ווטרס יבצע את כל DSOTM

ווטרס יבצע את כל DSOTM

בחלק השני של מופע בן 3 שעות. בחלק הראשון, יבצע את השירים הגדולים של הפלויד. (מדיווח של ערוץ 2 לפני כמה דקות).

חרטושה

New member
ראיתם, ראיתם

איך וויס העניק לו חמסה? הם היו צריכים לומר שהוא יבצע את כל ca ira .

vegetable man

New member
לא ראיתי :(

היה לי סוף שבוע inter-סימסטרי הזוי ופרוע. אפשר תקציר האירועים הקודמים? מה היה בטלי?

כתבה ארוכה יחסית על בואו של הרוג'ר

כולל קטעים נבחרים מ-In the Flesh, ראיון עם שוקי ווייס, וכמה מילות ברכה מהרוג'ר עצמו (בפרצוף רציני להחריד). הראו גם את ווייס נותן לרוג'ר חמסה ומסביר לו מה כתוב עליה. אה, ושרון מולדאבי אמר כמה הוא מתרגש. בקיצור, מה שהולך להיות זה מה שכתבתי בתחילת השרשור. וייס בונה על זה שזו תהיה ההופעה הגדולה ביותר בארץ מעולם. המחיר, ככל הנראה, יהיה בהתאם. אולי בכ"ז מישהם הקליטו ויעלו ל-youtube?

vegetable man

New member
תודה ../images/Emo140.gif

אני באמת מקווה לראות מה רוג'ר אמר
וכבר שוקי הזה מתחיל עם הפדיחות, מה חמסה מה? אני כבר מדמיין את הדביקות וההתעלקות עליו איך שהוא בא... האמת, אני די לא מאמין שכל זה קורה. זה די מצליח להוציא אותי מגדרי. אכן שוב עוד תקופה של גאות בחיי

thezanani

New member
אויי הקיטש! יש פה מרשמלו,בק אוף.

גם אני פתאום מתחיל להבין,לעולם הזה יש סוף סוף משמעות. רק לפני שבועיים הנוחתי בקבר בדואי פתוח כשמסביבי חמורים עם עיניים אדומות,שאלות הספק וביטויים בארמית. ומאז אותו יום ארור,שבו עורבים ניקרו את ראשי בעודי אוכל קרונפלקס רקוב והשליכו את עתידי הצבאי למחוזות בהן המהדק הוא הנשק,אני פשוט איש מאושר. כיף לי!טוב לי!הכל בא בבאת אחת כשעווה חודרנית של נשיאת דלתא (חרטושה את פה,ואני רואה אותך)! רק במפל בער ביום רביעי חשבתי כבר על חיבור יצירת המופת הגרנדיוזית,מהפכנית,מנפצת הרים ותולשת שערות הבאה שלי כ"Meddle:טיול עם בי"ס דרוזי" או "More:הימלטות ללא מכנס מרובע ארמני בוער",אך הבנתי שכל זה לשווא. החיים יפים,אני חש שאני שוחה ביופלה אנננס אנס עצום שפשוט לא נגמר.וזה לא מעניין אף אחד.וזה אפילו לא משנה לי.

חרטושה

New member
כמה טוב שחושבים עליי...

גם אם בהקשר המסוים הזה. תודה, אני מעריכה זאת
יופלה אמרת?

מה עם להקליט מחר בבוקר?

בטוח יחזרו על זה. לי אין אפילו וידאו, ובטח לא כרטיס טלויזיה

חרטושה

New member
אין בעיה

בתנאי שאתעורר בזמן, אני יותר אדם של לילה. אני חושבת שזה ברור
אני מקווה שיהיה עוד איזשהו סוג של דיווח מקיף . בכל מקרה אני עכשיו עם האצבע על השלט.

thezanani

New member
מי לעזאזל מקליט חדשות?

זה כל העניין כמדומני,שהן חדשות. ואם לא,אחת מהשלוש: א.אתה סוטה כפייתי של יונית לוי. ב.אתה זקן. ג.השילוב השכיח של הנ"ל. שיקגו זה חרא של סרט ד"א.

חרטושה

New member
אתה צוחק?

סבתא שלי עדיין מחכה שחורחה ייצא מטיפול נמרץ אחרי שהוא חטף את השבץ מוחי, שהיה בדיוק אחרי שבן שלו בא וסיפר לו שהוא עשה דברים לא יפים בניירות של החברה בעסק המשפחתי, והיא עדיין לא מבינה מה לואיסה חיפשה בבית מלון עם חמישה אל מריאצ'יז. מילא היינו גרים בשבדיה. אוח, שבדיה.

oribarak

New member
עברה בי צמרמורת אדירה

פארק הירקון, here i come babbyyyyyyyyy

Tombac

New member
ווווווווווווואוווווווווווווו

נראה לכם שיהיה הגבלת מקומות? והכרטיסים בטוח יתייכרו עם הזמן אה? וכמה יעלה כרטיס בהזמנה מוקדמת? סביב ה300 ש"ח ככה?

THE WALL1

New member
לא נראה לי שקיימת מילה

שיכולה לתאר את מה שאני מרגישה!!!!!! זה שילוב של אושר ענקיייי+פעימות לב מהירות ביותר+לחץ על כרטיסים... אני לא מאמינה!!!!!! ראיתי בערוץ 2 ופשוט עברו בי צמרמורות!!!!!!! רוג'ר ווטרס מגיע לארץ!!! רשמי!!!! תודה אלוהים!! תודה רוג'ר ווטרס!! תודה שוקי וויס!!!!

MrsNoOne

New member
עזרה דחווף.

אני לא בנאדם שהולך הרבה להופעות, ככה שאין לימושג מאיפה משיגים כרטיסים לדברים האלה. ואני ממש ממש רוצה כרטיסים טובים להופעה של רוג'ר ווטרס. בבקשה מישהו יכול לומר לי מה הטלפון של המקום שממנו מזמינים כרטיסים?

יש שרשור לנושא הזה

וגם עניתי לך. מכירת הכרטיסים טרם החלה. כשתתחיל, יועלו כאן כל הפרטים.

אני חוזרת ומבקשת לא לדון על

הכרטיסים בשרשור הזה, אלא רק בשרשור על הכרטיסים. אני אתחיל למחוק הודעות.

למעלה