ווואי...

SavageGirl1

New member
ווואי...../images/Emo7.gif

לחשוב שלפני שנה בדיוק היינו בפולין...וחגגנו היום בערב לאורון יום הולדת..והוא בכה..והיה מזה מרגש
(טוב טל הכניסה אותי לזה..) אז שיהיה מזל טוב לאורונ'וש למרות שהוא לא בפורום הזה!

אַמִיר

New member
יאווו תתבגרו כבר!

סבבה הייתם בפולין, אבל זהו זה נגמר... עברה שנה מאז... אתם לא חושבים שצריך להמשיך בחיים??? עם כל הכבוד(ויש כבוד) אתם לא צריכים לקשר כל שניה מהחיים למסע בפולין.. גם אני הייתי במשלחת לארה"ב, הכרתי אנשים, השכלתי קצת, למדתי כל מיני דברים חדשים, אבל זהו. זה נגמר...

SavageGirl1

New member
דווקא בגלל שעברה שנה מאז

הזכרנו את זה... ואין ממש מה להשוות בין משלחת לארה"ב למשלחת לפולין..

אַמִיר

New member
ברור שאפשר להשוות...

כי מה שמעניין אתכם ומה שאתם מתעסקים איתו כל החיים זה חיי החברה שם יותר מאשר מהות המסע...

faith2

New member
"נכון"

צר לי לאכזב אותך...אבל אף אחת לא מתכוונת לצד החברתי ששינה אותה...וזיעזע אותה....

faith2

New member
מה דוגרי?

כמה פעמים שעמת אותנו מדברים על זה? 2 הודעות בשבוע הזה, שאיכשהו ציין שנה למסע שלנו וההודעה של נבי שסיפרה שבדיוק לפני שנה בפולין חגגנו יום הולדת לידיד שלנו שם...באותו יום שנבי העלתה את זה, אורון (הידיד) חגג את היום הולדת.......... אז שוב תסבירו....מה חרשנו בזה??!

מסע לפולין אחד הדברים החשובים בחיים

מאז שאני הייתי בפולין עברה חצי שנה. ואני עדיין מרבה לדבר על פולין. אולי אם השנים זה יתפוגג. אבל המסע התנועתי לפולין, הוא משהו מיוחד ! לשמוע שכאשר כל המסגרות והמוסדות קרסו היו אלה תנועות הנוער שהמשיכו את פעילותם, זה דבר מדהים. ואני שמח שתנועת דרור, תנועת אחות לנוער העובד והלומד, לקחה חלק אדיר בארגון הגטו, ובשלבים היותר מאוחרים אפילו מרדו בגרמנים ! וכמו שאמר מרדכי אנליביץ מפקד מרד גטו ורשה לחברו בצד הארי המדריך בתנועת דרור אנתק צוקרמן: (+-, לא זוכר את הכל במסודר) "אני לא יודע מה יהיה בגורלי. אבל אני את חלומי ראיתי מתגשם. זכיתי לראות קבוצה יהודית לוחמת". בכל מקרה למדתי הרבה על עצמי בפולין, ובעיקר (כמובן) על השואה. מסע כזה, קשה לא לדבר עליו !

למעלה