וווואאהההה!!!!!

מנה ראשונה.. כבש צלוי!!!../images/Emo121.gif

ולמערכת המכוערת שלי: יום ראשון- עד שתיים יום שני- עד אחד יום שלישי- עד שתיים יום רביעי- עד שבע בערב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! יום חמישי: עד חמש אחר-הצהריים!!! יום שישי- עד אחד.. בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע

אה!! איך שכחתי!?!?!?!../images/Emo121.gif

קיבלנו כיתה צהובה שולתת עם מלאא ציורים של אנימה!!!!!!
איהז כיתה יאפה!!!!!!!! מתישו אני אביא מצלה ואשים תמונות שלה בפורום!!!!!!

Charmed Gal

New member
|שונאתיכון|../images/Emo56.gif../images/Emo185.gif

אני לא חוזר לשם. לעולם. אני כל כך לא חוזר. אני אעזוב, אטוס להוליווד וילהקו אותי לשחק באנג'ל ומכושפות! וזהו! אני לא חוזר לשם! היה לי נראה לי היום הראשון הכי רע שאני זוכר. אני מרגיש כל כך לא שייך, כאילו כולם במישור אחד ואני במישור שני. לא קשור לאף אחד. סגור בעולם משלי. יש לי מחנכת שנראית חביבה, אבל אהבלה בטירוף. שתי ה"ידידות" האלה שלי, לימור ומאי, דפוקות כמובן כמו שציפתי. בקושי דיברתי איתן כל היום, מילה פה מילה שם, אבל כמובן שעם ליאור ושגיא שהן תמדי אומרות כמה הם דפוקים הן כל היום ישבו ודיברו חייכו. שתמתנה. אני מסיים ביום ראשון ב-4!!!! יום שני ב-1:35. יום שלישי גם ב1:35. יום רביעי גם. יום חמישי ב-2 וחצי. יום שישי בעשרה לאחת. דווקא לא מערכת קשה במיוחד, אבל אני לא אוהב את יום ראשון. יום מעצבן. ויש לי חלון בשעה רבע ל-2 עד 2 וחצי וגם לימור ומאי, לא שהן הכי משנות לי, כבר הולכות הביתה אז. אז אני אהיה לי לבד 45 דקות.

../images/Emo121.gif

גמלי יש שעת חלון ביום חמישי וביום רביעי, אז אני הולכת לאכול בננדוס, או לאכול פיצה... יאמממממיי...

Phoebe ForEver

New member
גם לי...../images/Emo42.gif

בדיוק את אותה המערכת... אנחנו באותה כיתה!!!!! והכתה הכי מדהימה שקיימת!!! היא כזאת צהובה-בננה מגנו.... משהו בהיר..... עם סגול בהיר ויש על הקיר מלא ציורי אנימה מאאאאגניבים ושווים!!!!!!!!! גאד אני כל כך לא רוצה להתחיל ללמוד שוב... החופש היה כל כך קצררררררררררר!!!!!

Magical me

New member
היה יותר גרוע..../images/Emo68.gif../images/Emo29.gif

המערכת שלי ממש קלה. הכי מאוחר שאני לומדת זה עד אחת וחצי.. הי. הי.
ביטלו לנו שעה שביעית השנה, אז זו בדיוק אותה מערכת חוץ מהעובדה שאין יום של שבע שעות. ח' נראית לי כמו סתם המשך מוזר לז'.. התקלקל לנו המזגן, ואני ומור שיושבות בטור האחרון ישבנו בתוך בריכה קטנה.. ודווקא היום בחרתי לבוא עם מכנסיים מתרחבים
לא נורא.. לא היה לנו מזגן, והרגשתי רע, אבל חוץ מזה היה די בסדר. יש לנו מורות סבירות. החליפו לנו את המורה לאנגלית, והחדשה קצת מעצבנת, אבל היא יותר קלה, והשיעורים שלה הם עם יותר טקסטים, וזה כבר דבר טוב. היא החליטה שאני דוברת אנגלית
מה שכן עיצבן, זה שפחות או יותר למדנו. אפילו קיבלנו שיעורים. אבל לא משהו רציני.. סתם לסיים איזה דף במתמטיקה על מושגים ביוונית (כל התשובות שלי הן ניחושים בכל מקרה
), ולהכין משהו טיפשי בצרפתית. אה, וקיבלנו כבר תאריכים למבחנים. יש לי איזה שלושה מבחנים על השבוע הראשון
טוב, לא נורא. מה שטוב זה שהבי"ס נראה לי מאוד שיגרתי, ככה שאין צורך להתרגל אליו. יום מוזר.

היה ממש כיפי../images/Emo96.gif|באפי||פיית|

הי ממש נחמד יש לי מישהו בכיתה שאוהב באפי יאיייי יש לי מערכת שעות קטנה טוב לא משנה בבי

Aragollum

New member
למה?

טוב נו, אני חייב להודות שבינתיים כיתה ח' עושה עליי רושם טוב...

SaberTooth

New member
חוויות מהיום הראשון... ../images/Emo13.gif

קודם כל, תנו לי לפתוח ולהגיד - אף פעם לא ראיתי כל כך הרבה מדרגות בבצפר אחד
כמה מדרגות אני צריך לעלות רק כדי להגיע לכיתה שלי...
הבצפר הרי בנוי על צלע הר, כמו רוב המבנים במודיעין, וכולו מפלסים מפלסים. מלא מלא מדרגות
הם חייבים לחשוב על מעליות... אז אני מגיע לבית הספר, מבנה גדול ומרשים ביותר, בשמונה בבוקר בדיוק. לבוש בתלבושת אחידה, וזה הזמן להגיד שהתלבושת הזו בכלל לא אחידה - אני יכול לקחת כל חולצה שבא לי, בכל צבע ובכל צורה, להדפיס עליה את סמל בית הספר וזה נקרא תלבושת אחידה, אבל ניחא. אז אני נכנס בשער הראשי, הולך לאיבוד פעמיים, שכן הבצפר הזה כמו מבוך, ולבסוף הגעתי לתיכון (זה חטיבה + תיכון), במבנה החדש והממוזג והמאובזר והכל. דחפתי את דרכי לראש אלה שבודקים את רשימות הכיתות... אהה... י'4, כיתת ביוטכנולוגיה. אני מסתכל באימה על המדרגות הרבות לכיתה שלי ומתחילת לטפס. במאמץ הגעתי למפלס הרביעי. לפני שאפילו הספקתי להניח רגל בכיתה, נעמדת מולי איזו פרחה וואנאבי שכנראה כבר ביססה את עצמה כמלכת הכיתה, ואומרת לי "אוו... אתה חדש, מאמי? תקשיב לי, מותק, אני הייתי פה עוד שלא היה פה כלום!" (היא במודיעין מההתחלה של ההתחלה, כבר 8 שנים). החנקתי גיחוח ומצאתי מקום לשבת. התיישב ליידי ילד בשם פיטר, והחל לשאול את השאלות הרגילות ששואלים חדשים. אחרי שהבהרתי לו שכל הסטיגמות שיש על פתח תקווה, נכונות, הוא המליץ לי לשבת ליד זיו. טוב, ישבתי ליד זיו, ומכיוון שהחלטתי עוד אתמול שאני הולך להיות פחות אנטיפט משאני בדרך כלל, חייכתי. הוא חייך בחזרה. נחמד... נכנסה המחנכת לכיתה ואכן, המורה היחידה בבצפר שמכירה את אמא שלי היא המחנכת שלי. בעסה...
. אחרי ההכירות הרגילה, המעבר על תקנון בית הספר וכמה מילות עידוד מהמחנכת, ירדנו לכינוס השיכבתי (ככה קוראים לזה פה, מסתבר...). איזו יועצת מפחידה
אם לא הייתי יודע אחרת, הייתי נשבע שהיועצת שלי היא גבר. היא כזו בוצ'ית כזו עם קול רועם. פחד אלוהים. מסתבר שכל השיכבה מפחדת ממנה, ואני מבין למה. אני לא הייתי רוצה להתעסק איתה. אני מפחד שהיא תמחץ אותי כמו זבוב בין האצבעות שלה... אחרי הכינוס קיבלנו את המערכות שלנו. אני אוהב את המערכת שלי
^__^ יום ראשון - לומדים רק שעה ראשונה עד חמישית, והבייתה! ^^ יום שני - לומדים שעות ראשונה עד רביעית, שעתיים חלון, ואז לומדים שעות שבועית-שמינית. יום שלישי - מתחילים בשעה שניה, לומדים רצוף עד שעה תשיעית...
יום רביעי - מתחילים בשעה שלישית, לומדים עד שעה שמינית...
יום חמישי - מתחילים שעת אפס, לומדים עד שעה שביעית.
יום שישי - לומדים שעות ראשונה עד חמישית...
מערכת נחמדה. והכי טוב, שמותר לצאת מבית הספר בשעות חלון
^^ אחר כך למדו שעתיים כימיה עיונית עם המחנכת, המאוד נחמדה...
והלכנו הבייתה. יום ראשון נחמד בהחלט
אה... ויש נוף יפה מהמרפסות בבצפר... בבצפר יש מרפסות
*בשוק*

SaberTooth

New member
נדפקה ההדגשה... ../images/Emo4.gif

אהה... ונזכרתי. השנה הם הכניסו לתוקף בתיכון מלא חוקים שהיו בתוקף כבר ממזמן בחיטבה. זה משעשע לראות את כל התלמידים של התיכון, הוותיקים, מתרעמים כשלי זה נראה ברור מאליו שהחוקים האלה קיימים.

Charmed Gal

New member
אני שמח בשבילך,../images/Emo56.gif../images/Emo185.gif

חבל שלי לא היה יום כזה.
אני רוצה בית ספר חדש. בית ספר שאף אחד לא מכיר אותי ואני לא מכיר אף אחד. זה יהיה הדבר הכי כיפי בעולם. אני הגעתי בבוקר, בין הראשונים בכיתה(רוב השיכבה הגיעה) כי יש לי כתה של סנובים מתלהבים שצריכים להגיע באיחור אופנתי של רבע שעה אחרי הצילצול. אז הייתה לנו שעה ראשונה שבה כמעט נרדמתי שהמחנכת, הצעירה, נחמדה כזו ואהבלה בטירוף קראה את כל האמנה(תקנון). לא שזה ממש מעניין אותי כי הרוב כמו בחטיבה ובקשר לכל השטויות של החיסורים אני במילא אף פעם לא חולה ולא מבריז כי אני שונא להשלים(לא הייתי חסר דקה אחת אפילו בשנה שעברה). אחר כך הייתה אמורה להיות הפסקה פעילה עם "מרקיד"(
) אבל הוא הבריז ולא הגיע! כל כך אופייני לבית ספר... הוא אמור להגיע מחר במקום... אחר כך היה לנו שעה עם המחנכת וכתבנו את השם שלנו וברכות ל-4 מימין לנו. הברכות שלי, חוץ משל נועה שהשקיעה היו ככה "בהצלחה בלימודים". כולם מאד מקוריים ומשקיענים. אחר כך שיחקנו "אני מעלה לחללית" רק שאצלנו נתנו לזה שם אחר וכולם היו כל כך גרועים! אני הייתי טוב בזה, כי לי יש אימון מהמפגשים.
אחר כך האהבלה אמרה שכל אחד יגיד דבר אחד שהוא מבטיח לעצמו השנה ובסוף השנה נראה מי קיים. כמובן שכל הסנובים המתלהבים צחקו על כל מה שהאחרים אמרו. דפוקים. שידרסו. למי שתוהה, אני אמרתי לא להכשל במ"מ...
אחר כך היה שיעור צרפתית, המורה שלי לצרפתית מוכרת בבית ספר כהמורה הכי גרועה לצרפתית בבית ספר.
עכשיו חזרתי מהמורה שלי לאנגלית, נינה. היא מבוגרת, 53, אבל היא צעירה בנפש. היא ביקשה לבוא לקחת אותי אליה כדי לעזור לה עם משהו במחשב בשביל השיעור הראשון שלי מחר. לקחתי את לימור איתי והלכנו אליה. עזרנו לה ואכלנו את העוגה אחת מהכי מדהימות שקיימות וגם לקחנו כמה חתיכות הביתה.

The Pink Dragon

New member
../images/Emo41.gifהמערכת שלי!../images/Emo41.gif

[ד"א, סייב, נחמד לך!
] כמה דברים לפני שאני מתחילה.. א. כל שיעור הוא שעה וחצי [מלבד שעות אפס] ב. שיעור ראשון זה 8:45. ג. שעת אפס מתחילה ב7:40. אז ככה... חמישי רביעי שלישי שני ראשון שעה היסטוריה מתמטיקה מתמטיקה 0 אנגלית לשון מדעים חינוך גופני לשון 1 חינוך ערבית ערבית ספרות ספרות 2 מתמטיקה מתמטיקה אנגלית היסטוריה מדעים 3 זה הפוך כהעתקתי את זה מהוורד... תשתדלו להבין...

צו צאנג

New member
היה לי יום די נחמד../images/Emo70.gif^-^../images/Emo68.gif

הגעתי לבה"ס ואז כמובן ברחו מהר מהשיעור ויצאנו לחזרות
היה כיף, עשינו מלא שטויות
אחרי זה חזרנו לכיתה והיה שם חום איימים, מסתבר שהמזגן התקלקל בבוקר
בכיתה היה ממש חם אז כל הזצן צעקנו על מלכה-המחנכת שאנחנו רומצים לעלות לכיתה למעלה כי יש שם מזגן
אחרי זה הלכנו לטקס, שהיה קצר יחסית למרות שהחדשים חשבו שהוא ארוך
(מעניין מה זה אומר על הטקסים אצלנו
) הופענו על המדרגות והיו לנו מלאאא פאשלות! אבל זה היה חביב
אחרי זה חזרנו לכיתה ועברנו למעלה, למזגן! השנה אני לומדת אנגלית עם.... ליודעת, מורה חדשה אחת שמדברת עם מבטא מגעיל ומתעקשת להראות לנו שהיא יודעת לדבר אנגלית.... אחרי זה *למדנו* ואשכרה התחלנו ללמוד
שעתיים פיזיקה (מי לעזאזל לומד פיזיקיה בכיתה ט'??? דבר איכסי!) וזה עוד עם המחנכת המזוויעה שלנו
יש לנו שמונה שעות בשבוע איתה!!! ואז... סיימנו ללמוד!
היום עבר די מהר! אני לא לומדת יותר שעה שביעית!! יאיייייי!!!!
כל השבוע יש לי שש שעות, חוץ מיום שישי, ארבע שעות איזה יופי!
שנה שעברה היו לי הרבה יותר שעות! הרבה יותר! וקיצרו את ההפסקות!!
אין לנו יותר הפסקה של חצי שעה
והבה"ס שלי נהייה גדול פתאום... ומלא בילדים קטנים
אהבתי אותו יותר קטן וחסר ילדים... המערכת שלי לא משהו, משום מה החליטו לפזר לנו את שיעורי המתמטיקה בכל השבוע (במקום לעשות שעתיים ביום אחד, שעתיים ביום אחר ושעה ביום אחר)
ויש לנו שלוש שעות פיזיקהה!
ואין לנו לוקרים כי החליפו את החברה! יהיו לוקרים רק אחרי החגים
אמ.. אני הקבצה א' (כמו כמעט כל השכבה שלי
) באנגלית! וגם במתמטיקה! וקיבלנו את המורה משנה שעברה שהיא מורה טובה ונחמדה!^-^ ומלא ילדים עזבו את הכיתה שלי! יאי!!
ובואו אלינו שלושה ערסים חדשים
, מאור תורה (הבה"ס הדתי) ששם כולם כמעט ערסים... סך הכל היה לי יום נחמד!

Woogyman

New member
|מאושר|../images/Emo110.gif

שימו לב איזה מערכת. יש אלוהים. אפילו ביום הארוך שמו לי שעה חופשית באמצע כדי שלא יהיו לי חס וחלילה יותר מדי שיעורים ברצף ואני אתעייף.

גל1234

New member
בעע הייתי חייב להתחיל תשנה בצד שמאל

זה לא שרציתי.. אבל 8 בבוקר אחרי שהלכתי לישון ב5 הרגשתי באמצע הלילה הייתי עצבני רצח והמורה החליטה לריב איתי על שטויות... אז באמת רבנו ואממ אנשים המלצה יום ראשון המורים רוצים להראות מי יותר חזק אל תריבו איתם........ :( ויש לי 43 שעות שבועיות שלושה ימים בשבוע שעת 0 כל יום עד שעה שביעית חוץ מיומים שעד שעה שמינית ויום שישי עד 12:25

למעלה