציות, ב 1976. זה עבר לו מהר מאד כשהוא נפגש עם בריאן אינו ועבר לברלין.

אני, אגב, ממליץ בחום לקרוא את כל השירשור על התקופה ההיא. הסובייקט העיקרי בשירשור הוא איגי פופ, אבל כל מי שאיכשהו החמיץ, או סתם רוצה להיזכר, או מחפש מוזיקה טובה בשירשור הזה שלנו- אז הנה, כאן:

http://www.tapuz.co.il/forums2008/viewmsg.aspx?forumid=552&messageid=155605411

לגבי אמנים שלא מגיעים לכאן- מעבר לבעיה הכספית, אפשר להגיד שלא היה (כמעט) מוזיקאי שאפשר היה להביא לארץ ולא הגיע. אלה שלא מגיעים הם כנראה המצפוניים שבחבורה.

שני שמות בולטים שכן ביקרו כאן בשנות התשעים, כשישראל נחשבה בעולם למדינה שוחרת שלום, הם פיטר גבריאל ובונו (U2 למעשה). אני בספק אם נראה אותם בארץ שוב. גבריאל הוא לא המוזיקאי הפופולארי של פעם אמנם, אבל אני בטוח שיש לו ביקוש כאן. לגבי U2- היא עדיין להקת ענק מסחרית, אבל אני לא רואה את בונו מתקרב לישראל באופן פומבי.

רציתי גם להוסיף את סטינג שהופיע בישראל ב 1994, אבל אז נזכרתי שהוא הופיע בישראל גם ב 2006, כך שכנראה שהמצפוניסט הוותיק נעשה יותר פרגמטי לעת זיקנה.

עוד מישהו שאני לא חושב שיבוא לכאן הוא ברוס ספרינגסטין. מדי פעם צצות ידיעות בעיתונות על השוקי וייס התורן ש"מנהל מגעים" להבאתו של ספרינגסטין. לזה צריך להוסיף את היותו של ספרינגסטין מוקף בחברים ואנשי מקצוע יהודים, ואת המיתולוגיה הלא נכונה ברובה על לואי להב וספרינגסטין. ועדיין, אם אני צריך לשים כסף, אני מהמר שסדר הדברים יהיה שלום ישראלי-פלסטיני ואז הופעה של ספרינגסטין בארץ, ולא להיפך.

כלומר לעולם לא ?

אבל נראה לי שיש גם בעיה אחרת עם ספרינגסטין - ישראלים לא מכירים אותו. השירים היחידים שכולם מכירים זה Born in the USA ו-Streets of Philadelphia. תכל'ס לא נראה לי שיש לו ממש קהל בארץ...

tzvika321

New member
אה, יש לו חברים יהודים

משמע הוא לא אנטישמי

מצד שני הוא לא חושב, משמע הוא לא קיים.

המחזה שלו יורה בתת מקלע יכול לזכות בפרס הפתטיות של העשור, אם לא יותר מכך.

i d a n z

New member
כמה חבל שהוא שכח את המקור ליצירה הזו

בתור מעריץ גדול של הלהקה, כזה שמכיר את כל השירים ואת הסיפור שמאחורי רובם, הפרסום הזה של החזיר בא לי ברגע הכי גרוע (או טוב, לא החלטתי) משום שהייתי ממש על סף לקנות כרטיס להופעה (היתה דילמה באיזה מופע לבחור)... כמובן שאת כספי אני לא אתן לו יותר, ולצערי הרב, אני לא אזכה לראות את המופע בלייב.

האבסורד הוא, שלמרות שהוא מנסה לנכס ל"חומה" את כל הצרות של הערבים ממזרח לה, היא לא היתה קיימת עד לפני שנים מספר, כך שהקשר לא באמת קיים. מה גם של"חומה" אין גם קשר לחומת ברלין או כל חומה פיזית אחרת, כמו שאנשים רבים נוטים לחשוב (כולל אני עד לפני כמה שנים).

משאלת לב - כולי תקווה שיהיה איזה האקר חמוד שישתיל במחשב של ההקרנה, סרטון עם timeline המראה את מספר הפיגועים וההרוגים בכל שנה, לפני, תו"כ ואחרי בניית החומה. תמונות של אוטובוס מרוטש או אחת המסעדות המפוצצות, או בניין שספג גראד לא יזיקו. ההופעה ההאידאלית - כמובן זו שבלונדון (14/9)

למעלה