וווווש!!! ^_^
כן כן. שנים על גבי שנים שלא כתבתי הודעה. אז אני אגביר גם את חוצפתי ואפתח הודעה חדשה שלא קשורה לכלום... סתם כי אני מתגעגע לכולכם ועוד איזה שבוע יצא לי שוב לבדוק את התשובות... (לכל הטריליון ואחד חדשים שהצטרפו ואין להם מושג מי אני, התנצלותי מראש, לפניכם הודעה כנראה משעממת מאוד...) בכל מקרה, רציתי לספר לכם מה קורה איתי. אז ככה. הכי חשוב.. אני מאוהב..
וטוב לי וממש כיף לי, וראספי יודע במי מדובר, ואני איתה עכשיו למרות שאנחנו לא אוהבים את ההגדרה של חבר\חברה (כל אחד מסיבותיו האישיות) אז מיוחד לנו וזה גם כיף. המ, וגיליתי אגב שסקס זה כיף וטוב (שזה צעד ע-נ-ק לכל מי שזוכר את הדעה הקודמת שלי לגבי הנושא..). ואולי זה גם הצבא שעושה אותי חרמן, שתורם את חלקו. המ, צבא. צבא זה הסיבה שאני טריליון שנה לא כתבתי פה. אני חוזר פעם בשבועיים ויוצא לי מדי פעם להציץ בפורום אבל לא יותר.. היום קיבלנו אפטר ראשון (ראשון שלי בצבא) ויש לי.. המ, עוד 7 שעות עד שאני צריך להיות חזרה בחיפה אז ראיתי את קילביל2, ואני עכשיו פה בפורום.. לא בא לי לישון. יום חמישי אני מסיים את הקורס, ויוצא לרגילה. הקורס אגב, קורס של בקר שו"ב על הסטי"לים של חיל הים, שזה התפקיד הכי שווה בסטילים, לא כולל חובלים. ואני לומד ונהנה בקורס, והשירות יהיה מגניב, אז אני מרוצה. ואני בקורס עם אחלה אנשים (זה קורס ממש איכותי ורק אחלה אנשים מגיעים אליו מלכתחילה).. אז שווה. חלקם גם נראים ממש טוב, ואני משער שלהיות איתם בחדר כשהם לא דואגים ממש להיות לבושים תורם לדבר הזה של להיות חרמן.. אבל זה קורה בצבא גם לסטרייטים אז יכול להיות שזו מן אווירה כללית שכזו של הצבא. המ.. מה עוד? אני מתגעגע לפורום הזה, ולמפגשים וחושב עליו המון... בתקווה בתקווה בתקווה, עוד כמה חודשים אני אצליח לעשות את מה שאני יודע שאפשרי, ולהפוך להיות טבח (הייתי בשהיות על ספינה שבה הטבח הוא בקר שו"ב לשעבר) ואז גם יהיה יותר מעניין בשגרת היומיום (כי בתכלס כולם בספינה כל היום מקרצפים אותה, צובעים אותה ומתחזקים אותה. והטבח מבשל. ואני אוהב לבשל..) וגם אני אצא שבוע-שבוע, ויצא לי לחזור לפה. אז בינתיים, אני שולח המון חיבוקים לכולם, לכל האנשים פה בפורום, אלו שאני מכיר וגם החדשים שאני לא מכיר, זה אחלה פורום אז אתם בטח אחלה אנשים. ^_^
אוהב את כולכם ויום חמישי שמח לכולכם... עוד שבוע ברגילה, אני אקפוץ שוב לביקור.. עד אז שיהיה לכם שבוע טוב ול"ג בעומר שמח ^_^
ארז
כן כן. שנים על גבי שנים שלא כתבתי הודעה. אז אני אגביר גם את חוצפתי ואפתח הודעה חדשה שלא קשורה לכלום... סתם כי אני מתגעגע לכולכם ועוד איזה שבוע יצא לי שוב לבדוק את התשובות... (לכל הטריליון ואחד חדשים שהצטרפו ואין להם מושג מי אני, התנצלותי מראש, לפניכם הודעה כנראה משעממת מאוד...) בכל מקרה, רציתי לספר לכם מה קורה איתי. אז ככה. הכי חשוב.. אני מאוהב..