וווואאהההה!!!!!
יום ראשון - עד שתיים יום שני - מרבע לשמונה עד אחת, אבל אני חוזרת בארבע וחצי יום שלישי - עד ארבע וחצי (!!!!!!!) יום רביעי - מרבע לשמונה עד שלוש (!!!) יום חמישי - עד שלוש יום שישי - עד אחת ואין לנו מזגנים!! שמו אותנו בקומה השניה בכיתה בכיוון הכי מחורבן עם הכי פחות אוויר, חם בטירוף ולחטיבה? לחטיבה יש מזגנים עם מבנה חדשה וכיתות חדשות אנחנו? י-יב שעושים בגרויות? טחחחחחח.. לא צריך אוויר.
כיתות ז ו-ח? לומדים קשה מאוד ועד מאוד מאוחר, חובה מזגנים. אם היו עושים את המעבר הזה בשכל, התיכון היה הולך למבנה החדש והחטיבה ליותר ישן והלא ממוזג, ואז בחטיבה סובלים קצת ואז עוברים למבנה ממוזג. אבל לא! בשביל מה! חטיבה במיזוג ותיכון לא! הם ממוזגים ואנחנו אפילו לא התקרבנו לאוויר קר! והם אפילו לא משלמים על זה!
אבל חוץ מזה הכל בסדר - כנראה שאיזה פוסטמה אחת נשארה כיתה והרבה לא עברו את המבחני מעבר אז בינתיים הם עושים את המבחנים ואני מאוד מקווה שכמה מהם לא יעברו וישארו להם עוד שנה בכיתה ט' או יעופו לבצפר אחר. במיוחד מישהי אחת ספציפית.. כל השאר לא אכפת לי, אבל כמה שפחות אנשים בכיתה = יותר אוויר ומקום
גם החליפו לנו את המחנך המניאק! עכשיו אנחנו עם מורה טובהההההההה! היא לימדה אותנו ביולוגיה שנה שעברה ועכשיו היא המחנכת שלנו, היא ממש חמודה רק קצת קשה מבחינת לימודים (כל שיעור נפתח עם בוחן בע"פ או בכתב
). סיפרה לנו שבקיץ היא הלכה עם אחותה לאילת וחיפשה איזה מסיבה לגילם אבל לאן שהן לא הלכו היה מלא בני נוער אז הן נתקעו במלון
(היא בערך בת 25-27 אני מעריכה). זה גם אומר שאנחנו (=אני, שתי חברות שלי וידיד שלי) יכולים להשאר לשבת יחד בשני שולחנות קרובים, כי למורה הזו אין בעיה איתנו ואם לא נפריע לה בצורה מטורפת היא לא תפריד (אם היינו עם המחנך שלנו, אחרי שתי דקות הוא היה מעביר אותנו כל אחד למקום אחר
). ולא לקחו את העבודות! ^-^ אני תיכף יושבת לגמור עם מתמט' ואז אני אעבור לספרות, אבל המורה לספרות בכלל לא תהיה מחר אז אני לא מודאגת, יש לי לפחות עד יום שלישי.. ^-^ חזרנו כווולם יחד באוטובוס והיה צפוף אבל נכנסנו לפני הקטנים אז התנחלנו על המושבים ושאר האוטובוס היה מפוצץ רק בתלמידים של הבצפר שלנו. מי לייק ימים קצרים! חוץ מהחום הנורא והמערכת המפלצתית, הכל סבבה. אולי השנה הזו בכל זאת תהיה יותר טובה מהקודמת..