ווואוו... ראיתם את זה ???

תפסיקו להזמין מפורסמים לפגישות שלנו

הזמנו את יוסי שריד פעם וקיבלנו את טומי לפיד אחר כך אני בחרתי בו והוא לא עשה כלום עבורי אז בשביל מה צריכים את האנשים אצלנו?תפסיקו כבר אם הרעיונות שלכם נראה לי שהגזמתם כבר אולי תזמינו את ביבי ואמיר פרץ נרביץ לשניהם ונגמור את הסיפור של השביתה. אני רוצה את לובה הקופאית את מי אתם מעדיפים

sahar sh

New member
מה תיתן לך לובה??? תזמינו את

מורן אייזנשטיין או משהו כזה !!! סהר.

RobinhooDw

New member
אח שלי היה אתמול בפיגוע

הוא היה באוטובוס שהיה בערך 30 מטר ממקום הפיגוע, בזמן הפיצוץ כל החלונות של האוטובוס שהוא נסע בהם התפוצצו וכל הנוסעים נפלו על הריצפה. למזלנו לא קרה לו כלום מחוץ לחתך קטן באצבע מזכוכית וכן גם לא לכל שאר הנוסעים.

b e ll

New member
אפשר להגיב קצת מהלב?

וגם קצת מהנסיון שלי כאן ובכלל? רונאל פישר הוא קודם כל בן-אדם שלא נכנע לגימגום, אח"כ הוא גם עו"ד וגם פרשן וגם עוד הרבה דברים ורק בסוף בסוף הוא אולי מגמגם. אני רוצה להאמין שגם אני כזו. בלי כל ספק הוא המודל שלי. יצאתי מכאן בטריקת דלת, למעשה בגלל שושי ואבי9 שהרשו לעצמם מילים שאין הדעת מניחה ושאי אפשר היה לעבור עליהם לסדר היום. אבל האמת היא אחרת... אני פשוט לא יכולה לדחוף את כל הסלעים במעלה ההר ולנסות לשכנע אחרים בדרכי שלי. דרכי היא רק שלי - אם מישהו אחר יקבל ממנה השראה וינסה ללכת בה, זו אחריותו והחלטתו בלבד. אני רק אשמח שעזרתי למישהו קצת. במשך כשנה כתבתי כאן כל כך הרבה פעמים מתוך ליבי בתקווה אמיתית שאולי מישהו יראה את דרכי, יבין ויאמין באמת ובתמים שאפשר גם אחרת ואולי אולי ינסה גם. מה שקרה בפועל הוא שכשסיפרתי על דרכי היו כמה כאן (כן כן, שושי ואבי9 אבל גם אחרים) שממש הכפישו אותי והעבירו את כל הדיונים כאן לפסים אישיים. רונאל פישר הביא עצמו למצב כל כך טוב בחייו שהגימגום בכלל לא משחק יותר תפקיד. ראיתם בכמה כבוד הוא הוצג בתחילת דבריו? ראיתם כמה כבוד והערכה חולקים לו? הרי בקלות אפשר היה להביא פרשן אחר, אבל העדיפו אותו! את גימגומו ואותו! למה לו להזדהות כמגמגם וכמסכן? הוא חיי את חייו ונלחם את מלחמותיו (שגם בלי להכיר אותו אישית או בכלל אני מנחשת שגם הוא עובר לא מעט מלחמות פנימיות) והוא מצליח! זה לא שאם הוא היה מקבל כסף מהפורום או מאמב"י, הוא היה בא ומרצה לכם איך מגמגם מצליח... אני מניחה שהוא אוהב כסף בדיוק כמו כל אחד אחר, והיה מוכן לעזור לאחרים בדיוק כמו כל אחד אחר. פשוט אין לו מה לומר. מה אתם רוצים שהוא יגיד לכם? אתם לא רואים בעצמכם? אתם לא מנחשים לבד? הוא לא צריך עדת מעריצים! הוא חי את חייו. אל תגיבו להודעתי זו. אני מקווה שעוררתי קצת מחשבות גם בכיוונים אחרים.

b e ll

New member
רק תיקון קטן

רונאל פישר הוא לא המודל שלי. הוא מודל בשבילי.

RobinhooDw

New member
אולי הוא יאהב את הרעיון?

לדעתי כל מגמגם יתרגש מהרעיון של פורום גמגום, אולי הוא פשוט אינו מכיר/יודע כמו רבים אחרים.

אילנית31

New member
בל - אני חושבת שאת יכולה לתרום הרבה

מהנסיון שלך לחברי הפורום,בכל אופן לי עזרת מאוד.

למעלה