וווואאהההה!!!!!

פוטי

New member
זאת עומדת להיות השנה הכי גרועה

בעולם! יום ראשון- 9 שעות! יום שני- 4 שעות. תודה לאל! יום שלישי- 6 שעות... יום רביעי- 5 שעות. תודה לאל! יום חמישי- 6 שעות... יום שישי- 6 שעות... טוב, שמסתכלים על זה זה לא כזה נורא, אבל היה יכול להיות לי פחות שעות! הכל בכלל שבחרתי מחשבים והמחנכת שכבה לא נותנת להתחרט! רעה! חוץ מזה, אנחנו גם בקומה ה-3!
ומעכשיו, כל פעם שנלך להסעה נצטרך לעמוד! (בלי להישמע סנוב) אבל זה פשוט מעצבן! אבל היום ה-2 היה נחמד ביותר. בטח בגלל ה-4 שעות...

Aragollum

New member
אוקיי, אצלנו זה ככה...

יום ראשון - 13:05-8:30 (5 שעות). יום שני - 13:05-8:30 (5 שעות). יום שלישי - 12:05-7:45 (5 שעות). יום רביעי - 13:55-8:30 (6 שעות). יום חמישי - 13:05-7:45 (6 שעות). יום שישי - 13:05-7:45 (6 שעות).

PopPy

New member
33 שעות והוא מרשה לעצמו לבכות!

ילד, על מתחת ל37-38 אין בכלל על מה לדבר!

Aragollum

New member
33 שעות ואני מרשה לעצמי לבכות!

ילדה, כשבאים מחופש של 70 יום וחוזרים ל-33 שעות בשבוע, זאת סיבה מוצדקת לבכות! מה רצית? שאני אתחיל לשיר משמחה על זה שחוזרים ללימודים?! טוב! "ים של דמעות בשתי עיניי, לבי זועק, שובה אליי... קולי שובר את הדממה, התשמע? התשמע?"

SaberTooth

New member
אתה בוכה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

לי יש 38 שעות שבועיות, והמורה לאנגלית רוצה שיהיו לי 40 (רוצה לצרף אותי לקבוצת דוברי אנגלית, שזה עוד שעתיים שבועיות).

PopPy

New member
43../images/Emo11.gif אבל אולי מורידים לנו שעה אחת

אז יהיה לנו 42. יי
.

שלי

6 שעות כל יום חוץ מיום שישי (4 שעות). מתחילים ב-8:30 ומסיימים ב-13:45. מערכת שעות: יום ראשון: חינוך גופני, לשון, מדעים, אנגלית, אלגברה, מטות. שני: מטות, מורשת, גיאומטריה כפול, אנגלית כפול. שלישי: ערבית כפול, לשון, טכנולוגיה/מחשב כפול, אנגלית. רביעי: חיי משפחה/חינוך, מטות כפול, מדעים, אלגברה, חינוך גופני. חמישי: מטות כפול, מדעים כפול, מטות, הבעה. שישי: אלגברה, אזרחות, ערבית, מטות. וכדי שלא תשאלו.... מטות זה פרוייקט שמתחיל בכיתה ז'. בכיתה ז' אצלנו בביצפר זה במקום תנ"ך וג"ג, והשנה במקום ספרות והיסטוריה. זה בעצם מעין תוכנית שבה אין מבחנים, רק עבודות. במהלך השנה נותנים לנו מטלות, ואנחנו מגישים אותן דרך האינפו-האב (אתר אינטרנט). אגב, גם מהאינפו האב אנחנו מקבלים מטלות. מקווה שזה מובן. אם לא-אני אנסה לפרט יותר...

צו צאנג

New member
איכס איכס איכס../images/Emo70.gif

מטות זה רעעעעעעעעעעעעעעעעע! הם הרסו לי את כל כיתה ז! בעע שנה שעברה הביאו מטות בתור בחירה ואפחד לא הלך
ויש לי אותו מספר שעות כמו לך!

למעלה