היום שלי..!!..../images/Emo42.gif
זה רק אני או שכל המזגנים התקלקו!??! גם שלנו בהתחלה קצת השתגע.... אבל מה אכפת אם כתה כזאת מדהימה!! ^_^! אניוואי, זה עדיין היה יום מייבש וכולם הזיעו, מסכן מי שלא שם דיאודוראנט היום!... אניוואי הגעתי בבוקר לבצפר, אני חייבת להודות שהיה ממש נחמד לפגוש שוב את כולם... אחרי הצלצול נכנסנו לכתה והתיישבנו אני ודנה בשולחן ולידנו גילי ורז שהן חברות ממש טובות שלנו! (אגב לי לגילי ולרז היו אול סטאר וזה היה בשורה והיה כזה מאאגניב! אבל דנה הרסה את הסדר...) אז נכנסה היועצת החדשה שכותבת ק הפוך (מה ששיגע את דנה) ונ(ה)אמה במשך שעה וחצי על תקשורת בין אישית וחברתית ו..... וואטבה... אחר כךירדנו לטקס במגרש, שם נדחסנו כמו סרדינים עם כל החדשים והגדולים ולא ראינו כלום! מישהו התחרפן ונתן ל"זמרים" לשיר את "הגן שלנו סגור" ואת "הילדה הכי יפה בגן"... גאש... זה היה... המפ... משעשע! אחרי שהטקס הסתיים היינו רטובים מזיעה וחזרנו לכתה (הקדושה) שלנו! אחר כך פגשנו את המחנכת שלנו, סימה.... שמה שהיה לה להגיד לנו אחרי חודשיים זה....: "למה הטור של השולחנות לא ישר!?!?" הא! מרגש!!! אחרי זה פגשנו את לולי (איזה שם חמוד!! אבל הואא מתאים לשבלול), שהיא תהיה השנה המורה שלנו לספורט והיא תלמד אתץ הבנות בכתה ח'1 (רולז!!) וח'2!^____________________^ פגשתי מלא ילדים והיה ממש ממש כיףףףףףףףף אבל מלא ילדים השתנו..! וול..... עד כאן!!! בהבייייייייי!!! מקווה שמחר המזגנים יבריאו!