ווטרס יבצע את כל DSOTM

itaikuskus

New member
(-:

"הם שווים תחת,והנועזות שלהם התסכמה בכנר שהחליף את הסינטיתייזר באסלת "כתר"." מבריק ממש.

NIR Y

New member
../images/Emo6.gif בא לי לאכול משהו מיוחד

האא צועני

The Albatross

New member
בנוגע ללשון הזה...

אתם בטוחים שזה בתאריך הזה? כי ב11 למאי יש גם בגרות בעברית (חיבור, הבנה והבעה) וגם ב30 ליוני יש בגרות בעברית (הבנה, הבעה ולשון ב', עברית:הבנה והבעה ולשון ב' לע"ח, יסודות ההבנה וההבעה). אני הייתי בודק את העניין עם המורה ללשון. בנוגע לשעה... לא כתוב בלוח הבחינות של משרד החינוך עד כמה שאני רואה.

bLAck hALo

New member
כן הבגרות בלשון זה יום למחרת. ../images/Emo10.gif

גם אני נדפקתי. שעות עדין אין..רק תאריכים..ותאריכים לבגרויות לא מזיזים לצערנו =/

יאללה...

מבחנים בלשון יש כל החיים צמיד אפשר לעשות חוזר או אפילו אפילו...שנה הבאה זה לא משהו שבאמת לומדים בגד כפת בראש מילה וסוגרים עניין מתי תהיה שוב הופעה של ווטרס? הוא עוד שניה גוסס!

just a guy11

New member
אז תקשיבו רגע

אני בבעיה כי אני כבר בי"ב ולבגרות הקודמת לא ניגשתי ואני רואה בלוח מבחנים שיש שני מבחנים השאלה היא לאיזה מהם אני אמור לגשת?
אני לא זוכר אם הייתה לי כבר בגרות אחת ועכשיו אני ניגש לשניה שהיא ב30 ביוני תעזרו לי כמה בגרויות בלשון יש?

נג היפה

New member
בעע, באותה הבעיה...

אני בכיתה י' וגם לי יש בגרות יום למחרת =\ וזה יוצא ביום שישי הבגרות, כנראה היא תהיה בבוקר. שזה אפילו עוד יותר בעע.. אבל שומדבר לא יעצור בעדי מללכת בהופעה... ובטח שלא בגרות בלשון...! אז... פארק הירקון, HERE I COME!! ד"א, הייתה ממליצים לנסות להגיע לעוד הופעה בסיבוב הזה (אם יש אפשרות)? מה דעתכם?

CrazySheep1

New member
אההההההההההההההההההההה

חלום שמתגשם, חלמתי חלמתי על זה המון!!!!! אני לא מאמין שאני הולך לראות את רוג'ר ווטרס (!!!!) במציאות! פשוט לא יכול להאמין!!!! אני בסערת רגשות מטורפת! מקווה להכיר פה אנשים עד אז ולפגוש אותכם שם!

Silvernaor

New member
חבל שזה פארק הירקון

שכולם עומדים וקשה לראות את הבמה, אפילו שיש מסכים שוב כמו שכתבתי בשרשור פעם, היה עדיף אצטדיון שבו הקהל היה יושב ונהנה ולא עומד וצורח כמו הקהל הישראלי...

חרטושה

New member
הקהל הישראלי עד היום

היה בסדר גמור. ככה מתנהלות הופעות בכל מקום.הקהל לא צרח ולא היה בהיסטריה בשום הופעה גדולה שהלכתי אליה בארץ והלכתי להרבה. הדבר היחיד שמעצבן הוא שאחרי 5 שעות בעמידה הרגליים מתחילות ממש ממש לכאוב.

flowerboy69

New member
אולי באמת נתארגן

נפגש באיזה מקופ לפני המופע ונהיה יחד???זה יהיה הכי כיף!!!

thezanani

New member
כן,אני מניח ש90% מהחברים שלי

יגררו החוצה ע"י מאבטח אתיופי בוסת זרחני 4-5 דקות אחרי שהם ינסו להעלות באש את הבמה,מיד אחרי תליית הכרטיסן.

אז מתי ואיפה

מתי תהיה ההופעה ואיפה היא תהיה והאם זה בטוח שהוא יבוא ולא כמו שהודיעו לפני שבועיים שזה לא בטוח

למעלה