וווואאהההה!!!!!

SaberTooth

New member
ואני חשבתי שלי יש מערכת טובה...

תמות...

Charmed 4ever.

New member
תרגעו עם ה"תמות" שלכם |חלב|

זה לא כאילו סם לא עבר את שנות העומס שאתם עוברים. שתקו. ואני? לעומת זאת, הולכת למות! עוד לא התחילו הלימודים ואני כבר תחת עומס די גדול.

Phoebe ForEver

New member
היום שלי..!!..../images/Emo42.gif

זה רק אני או שכל המזגנים התקלקו!??! גם שלנו בהתחלה קצת השתגע.... אבל מה אכפת אם כתה כזאת מדהימה!! ^_^! אניוואי, זה עדיין היה יום מייבש וכולם הזיעו, מסכן מי שלא שם דיאודוראנט היום!... אניוואי הגעתי בבוקר לבצפר, אני חייבת להודות שהיה ממש נחמד לפגוש שוב את כולם... אחרי הצלצול נכנסנו לכתה והתיישבנו אני ודנה בשולחן ולידנו גילי ורז שהן חברות ממש טובות שלנו! (אגב לי לגילי ולרז היו אול סטאר וזה היה בשורה והיה כזה מאאגניב! אבל דנה הרסה את הסדר...) אז נכנסה היועצת החדשה שכותבת ק הפוך (מה ששיגע את דנה) ונ(ה)אמה במשך שעה וחצי על תקשורת בין אישית וחברתית ו..... וואטבה... אחר כךירדנו לטקס במגרש, שם נדחסנו כמו סרדינים עם כל החדשים והגדולים ולא ראינו כלום! מישהו התחרפן ונתן ל"זמרים" לשיר את "הגן שלנו סגור" ואת "הילדה הכי יפה בגן"... גאש... זה היה... המפ... משעשע! אחרי שהטקס הסתיים היינו רטובים מזיעה וחזרנו לכתה (הקדושה) שלנו! אחר כך פגשנו את המחנכת שלנו, סימה.... שמה שהיה לה להגיד לנו אחרי חודשיים זה....: "למה הטור של השולחנות לא ישר!?!?" הא! מרגש!!! אחרי זה פגשנו את לולי (איזה שם חמוד!! אבל הואא מתאים לשבלול), שהיא תהיה השנה המורה שלנו לספורט והיא תלמד אתץ הבנות בכתה ח'1 (רולז!!) וח'2!^____________________^ פגשתי מלא ילדים והיה ממש ממש כיףףףףףףףף אבל מלא ילדים השתנו..! וול..... עד כאן!!! בהבייייייייי!!! מקווה שמחר המזגנים יבריאו!

prophecy girl

New member
היי היי היי!!!

תורידי מהר את המרכאות מזמרים ואני לא אשמה!! הכריחו אותי! יכולת לראות אותי על ה"במה" שעשיתי טובה ששרתי משהו... חחחח וכשפגעתי עם השעון במיקרופון והתחלתי להתפקע זה היה הכי קורע בעולם!! אז איך היה היום שלי? אמ.. הגעתי בשמונה ורבע כי היה צריך להתארגן לטקס הדפוק!!! עשיתי טובה למישהו שבאתי בכלל.. בכל מקרה הגעתי לכיתה ופגשתי את המחנכת החדשה שלנו שהיא דיי סנילית... <שאלה אותי שאלה ביום חמישי והיום היא שאלה אותי בדיוק את אותה שאלה.. והיא לא זכרה!! איזה אמה!!> ירדתי לעשות חזרה אחרונה אבל כנראה שהז'ניקים ממש רצו לבוא והם ירדו מוקדם מדיי.. אז לא עשינו חזרה ויצא קורע מצחוק כי התרחקנו בכוונה מהמיקרופונים שלא ישמעו אותנו... ואחרי זה סימה עוד מעירה לי על איך שאני עומדת!! סליחה באמת שאני עושה טובה ושרה בטקס הפדחני הזה!!! אחרי ההפסקה הלכנו לכיתות והיה לנו שיעור גיאוגרפיה. בלעעעע אני שונאת גיאוגריה!! זה איכסה!! ואז היה שיעור היסטוריה. עוד יותר בלעעעע. ואז חזרתי הביתה ואכלתי ועשיתי מרתון באפי :) היה כיף. אין לי כוח לכתוב ת'מערכת... אז אם רוני את רוצה.. את מוזמנת..

Prue 4 u

New member
מיכל!! כל הטקס הזה היה בושה!!

וכן, שמתי לב שאת עושה טובה לאנושות שאת עומדת שם ושרה... ובקטע שגאיה עשתה שעת סיפור, את אילתרת את התנועות, נכון?? ואיזו סתומה היא! היא התפקעה מצחוק האמצע!!! ארג איתה... טוב לא משנה.. גם ככה הטקס היה מחורבש... ואין לי כוח לכתוב מערכת... בלעכס... *יוצאת לביצפר..* ביי

prophecy girl

New member
כן.. דיי אילתרתי..

כי הבמה הייתה יותר מדי חמה לכל הבלאנסים שלי... אז סתם התחלתי להתהלך על הבמה והרגליים שלי שרפו. גאיה צחקה כי פגעתי עם השעון במיקרופון והתחלתי להתפקע.. הצחקתי אותה...
ואז בסוף שהיא סיימה לקרוא אני כזה שואלת אותה: "זהו...?" והיא התחילה שוב לצחוק...

Aragollum

New member
לנו יש את הכיתה הכי טובה בביצפר,

עם צוות המורים הכי טוב בביצפר, ובלי המחנכת הזבלית ששנה שעברה פוטרה בזכותי! אבל יש לי עוד 5 שנים ארוכות בביצפר...
אגב, צוות החמורים שלימד אותנו בשנה שעברה (כיתה ז') היה כל כך גרוע, שביה"ס היה חייב לדחות את עבודת השורשים לשנה הזאת! ועכשיו לילה טוב, כי מחר יש ביצפר...

A n g e l u s

New member
../images/Emo41.gifעצה!../images/Emo41.gif../images/Emo121.gif../images/Emo176.gif

כשאתם עושים המון אייקונים עם העתק הדבק, תדאגו להעתיק גם רווח בסוף או בהתחלה, שלא יצא שורה שלא נפסקת.
אגב היה אצלנו יום דיי טוב, מלא בפרחות והעבירו אותי לשבת ליד פרחה [כי דיברתי
] מפגרת..

Aragollum

New member
היום לא הפסקתי לצחוק במדעים!

המורה שלי נראית כל כך כמו חולדה!

../images/Emo6.gif../images/Emo121.gif

"היום..נלמד...איך...נראים........חלקיקים..!" שרייייייייייית!!

פוטי

New member
זאת עומדת להיות השנה הכי גרועה

בעולם! יום ראשון- 9 שעות! יום שני- 4 שעות. תודה לאל! יום שלישי- 6 שעות... יום רביעי- 5 שעות. תודה לאל! יום חמישי- 6 שעות... יום שישי- 6 שעות... טוב, שמסתכלים על זה זה לא כזה נורא, אבל היה יכול להיות לי פחות שעות! הכל בכלל שבחרתי מחשבים והמחנכת שכבה לא נותנת להתחרט! רעה! חוץ מזה, אנחנו גם בקומה ה-3!
ומעכשיו, כל פעם שנלך להסעה נצטרך לעמוד! (בלי להישמע סנוב) אבל זה פשוט מעצבן! אבל היום ה-2 היה נחמד ביותר. בטח בגלל ה-4 שעות...

פוטי

New member
חוזרים הביתה. (ככה קוראים לזה היום)

מה אתה חושב שעושים בהסעות?

למעלה